Denisanew Reputație: 23 Postat August 22, 2022 Autor Partajează Postat August 22, 2022 Buna, ma gasiti saptamana aceasta in zona Mall Vitan Link spre comentariu
leonard111 Reputație: 301 Postat August 22, 2022 Partajează Postat August 22, 2022 MaleCatalin , am spus la început ca în Militari făcea anal fără protecție cu finalizare în cur, da acum dacă s - a mutat central face în continuare dar iti cere extra Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat August 22, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat August 22, 2022 La 29.04.2022 la 17:41, leonard111 a spus: Densa noua nu este chiar noua.Am aflat ca anul trecut prin toamna activa în Militari residence pe strada Tineretului și făcea cu finalizare anala , așa ca băieți atenție la boli ....de la cine, si cum de a ajuns chestia, sa ti se "serveasca"? La 05.06.2022 la 14:55, leonard111 a spus: Da,oferă sex total și anul trecut când era în Militari residence oferea chiar mai mult de atât , adică înțelegeți voi ....e mult mai sigur, acum 👍 Cum sa fim (cat de ***), ca sa nu intzelegem? La 04.08.2022 la 14:55, maleacatalin a spus: Poti detalia, te rog ? Na, ca se gasi unu' mai greu de cap! Dar...Nope!. Nu acum.... Din pacate e in concediu/concentrat pe alte topice. Ce e el? 112? Acum 4 ore, leonard111 a spus: MaleCatalin , am spus la început ca în Militari făcea anal fără protecție cu finalizare în cur, da acum dacă s - a mutat central face în continuare dar iti cere extra Iar "a aflat"...ca fata nu zice nimic in sensul asta 😒 Bine, nu zicea ea nimic, nici pana acum 😋 Povestioara: Citeam si io pe-aici, ca "orientare"... Fata are ceva recenzii, sporadice, bune sau rele, depinde cum vrei sa le consideri (dpdv fizic sau servicii). La faza cu "sanii..." pare ca sunt de acord toti, iar ea n-a comentat. Ce ma frapeaza, in totala necunostinta de cauza, este aparitia "colegului" leonash... El tot vrea sa "vanda" o informatie "aflata"....si pare ca nimeni nu-l baga in seama. Nu-i bai, ca nici el nu-i baga in seama pe cei care mai cer informatii, atata timp cat dameza nu baga anuntz ca activeaza ... vezi pauza dintre intrebarea de lamurire a lui malea si, raspunsul "dezinteresat" si "binevoitor" al colegului leonash; pauza de 17 zile (probabil a fost mult prea ocupat ca sa-i mai pese de binele comunitatii) si, la cateva ore dupa anuntul caprioarei, s-a-ntors si el, plin de solicitudine, cu renumitul deja : "ATENTIE!!!" Concluzia mea: nea leonash n-are deloc treaba cu "apararea" de boli a posibilelor "victime" cat, in principal, cu incurcarea treburilor damezei. E un fel de "down" la "up"-ul ei? Poate ma lamureshte colegul...? (Daca e posibil, nu dupa inceperea scolilor...ca mi-e mai greu sa ajung, avand in vedere traficul) 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
maleacatalin Reputație: 42 Postat August 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2022 Acum 2 ore, crissti98 a spus: ....de la cine, si cum de a ajuns chestia, sa ti se "serveasca"? ....e mult mai sigur, acum 👍 Cum sa fim (cat de ***), ca sa nu intzelegem? Na, ca se gasi unu' mai greu de cap! Dar...Nope!. Nu acum.... Din pacate e in concediu/concentrat pe alte topice. Ce e el? 112? Iar "a aflat"...ca fata nu zice nimic in sensul asta 😒 Bine, nu zicea ea nimic, nici pana acum 😋 Povestioara: Citeam si io pe-aici, ca "orientare"... Fata are ceva recenzii, sporadice, bune sau rele, depinde cum vrei sa le consideri (dpdv fizic sau servicii). La faza cu "sanii..." pare ca sunt de acord toti, iar ea n-a comentat. Ce ma frapeaza, in totala necunostinta de cauza, este aparitia "colegului" leonash... El tot vrea sa "vanda" o informatie "aflata"....si pare ca nimeni nu-l baga in seama. Nu-i bai, ca nici el nu-i baga in seama pe cei care mai cer informatii, atata timp cat dameza nu baga anuntz ca activeaza ... vezi pauza dintre intrebarea de lamurire a lui malea si, raspunsul "dezinteresat" si "binevoitor" al colegului leonash; pauza de 17 zile (probabil a fost mult prea ocupat ca sa-i mai pese de binele comunitatii) si, la cateva ore dupa anuntul caprioarei, s-a-ntors si el, plin de solicitudine, cu renumitul deja : "ATENTIE!!!" Concluzia mea: nea leonash n-are deloc treaba cu "apararea" de boli a posibilelor "victime" cat, in principal, cu incurcarea treburilor damezei. E un fel de "down" la "up"-ul ei? Poate ma lamureshte colegul...? (Daca e posibil, nu dupa inceperea scolilor...ca mi-e mai greu sa ajung, avand in vedere traficul) Sa inteleg ca tu esti unul din beneficiarii nep. Iar acum apar reactiile sub forma de commuri aici.... Link spre comentariu
leonard111 Reputație: 301 Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 Cristti 98 .anul trecut prin toamna am vorbit cu ea pe Wapp și i am cerut mai multe relații după ce am citit anunțul pe publi. Așa am aflat ca are locația în Militari și contracost face și neprotejat. Ea mi a spus .Normal ca nu m am dus.Apoi I am revăzut anunțul și topic de pe Nimfo și am scris pe ca face neprotejat. Simplu, nu ? Link spre comentariu
Denisanew Reputație: 23 Postat August 23, 2022 Autor Partajează Postat August 23, 2022 Buna baieti, ma gasiti in continuare in zona Mall Vitan.Nu voi incepe o dezbatere cu nimeni pentru ca nu duce nicaieri. Link spre comentariu
Futureman Reputație: 320 Postat August 23, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23, 2022 De acord Ar fi super dacă ai include si CIM As veni:) Link spre comentariu
Denisanew Reputație: 23 Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 Dupa o scurta vacanta am revenit si ma veti gasi toata saptamana. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum