Sari la conținut

Bianca🔞 0743701361

Postări Recomandate

• Telefon: 0743701361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!💋     🍭Disponibilă  de la ora 12:00 până la ora 23:00🍭

🎀Programării pe wapp 0743701361🎀

️Zona  SALA PALATULUI

.         Vă astept cu mare drag💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!💋     🍭Disponibilă  de la ora 10:30 până la ora 23:00🍭

️Zona  SALA PALATULUI

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Zona  SALA PALATULUI

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tarif:

30 min-200 lei  

60 min-300 lei 2 finalizări

Outcall-500 lei 2 finalizări 

Servicii 🔞

*oral protejat/neprotejat in funcție de igiena (Deep) 

*normal protejat

*sarutari pe corp 

*sex între sani

*69

*diferite pozitii

*finalizarea corporala(inclusă in preț)

*finalizare orală (50 lei extra)

*finalizare faciala (50 lei extra)

*FK( in functie de igiena)

*footfetish

*masaj de relaxare

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!💋     🍭Disponibilă  de la ora 11:00 până la ora 23:00🍭

️Zona  SALA PALATULUI

.         Vă astept cu mare drag💋💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Zona  SALA PALATULUI

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!💋     🍭Disponibilă  de la ora 11:00 până la ora 23:00🍭

️Zona  SALA PALATULUI

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Salutare!!

Am fost si eu pe la domnisoara!!

Fiind in zona cu ceva treaba,am terminat mai de vreme si am zis sa testam zona sa vedem ce este de fu***.

Am dat cateva mess la fetele din zona si domnisoara a fost singura dispo,m-am uitat pe poze si pe ultim recenzii si am zis hai...ca nu o fi foc.

Asadar...prog respectata ,ajuns la usa,sun,intru....si primul gest a fost sa ma scuz si sa plec...dar domnisoara a fost amabila,cu zambetul pe buze,glumeata si vorbareata.

M-am razgandit...am zis hai ma...cu toate ca nu sunt fan BBW am avut exp frm cu fete de genu.

Am socializat putin unde am fost servit cu o apa,tipa fiind toata un zambet,glumeata,intretine conv si se face placuta.

Am cerut prosop si la baie.Totul mic...si prosopul si baia dar curat,si baia dotata cu tot ce trebuie.Si cam aici (din pacate) se cam termina tot ce era frumos de spus despre ea si locatie.

Iesit de la baie imi cere banii(200 ron/fin),am achitat si hai...in dormitor...un pat cam naspa ne-am apucat la marginea patului cu niste mangaieli timide ea fiind concentrata doar pe soldatel care a prins viata imediat fiind "pedepsit" o perioada😜😂😂.

A inceput cu un oral cum nu se poate mai banal se ajuta si de mana,cand o da in laba cand o mai baga in gura.Ne-am urcat in pat unde am sperat ca se schimba situatia..pu** de unde aceeasi banalitate...nimic dar absolut nimic ,nu tu o mangaiala,o artifica,o schema...era fixara pe soldat si atat...nu mai zic de un preludiu,un massage cu tatele,o chestie sa ma starneasca.

Cand am vazut ce poate,am cerut sa-l echipeze ca sa termin si sa plec,sa pus capra unde a stat pur si simplu pasiva, dupa 5 min de pompat am reusit sa fin.

Baie,echipat si mi-am luat la revedere.

Note...pfff...:

Locatie 7,5-lipsa papucilor si                         patul cam nasol.

Bianca  7-la fata si la corp,are niste buze imense si pozele nu prea au legatura cu realitatea...se vede de la o posta ca sunt editate si o avantajeaza foarte mult.

Atitudine-9 aici nu am nimic                     de com.

Oral        -6 banal...nu m-a                       impresionat cu nimic.

Normal-6 la fel...o singura pozitie sta lemn,chiar si asa,incepuse sa gafaie de parca ea muncise🤦‍♂️😂.

200 ron/ fin

Raport calitate/pret   4   jalnic...cu scuzele de rigoare dat asta este adevaru.

Cine nu crede,sa merge sa testeze.

Asta a fost exp mea cu ea!!

Zi buna!!!

• Like 4
  • Mersi 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare.

Am efectuat o revenire la titulara topicului acum 2 saptamani, am intrat in camera de nebunii si am inceput cu un oral, deep, cu scuipat cu atentie la oo si la normal capra umeri craci, m-am simtit bine cu Bianca, intotdeauna am avut click cu ea. 

• Inimioara 1
Postat

Răsfoind pagina din Bucuresti, am dat de acest topic și mi-am adus aminte că prin februarie sau inceput de martie am fost la ,,titulara"... ajuns prin Bucuresti mai mult din întâmplare, nevoit să rămân peste noapte, Bianca a fost singura cu care am reusit să stabilesc o întâlnire la ora 22. 

Ajuns in zonă....

Locatia, 9, zona Sala Palatului, apartament ok, curat, situat sus de tot....

Intrat in locatie, prima impresie, hmmm...diferente intre poze si realitate, dar atitudinea ei, jovială și foarte lipicioasă plus lipsa de altceva....

Aspect,  7.5 poate un 8, pt bustul generos....fund sexi, bombat, dar o burtica  care din poze nu reiese ca ar fi...

Igienă 10 nimic de reproșat.....epilată perfect, parfumată, 

După puțină socializare, am mers spre dormitor, am ales ca intotdeauna Op, cu incercări de deep, atenție si la ,,vecini". Np bineînteles, am inceput misionar...dar din cauza patului, la rugămintea mea, ne-am mutat in living....aici am avut parte de puțină joacă cu ăl mic intre sânii ei , si un oral pt revigorare, la inițiativa ei, urmat de o căprița cu priveliște chiar ok, si am finalizat...

Op un 8

Np merge 8,5

Atitudinea 10 pentru felul ei de a se comporta,pe toată durata intâlnirii a incercat să imi faca pe plac si să fiu mulțumit si să ma anticipeze in ceea ce vreau de la ea.

Cadou dacă bine țin minte a fost 200 pt o finalizare. Ca timp am stat vreo max 35de minute. La plecare ma si ajutat sa fac rost de un taxiu sau bolt, nu mai rețin.

In concluzie nu e pt amatorii de slim, e din categoria fetelor mai ,,pufoase". De revenit, probabil că nu,  de recomandat...depinde de situație....și/sau lipsă de alternative....

sau poate nici nu mai e activă.....

Spor la toți

• Like 2
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor!        Am revenit     Disponibilă  de la ora 11:00 până la ora 22:00🍭

💋RIN GRAN HOTEL 💋

️SECTORUL 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...