laura40 Reputație: 606 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Octombrie 25, 2024 Heloo dragilor, mâine va trag" 😇o vizită pentru câteva zile🥰 ⛔️Locația este în Avangardan De data asta sunt mai matinală iar programul va fi de la ora 9:30--22:00❗️ Va sărut și îmbrățișez! 🤗💋 1
laura40 Reputație: 606 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Octombrie 28, 2024 Bună dimineața dragilor 💋 Disponibila pentru vizite până ora 22:00 ⛔️Zona : Avangardan ❌️Va las mai jos lista cu servicii și preț: 🟣Sex normal protejat/diferite poziții 🟢Sex oral protejat/ neprotejat ( în funcție de igiena) cu finalizare orală 🟣Footfetish ( adorarea picioarelor) 🟢Rimming (igena impecabilă) 🟣Cob(de la sani in jos) 🟢Facesitting 🟣Sarutari corporale 🟢Fk( în funcție de igiena bucala,chimie etc) 🟣Anilingus activ( în funcție de igiena) /sau pasiv 🟢Cunilingus sau 69 Programare pe WhatsApp, specificați și timpul în care va pot răspunde ❗️ Pret: ⛔️150 fim( 30 min) ⛔️250 ora( 60 min cu 1 sau 2 fin) Serviciul cu Strapon-ul va fi extra 50 la serviciile de mai sus ❗️ Sau Doar celor care doresc Serviciul cu Strapon-ul prețul este❗️ ⛔️150 lei 30 min ⛔️300 de lei o oră Va pup și îmbrățișez cu drag! Saptamana reușită va doresc !!! 1
laura40 Reputație: 606 Postat Octombrie 28, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Octombrie 28, 2024 Dragilor mâine este ultima zi❗️, voi fi disponibilă pana în jurul orei 12 Seara frumoasă vă doresc! 🤗💋
laura40 Reputație: 606 Postat Ianuarie 31 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Ianuarie 31 La mulți ani dragilor, un an prosper vă doresc!!!❤️ ♦️Luni voi veni la voi în oraș pentru 3 zile ❗️ Revin cu detalii în momentul în care mă instalez în apartament! Weekend minunat vă doresc! Vă pup și îmbrățișez cu drag! 🤗💋
laura40 Reputație: 606 Postat Februarie 3 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 3 Bună dragilor! Am ajuns la voi în oraș , în 30, 40 min voi putea lua programari ❗️❗️❗️ ♦️Programul pentru astăzi este pana la ora 23 ♦️Maine 9.30 ---23:00 ♦️Locația este în Avangardan Scuze celor care au scris mesaj pe WhatsApp si nu am răspuns , va rog sa reveniți !❗️❗️❗️ Va pup și îmbrățișez cu drag!🤗❤️ 1
bazt Reputație: 197 Postat Februarie 3 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Februarie 3 Am vizitat -o iarăși pe aceasta doamna minunata , iar ora petrecuta in compania ei a fost la superlativ, oralul neprotejat superb iar normalul protejat a fost extraordinar , ce sa mai o femeie matura superbă. 1
laura40 Reputație: 606 Postat Februarie 4 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 4 Acum 16 ore, bazt a spus: Am vizitat -o iarăși pe aceasta doamna minunata , iar ora petrecuta in compania ei a fost la superlativ, oralul neprotejat superb iar normalul protejat a fost extraordinar , ce sa mai o femeie matura superbă. Mulțumesc pentru vizită cât și pentru timpul acordat acestei recenzii, te astept cu mare drag !💋🤗
laura40 Reputație: 606 Postat Februarie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Februarie 5 Bună dimineața dragilor!❤️ ♦️Ultima zi în oraș ❗️ Aveți mai sus în pagină toate informațiile necesare pentru a vă face o programare!❗️ ♦️Locația. Avangardan Disponibila pentru programari pana la ora 23.00 🥳🥳🥳 Va pupacesc peste tot !O zi minunata vă doresc!🤗❤️💋
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 15 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 15 Bună dragilor!💋 Saptamana viitoare revin în oraș pentru câteva zile, nu știu sigur, posibil Marți.Astept răspuns de la cei unde ma cazez! Luni seara anunț sigur!❗️ Weekend minunat vă doresc!🤗❤️
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 17 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 17 Bună dimineața!💋 🟢Maine după ora 14 + - ajung în oraș, voi fi disponibilă 4 zile( inclusiv Vineri) si va fi ultima vizita pana în sărbătorile Pascale!!❗️ 🟢Locația: Avangardan Revin cu mesaj aici imediat ce mă stabilesc în apartament, până atunci nu iau programari. Vă sărut dulce și îmbrățișez!O săptămână minunată sa avem !❤️🤗 1
