squirt69 Reputație: 17 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 Va salut! Ajutati-ma va rog cu o recomandare pentru o stapana care sa ma initializeze in lumea asta. Nu am mai facut asta niciodata si as dori ceva soft, o stapana care sa imi asculte dorintele si mai departe stie ea ce are de facut! Va multumesc! 1
thumbzilla Reputație: 824 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:European Union Oras:European Union Postat Aprilie 12, 2022 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2022 La 12.04.2022 la 7:50, squirt69 a spus: Va salut! Ajutati-ma va rog cu o recomandare pentru o stapana care sa ma initializeze in lumea asta. Nu am mai facut asta niciodata si as dori ceva soft, o stapana care sa imi asculte dorintele si mai departe stie ea ce are de facut! Va multumesc! Suna-ma ! 0790546873 Iepurasule, ai facut scurta la labuta, esti ranit si dezamagit din dragoste, anxios, ai nevoie de un masaj relaxant sau terapeutic, ai chef de joaca, te simti singur si plictisit, ai muschiul incordat, nu iti mai gasesti locul si ai chef de topaiala, intr-un strapon, ai fantezii si fetisuri cu doctorite , etc ? Vino, la cabinetul meu, sa iti ofer tratamentul potrivit ! Sunt doctorita Sanziana si detin toate datele, pentru a te face sa te simti bine. Prezenta mea este un adevarat medicament, elixir pentru tine. . Este bine sa te tii sistematic de tratament, pentru a fi in forma. Tratamentele sunt personalizate si pot dura o ora, mai multe ore, o zi / noapte sau mai multe zile si nopti, in functie de necesitatea fiecaruia. Ofer masaj profesional, facial, corporal, la scalp, la prostata, tantric, de relaxare, terapeutic si body to body, foot fetish, nylon fetish, medical fetish, heels fetish si alte fetisuri, la cerere, facesitting, uro, stimulare cu jucarii, crossdressing, bodystockings, sissy slut, jocuri de rol, age play, dominare soft si hard, umilire,, cbt, palmuire, calcat in picioare, pedepse, porunci, ceruire, bondage, incornorare, show cu cuplu sau cu asistenta, etc. Sunt open minded la fanteziile voastre. De iepurasii submisi, care vor sa imi devina sclavi personali, ma pot ocupa in mod special. . Locatie selecta, central, parcare, curatenie, discretie. Sunt Sanziana, alegerea ta, inspirata. Sunt compania feminina, selecta, care iti poate insenina o zi innorata sau iti poate face din noapte, zi. Sunt muza fanteziilor tale. Sunt terapeuta care iti ofera terapie prin jocuri, fetisuri, fantezii si psihomasaj. Sunt stapana si zeita viselor tale, o dominatoare stilata, titrata, educata, frumoasa, nascuta sa iti fie sefa. , sa te zapaceasca, sa te incite, sa te subjuge, sa iti dea comenzi. Indrazneste sa vrei mai mult de la viata ! Suna-ma si spune-mi ce dorinte ascunse ai ! Eu te voi ajuta sa ti le indeplinesti. Ofer fetisul picioarelor, tocurilor, degetelor, ciorapilor, mastilor, manusilor, bikinilor, sosetelor, fundului, costumatiilor,etc, facesitting, stimulare cu strapon, uro, feminizare, umilire, dominare soft si hard, masaj profesional, bondage, porunci, palmuire, biciuire, calcat in picioare, dirty talk, fisting ( eu, tit ) cuckolding, etc. Detin multe jucarii, lenjerii, tocuri, peruci, dar poti veni la mine cu ale tale sau cu unele noi. Hai, sa ne facem reciproc, masaj senzual ! Hai, sa facem cele mai frumoase, kinky si placute nebunii sub dus, pe blatul din bucatarie, pe birou, pe canapea, pe fotoliu, in pat, pe covor sau unde ne mai trece prin cap ! Hai, sa petrecem o intreaga seara, sau dupa amiaza, impreuna, ori un weekend intreg ! In prezenta mea nu simti cum trece timpul. Cu mine petreci timp de calitate. Kinky pleasures, secret passions, masaj tantric / de relaxare / terapeitic / prostatic / body to body, fetisuri, role play, fantezii de dominare, soft si hard, dirty talk, facesitting, uro, umilire, adorarea trupului, crossdressing, bodystockings, age play, dochi play, dresaj, instructaj, disciplina, cbt, bondage, stimulare cu vibrator si cu alte jucarii, biciuire, incornorare, show cu asistenta, foot worship, spanking, trampling, material slavery, pedepse, porunci, control, fortare, mumificare, blindfols, incatusare, imobilizare, etc. Iti place cand o femeie frumoasa, desteapta, provocatoare si autoritara, se foloseste de tine, detine controlul asupra ta, te abuzeaza, te domina, te asupreste, te seduce, te starneste tinandu-te in suspans sau te umileste ? Suna-ma ! Destainuie-mi ideile nonconformiste, placerile tale, secrete, dorintele, fetisurile si fanteziile tale si hai, sa le transformam impreuna, in realitate ! Experienta si talentul le am eu, cardul si galanteria trebuie sa le ai tu. Te pot domina si la telefon sau la distanta. Te pot forma ca sclav personal. In timp, este posibila si o relatie de tip sugar. Sunt dominatoarea Sanziana si te astept la mine, sa imi sugi degetele de la picioare, ca pe acadele, sa fac din tine robotelul meu, personal, teleghidat de mine si bun la toate, sa ma folosesc de limba ta, pentru a atinge extazul, sa sterg cu tine pe jos, cand vreau sa ma descarc nervos, sa fac din tine sissy slut sau elevul care trebuie disciplinat si pus sa repete, pana baga la cap, sa te umilesc si bat in public, sa te iau pe post de bancomat, cu mine, la o sesiune de cumparaturi, sa imi faci curetenie, sa fiu sefa ta, de la care sa primesti ordine, sau stapana pe trupul tau, pe salariul tau, pe casa ta, pe masina ta ! Central, discret, select, parcare. 1
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 22, 2022 Orice pagina de matrimoniale este mai frumoasa cu poza si cu anuntul meu pe ea. Ele iti fac ziua mai frumoasa, iti incanta privirea si iti incita imaginatia. Cu mine evadezi din rutina si te destresezi. Sunt Sanziana, protagonista filmelor xxx din mintea ta si ma poti vedea live, cum ma desfasor in diverse roluri : de asistenta sefa, profesoara, directoare, mama vitrega, vanzatoarea de la sexshop doctorita, terapeuta (psiholog, maseuza ), dresoare, instructoarea de de tantra yoga, Scufita Rosie, iubita, care te incornoreaza, animatoare, vecina gospodina, care iti framanta aluatul pe ascuns si ti-l dospeste, politista, regina, stapana de sclavi, etc. Suna-ma, daca vrei sa fii elevul meu, pacientul, prizonieru;, copilul meu, bitreg, sclavul meu, amantul sau incornoratul meu, soferul, secretarul, asistentul, subalternul meu, pudelul sau calutul meu, mascariciul meu, maseurul meu, personal, bancomatul meu, personal, financial slave, sissy slut, adoratorul meu, lupulache, iepurasul meu, scrumiera mea, scaunul meu, obiectul placerii mele, erc ! Iti pot oferi masaj profesional, intalniri de tip sugar, sesiuni de fetisuri, sedinte de domonare soft si hard, umilire verbala, fizica si publica, dirty talk, jocuri de rol, feminizare, fantezii kinky. Suna-ma, daca vrei sa alungi monotonia, stresul, singuratatea sau anxietatea ! Alaturi de mine te vei relaxa cu adevarat si te vei simti bine, in conditii de maxima igiena si discretie. Servicii de inalta calitate, locatie selecta, central, parcare. Ofer convorbiri fierbinti si la telefon.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum