Sari la conținut

Adelina 32 Nord Fara Graba 0737868608

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Ofer masaj relaxant intr-un ambient placut, curat. Daca esti un domn discret, generos, care stie exact ce vrea, sunt sigura ca vom petrece momente deosebite Nu ma cauta daca esti 'pe fuga' si nu stii sau nu iti doresti o doamna finuta, calda ,cu experienta de viata si cultivata. Ofera-mi respect si te voi face sa te simti ca un rege alaturi de mine. Te rog sa nu ma deranjezi daca ai consumat alcool, ai bile si nu accept sub nicio forma brutalitatea. Poza mea este reala, nu am tatuaje/piercinguri, sunt 100% naturala-eu. Nu raspund la sms, nu vorbesc ,nu trimit poze sau apeluri video pe nicio cale. Suna-ma si hai sa ne cunoastem.0737868608

• Oras:@#$%
Postat
2 hours ago, Adelina32 said:

Poza mea este reala, nu am tatuaje/piercinguri, sunt 100% naturala-eu.

Mișto rău poza, dar unde e?! 😁

Postat
3 hours ago, Adelina32 said:

Sunt noua aici, se pare ca trebuie platit abonament ptr a putea posta poze. scuze...

Postat

Adelina, fata de la blocul de pe Rapsodiei (cel puțin așa spune la telefon), fata care dă țepe. Faci programare, ajungi în fața blocului, suni, nu mai răspunde, după te bagă la block. Adelina, Adelina ... Hai pa!

• Trist 1
Postat

Domnu executor, a trebuit sa raspund unui client fidel, care automat are prioritate in fata oricarui ¬potential client¬ In rest va doresc spor in toate. Va sfatuiesc sa apelati la o cartela telefonica cu un nr anonim, nelilistat public , se sperie fetele :)

• Haha 1
  • Minus 2
Vizitator vasile_69_69
Reputație: 0
Postat
3 hours ago, Adelina32 said:

E 50 lei nu stiu de ce nu iei

Postat
33 minutes ago, vasile_69_69 said:

E 50 lei nu stiu de ce nu iei

pe viitor am in considerare, multu :* 

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Ce treabă au bilele cu masajul?

Sau ce treabă ai tu cu masajul și secțiunea asta?

Postat

Daca omul a făcut programare și a spus că vine și nu a întârziat tu intre timp ai făcut programare altcuiva?!

Puteai barem să-i dai un mesaj să-l întrebi dacă vine.

Postat
3 hours ago, cafea_mare said:

Daca omul a făcut programare și a spus că vine și nu a întârziat tu intre timp ai făcut programare altcuiva?!

Puteai barem să-i dai un mesaj să-l întrebi dacă vine.

Multumesc frumos de sfat !Domnul de sus era un potential client dupa cum am spus, daca ai stii cati "vin in 15 minute" si se ratacesc pe drum...:) Iar clientul fidel era in zona si i-au trebuit 4 minute sa ajunga la mine. Teapa era daca-mi insuseam banii fara sa ofer serviciile stabilite, etc etc. Sunt convinsa ca nu i-am cauzat niciun prejudiciu mai mare de 5 minute maxim de condus in si dinspre zona mea.  Ii doresc si va doresc cat mai multe rendez vous uri reusite, iar intamplari de genul acesteia sa fie maxima teapa.

Acestea fiind spuse, va astept de maine intre orele 11-18 , sunati ptr detalii, multumesc :* 

Postat
1 hour ago, Proford said:

Poza e reală și recentă  ?  Sau e reală și veche ?

Reala, profi vechime 2 ani jumate pup 

Vizitator vasile_69_69
Postat
1 hour ago, Adelina32 said:

Reala, profi vechime 2 ani jumate pup 

Si e ceva schimbat de atunci??

Poate pui ceva mai recent daca esti draguta ms

Postat

Eu cred că e prosteală anunțul ăsta pentru că telefonul e ori închis ori nu răspunde nimeni 👍

Vizitator vasile_69_69
Postat
1 hour ago, elonmusk said:

Eu cred că e prosteală anunțul ăsta pentru că telefonul e ori închis ori nu răspunde nimeni 👍

Mai incercam

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Ciudat anunț. Spune ca nu accepta cu bile, deci presupun că face sex căci la masaj nu vad ce ar deranja o Nu pune servicii, tarife spune ca are clienți fideli pentru care sa plasă celorlalți. Nu înțelege ca o programare neonorata chiar dacă nu a luat banii tot timp pierdut se cheamă și tot țeapă. Mi se pare total aiurea si nu ma duc pana nu întra în normal. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...