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 17 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 17 Bună dimineața!💋 🟢Maine după ora 14 + - ajung în oraș, voi fi disponibilă 4 zile( inclusiv Vineri) si va fi ultima vizita pana în sărbătorile Pascale!!❗️ 🟢Locația: Avangardan Revin cu mesaj aici imediat ce mă stabilesc în apartament, până atunci nu iau programari. Vă sărut dulce și îmbrățișez!O săptămână minunată sa avem !❤️🤗
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 18 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 18 Bună!😘 Disponibila pentru programari pe WhatsApp pana la ora 22.00 ⛔️Locația: Avangardan Aveți mai sus în pagină toate informațiile necesare pentru a vă face o programare!❗️❗️❗️ Programul pentru zilele următoare : 9:30 --- 23.00 ( maxim ora 23) Vă sărut dulce !🤗❤️
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 19 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 19 Bună! Disponibila pentru programari până la ora 23:00 Atenție❗️❗️❗️ ❌️După ora 20:30 prioritare sunt persoanele cunoscute !!!❌️ Locația: Avangardan Va las mai jos lista cu servicii și preț:❗️ 🟣Sex normal protejat/diferite poziții 🟢Sex oral protejat/ neprotejat ( în funcție de igiena) cu finalizare orală 🟣Footfetish ( adorarea picioarelor) 🟢Rimming (igena impecabilă) 🟣Cob(de la sani in jos) 🟢Facesitting 🟣Sarutari corporale 🟢Fk( în funcție de igiena bucala,chimie etc) 🟣Anilingus activ( în funcție de igiena) /sau pasiv 🟢Cunilingus sau 69 Programare pe WhatsApp, specificați și timpul în care va pot răspunde ❗️ Pret: ⛔️150 fim( 30 min) ⛔️250 ora( 60 min cu 1 sau 2 fin) Serviciul cu Strapon-ul va fi extra 50 la serviciile de mai sus ❗️ Sau Doar celor care doresc Serviciul cu Strapon-ul prețul este❗️ ⛔️150 lei 30 min ⛔️300 de lei o oră
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 19 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 19 Cand cer o poză cu afișare unică, o fac pentru siguranta mea ,pentru a vedea cu cine interacționez! De altfel și voi vreți același lucru, nu ? Nu mai îmi trimiteți poze din galerie ,cu ținute elegante, plajă etc.Nu va insurati și nici eu nu ma marit cu voi🤣Nu uitați pt ce va faceți programare !!!! PS : Site-ul matrimoniale căsătorii este pe un alt site si o altă secțiune.! 1
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 20 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 20 ❤️ Disponibila pentru programari până la ora 23.00, după ora 20.30 prioritari sunt băieți cunoscuți. ❗️❗️❗️Programarile se stabilesc din timp prin mesaj WhatsApp ❗️ Locația: Avangardan 1
laura40 Reputație: 606 Postat Martie 20 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Martie 20 ❌️INDISPONIBILA ❌️ Mulțumesc tuturor pentru vizite, sunteți adorabili !🤗 Vă pup și va doresc weekend minunat!😘
laura40 Reputație: 606 Postat Aprilie 26 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Aprilie 26 Hello dragilor! Hristos a Înviat ! Luni vin în oraș pentru trei zile❗️ 🔴Locația va fi pe B-dul Mihai Viteazu ‼️ Revin cu detalii Luni,pana atunci va urez weekend minunat ! Vă pupacesc și îmbrățișez cu mare drag!🤗❤️
magnum44 Reputație: 49 Postat Aprilie 26 Oras:Brad Oras:Brad Postat Aprilie 26 Acum 5 ore, laura40 a spus: Hello dragilor! Hristos a Înviat ! Luni vin în oraș pentru trei zile❗️ 🔴Locația va fi pe B-dul Mihai Viteazu ‼️ Revin cu detalii Luni,pana atunci va urez weekend minunat ! Vă pupacesc și îmbrățișez cu mare drag!🤗❤️ 💕 2 1
laura40 Reputație: 606 Postat Aprilie 28 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Aprilie 28 Bună dragilor!🤗💋 Cei care mi ați scris mesaj pe WhatsApp va rog sa reveniți !‼️( răspund doar celor care au specificați timpul în care le pot răspunde la mesaj) Am ajuns , disponibilă 3 zile ‼️ ⛔️Locația: ♦️B dul Mihai Viteazu ( sensul giratoriu cu Biserica) Astazi sunt disponibilă pana la ora 22:00❗️ Maine( Marți) :10:00--22:00 Miercuri:10:00---22:00 Cadoul doresc sa fie pus discret la începutul întâlniri ‼️‼️ Servicii: ♦️Sex normal protejat/ diferite poziții ♦️Oral protejat/ neprotejat ( în funcție de igiena) ♦️Rimming( igena impecabilă, aici eu decid la fata locului) ♦️Anilingus acctiv ( în funcție de igenă, eu decid) ♦️Cunilingus / 69 ♦️Facesitting ♦️Footfetish ( adorarea picioarelor) ♦️Fk( sărut, în funcție de chimie ,igena oral etc,) ♦️Anilingus pasiv ♦️Mici fantezii în limita bunului simt , discutabile mesaj== contra cost PREȚ : 150 lei fin ( 30 min companie) 250 lei ora cu 1 sau 2 finalizari ( 60 min companie) SERVICU NOU❗️❗️❗️ ♦️Trampling extra 50 la serviciile enumerate mai sus ♦️Strapon extra 50 la serviciile enumerate mai sus Sau :❗️ ♦️Doritorilor de aceste servicii ( Trampling , Strapon pretul este : 150 lei , 30 min 300 lei , o oră ATENTIE ❗️❗️❗️ Am anunț acctiv si pe pubi 24 iar acolo merg pe primu venit... (respect si tratez pe toți la fel dar nu exista seriozitate)și cu serviile clasice . Aveți în pagină toate informațiile necesare pentru a vă face o programare pe WhatsApp ,specificați și în cât timp vă pot răspunde la mesaj. Vă pup și îmbrățișez cu mult drag ! Să avem întâlniri reușite !🤗💋❤️
Alex2905 Reputație: 2 Postat Aprilie 29 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 29 După o plăcută vizita la doamna Cătălina de azi dimineață simt nevoia sa ii las o recenzie pe măsură, nu o sa dau detalii despre acțiunea în sine ci o sa zic atât este o femeie tandra respectuoasa , știe sa comunice cu tine se pricepe la acțiune dor ce ma captivant cel mai mult la ea a fost chipul ei foarte frumos și buzele ei cărnoase si roșii ( clar de la ruj dar se asorta perfect cu ea) Infine pt mn a meritat. De revenit DA Clar Data viitoare sa vad cum ma incadrez cu timpul și o sa ma programez pt 2 ore 1
laura40 Reputație: 606 Postat Aprilie 30 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Aprilie 30 Acum 20 ore, Alex2905 a spus: După o plăcută vizita la doamna Cătălina de azi dimineață simt nevoia sa ii las o recenzie pe măsură, nu o sa dau detalii despre acțiunea în sine ci o sa zic atât este o femeie tandra respectuoasa , știe sa comunice cu tine se pricepe la acțiune dor ce ma captivant cel mai mult la ea a fost chipul ei foarte frumos și buzele ei cărnoase si roșii ( clar de la ruj dar se asorta perfect cu ea) Infine pt mn a meritat. De revenit DA Clar Data viitoare sa vad cum ma incadrez cu timpul și o sa ma programez pt 2 ore Mulțumesc frumos, dragul meu apreciez tare mult cuvintele frumoase! M am simțit minunat cu tine, un adevărat geatâlman,meriți din plin fiecare atenție!Te astept cu drag data viitoare!💋
laura40 Reputație: 606 Postat Aprilie 30 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Aprilie 30 Ultima zi dragilor !❗️ ♦️Disponibila pentru vizite până la ora 22:00 După ora 20 prioritari sunt cei cunoscuți ‼️ ♦️Locația: B dul Mihai Viteazu Va pup și îmbrățișez cu mare drag! 🤗💋 1
laura40 Reputație: 606 Postat Mai 1 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Mai 1 ❌️INDISONIBILA ❌️ Mulțumesc tuturor pentru vizitele frumoase de care am avut parte, sunteți minunați ! Mulțumesc și color care mi au scris si nu sau sincronizat cu programul meu poate astrele vor fii de partea lor data viitoare !!! Vă pup și îmbrățișez pe toți ! Va doresc un sfârșit de săptămână minunată!🤗😘
laura40 Reputație: 606 Postat Iunie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 5 Bună frumosilor !Ce mai faceti voi,vă este dor de mine ?😜 Luni, 9 Iunie‼️ voi veni în oraș pentru trei zile. Vă pup și îmbrățișez cu mult drag, abia aștept sa nerevedem/ cunoaștem. O zi frumoasă și un weekend minunat vă doresc!🤗❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum