Denisanew Reputație: 23 Postat August 22, 2022 Autor Postat August 22, 2022 Buna, ma gasiti saptamana aceasta in zona Mall Vitan
leonard111 Reputație: 305 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 MaleCatalin , am spus la început ca în Militari făcea anal fără protecție cu finalizare în cur, da acum dacă s - a mutat central face în continuare dar iti cere extra
crissti98 Reputație: 5418 Postat August 22, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat August 22, 2022 La 29.04.2022 la 17:41, leonard111 a spus: Densa noua nu este chiar noua.Am aflat ca anul trecut prin toamna activa în Militari residence pe strada Tineretului și făcea cu finalizare anala , așa ca băieți atenție la boli ....de la cine, si cum de a ajuns chestia, sa ti se "serveasca"? La 05.06.2022 la 14:55, leonard111 a spus: Da,oferă sex total și anul trecut când era în Militari residence oferea chiar mai mult de atât , adică înțelegeți voi ....e mult mai sigur, acum 👍 Cum sa fim (cat de ***), ca sa nu intzelegem? La 04.08.2022 la 14:55, maleacatalin a spus: Poti detalia, te rog ? Na, ca se gasi unu' mai greu de cap! Dar...Nope!. Nu acum.... Din pacate e in concediu/concentrat pe alte topice. Ce e el? 112? Acum 4 ore, leonard111 a spus: MaleCatalin , am spus la început ca în Militari făcea anal fără protecție cu finalizare în cur, da acum dacă s - a mutat central face în continuare dar iti cere extra Iar "a aflat"...ca fata nu zice nimic in sensul asta 😒 Bine, nu zicea ea nimic, nici pana acum 😋 Povestioara: Citeam si io pe-aici, ca "orientare"... Fata are ceva recenzii, sporadice, bune sau rele, depinde cum vrei sa le consideri (dpdv fizic sau servicii). La faza cu "sanii..." pare ca sunt de acord toti, iar ea n-a comentat. Ce ma frapeaza, in totala necunostinta de cauza, este aparitia "colegului" leonash... El tot vrea sa "vanda" o informatie "aflata"....si pare ca nimeni nu-l baga in seama. Nu-i bai, ca nici el nu-i baga in seama pe cei care mai cer informatii, atata timp cat dameza nu baga anuntz ca activeaza ... vezi pauza dintre intrebarea de lamurire a lui malea si, raspunsul "dezinteresat" si "binevoitor" al colegului leonash; pauza de 17 zile (probabil a fost mult prea ocupat ca sa-i mai pese de binele comunitatii) si, la cateva ore dupa anuntul caprioarei, s-a-ntors si el, plin de solicitudine, cu renumitul deja : "ATENTIE!!!" Concluzia mea: nea leonash n-are deloc treaba cu "apararea" de boli a posibilelor "victime" cat, in principal, cu incurcarea treburilor damezei. E un fel de "down" la "up"-ul ei? Poate ma lamureshte colegul...? (Daca e posibil, nu dupa inceperea scolilor...ca mi-e mai greu sa ajung, avand in vedere traficul) 1
maleacatalin Reputație: 51 Postat August 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2022 Acum 2 ore, crissti98 a spus: ....de la cine, si cum de a ajuns chestia, sa ti se "serveasca"? ....e mult mai sigur, acum 👍 Cum sa fim (cat de ***), ca sa nu intzelegem? Na, ca se gasi unu' mai greu de cap! Dar...Nope!. Nu acum.... Din pacate e in concediu/concentrat pe alte topice. Ce e el? 112? Iar "a aflat"...ca fata nu zice nimic in sensul asta 😒 Bine, nu zicea ea nimic, nici pana acum 😋 Povestioara: Citeam si io pe-aici, ca "orientare"... Fata are ceva recenzii, sporadice, bune sau rele, depinde cum vrei sa le consideri (dpdv fizic sau servicii). La faza cu "sanii..." pare ca sunt de acord toti, iar ea n-a comentat. Ce ma frapeaza, in totala necunostinta de cauza, este aparitia "colegului" leonash... El tot vrea sa "vanda" o informatie "aflata"....si pare ca nimeni nu-l baga in seama. Nu-i bai, ca nici el nu-i baga in seama pe cei care mai cer informatii, atata timp cat dameza nu baga anuntz ca activeaza ... vezi pauza dintre intrebarea de lamurire a lui malea si, raspunsul "dezinteresat" si "binevoitor" al colegului leonash; pauza de 17 zile (probabil a fost mult prea ocupat ca sa-i mai pese de binele comunitatii) si, la cateva ore dupa anuntul caprioarei, s-a-ntors si el, plin de solicitudine, cu renumitul deja : "ATENTIE!!!" Concluzia mea: nea leonash n-are deloc treaba cu "apararea" de boli a posibilelor "victime" cat, in principal, cu incurcarea treburilor damezei. E un fel de "down" la "up"-ul ei? Poate ma lamureshte colegul...? (Daca e posibil, nu dupa inceperea scolilor...ca mi-e mai greu sa ajung, avand in vedere traficul) Sa inteleg ca tu esti unul din beneficiarii nep. Iar acum apar reactiile sub forma de commuri aici....
leonard111 Reputație: 305 Postat August 23, 2022 Postat August 23, 2022 Cristti 98 .anul trecut prin toamna am vorbit cu ea pe Wapp și i am cerut mai multe relații după ce am citit anunțul pe publi. Așa am aflat ca are locația în Militari și contracost face și neprotejat. Ea mi a spus .Normal ca nu m am dus.Apoi I am revăzut anunțul și topic de pe Nimfo și am scris pe ca face neprotejat. Simplu, nu ?
Denisanew Reputație: 23 Postat August 23, 2022 Autor Postat August 23, 2022 Buna baieti, ma gasiti in continuare in zona Mall Vitan.Nu voi incepe o dezbatere cu nimeni pentru ca nu duce nicaieri.
Futureman Reputație: 324 Postat August 23, 2022 Oras:București Oras:București Postat August 23, 2022 De acord Ar fi super dacă ai include si CIM As veni:)
Denisanew Reputație: 23 Postat August 30, 2022 Autor Postat August 30, 2022 Dupa o scurta vacanta am revenit si ma veti gasi toata saptamana.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum