Vizitator Denisssa Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 Buna !! Numele meu este Denisa ,blonda tatuată ,fund bombat sânii naturali .1,65 înălțime 53 kg ,23 anii ! De mâine voi fi Disponibila in orașul vostru . Va las aici un mic rezumat depre Servicile mele ! 150 finalizarea (30) minute 300 ora (2 finalizări ) CIM (50) extra COB inclusă in tarif , ON (in funcție de igiena) NP ! Sărutări și mângâieri corporale ! Masaj de relaxare ,69 . Dacă aveți și voi alte mici fantezi sunt deschisă ,nu fac dominare . Despre locație va voi spune maine când ajung . Va pup ❤️ Și abia aștept sa ne cunoaștem 🙈. Sa aveți o zi cât mai frumoasa ❤️❤️❤️❤️❤️
andrei_andrey Reputație: 290 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Aprilie 12, 2022 Are recenzii foarte bune pe alte orașe! 1
Vizitator Denisssa Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 Hei frumoșilor am ajuns in orașul vostru ! Disponibila pentru programări 🙈❤️❤️❤️ Locația se afla pe strada Plevnei nr 3
andrei_andrey Reputație: 290 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Aprilie 13, 2022 Am fost la Denisa în această seară, este o fata de vis cu o atitudine foarte foarte frumoasă, bineînțeles că trebuie să-mi arătați și voi respectul cuvenit. Fizic 10, igena ireproșabilă, m-a așteptat în body pe tocuri...fara cuvinte. 300 /ora, totul foarte plăcut! Se vede că are experiență, vorbește foarte frumos, am fost eu puțin timid azi dar puteți purta o conversație plăcuta cu ea. Recomand cu încredere!!!!!!!!!! 4
Kinderull Reputație: 485 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Aprilie 14, 2022 Acum 9 ore, andrei_andrey a spus: Am fost la Denisa în această seară Se vede că are experiență, vorbește foarte frumos, am fost eu puțin timid azi dar puteți purta o conversație plăcuta cu ea. Recomand cu încredere!!!!!!!!!! Ești și tu peștișor ? 😅😅😅😅😅 Sa dea dreaq sa ne trădezi ca te impuscam cu 👎👎
Domnulspion7 Reputație: 19 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Aprilie 14, 2022 Eu unul v-o recomand cu drag , am vizitat-o in alt oras si am fost foarte multumit , deabea astept sa o prind din nou in zona mea , te pup Deni 😘😘
christian91 Reputație: 25 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 14, 2022 Proaspăt întors de la domnișoara în cauza, deși nu prea o fac, m-am decis sa scriu acest review. Așadar sa purcedem. Am abordat-o pe Denisa pe wtsp cu o ora înainte de programare. Am stabilit ora, i-am dat mesaj când am ajuns în zona chiar dacă era mai devreme cu câteva minute fata de ora stabilita. Mi-a oferit toate detaliile despre locație, intru cu tupeu și vad zeița după ușa - îmbrăcată în rosu (culoare aleasa de ea perfect) cu un corp tip clepsidră (cred ca dacă aveam mâinile ceva mai mari ii cuprindeam talia :))) ma întâmpină cu un zâmbet, îmi spune încă o data serviciile, mi-o prezintă și pe colega pe care era dispusa sa o introducă în "filmul" nostru (am refuzat politicos deoarece nu era pregătit, încă :))), pentru 2 deodată). Recapitulam alegerea mea după care ma roagă ca în cazul în care aleg ON sa merg la baie sa ma igienizez, deși eram proaspăt dusat (pentru mine asta e un mare plus în materie de atenție la igiena). Intrat în dormitor, am întrebat ce e voie și ce nu, lista de NU-uri a fost mult mai mica decât cea de DA-uri :))) . Am început acțiunea cu un ON umed fără dinți, cu putin ajutor cu mana, tente de deep, și fără atenție la punguta cu doi bani (nu m-a deranjat, prefer sa fie mai atenta la gogu decât la pusculita). Când am simțit ca obosește i-am spus sa trecem la LOT, se mișca bine, geme frumos, încearcă sa se bucure de acțiune. Am schimbat în misionar pentru a participa și eu la actiune dar fiind mai calic, eram în stare sa ma bag de tot în ea :))) (aici l-a complimentat puțin pe gogu ceea ce m-a făcut și mai înverșunat), schimbat în doggy pentru a admira frumusețea aia de fund, poziție în care am dat ca surdu-n clopot pana am terminat. Curățat, dusat, schimbat ceva idei (mai multe) unde am observat ca ai cu cine discuta. Acum notele: Locație: 10, deși blocul arata urat pe afara, apartamentul e mare și era foarte curat, proaspăt spălat pe jos când am ajuns Igiena: 10, piele fina, fără mirosuri dubioase, cu parfum plăcut, nici moale nici tare (cert e ca fata nu are pic de grăsime, am controlat-o eu :))) Servicii: ON 9.5+ mai mult spre 10, are buzele mișto și oralul umed ma face sa îmi tremure genunchii :)) LOT 9,5 cu implicare din partea ei, as fi dat mai tare dar cică sunt mai mare decât putea asa ca am dat în doggy, nota 10, ceva contre dar nu am lăsat-o :))), cum sa te abții cu priveliștea aia? Long story short: DTD 24'59' pe ceas, dar nu grăbit, atât s-a putut din partea mea :)) Halatul 150 Eu zic ca nu e de ratat mai ales ca am înțeles ca nu mai sta mai mult. Dacă o prind și în alta parte sigur ma mai duc. Te pupa băiatul cu tricoul alb 🤗 1 1
Vizitator Denisssa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Postat Aprilie 14, 2022 Acum 1 oră, christian91 a spus: Proaspăt întors de la domnișoara în cauza, deși nu prea o fac, m-am decis sa scriu acest review. Așadar sa purcedem. Am abordat-o pe Denisa pe wtsp cu o ora înainte de programare. Am stabilit ora, i-am dat mesaj când am ajuns în zona chiar dacă era mai devreme cu câteva minute fata de ora stabilita. Mi-a oferit toate detaliile despre locație, intru cu tupeu și vad zeița după ușa - îmbrăcată în rosu (culoare aleasa de ea perfect) cu un corp tip clepsidră (cred ca dacă aveam mâinile ceva mai mari ii cuprindeam talia :))) ma întâmpină cu un zâmbet, îmi spune încă o data serviciile, mi-o prezintă și pe colega pe care era dispusa sa o introducă în "filmul" nostru (am refuzat politicos deoarece nu era pregătit, încă :))), pentru 2 deodată). Recapitulam alegerea mea după care ma roagă ca în cazul în care aleg ON sa merg la baie sa ma igienizez, deși eram proaspăt dusat (pentru mine asta e un mare plus în materie de atenție la igiena). Intrat în dormitor, am întrebat ce e voie și ce nu, lista de NU-uri a fost mult mai mica decât cea de DA-uri :))) . Am început acțiunea cu un ON umed fără dinți, cu putin ajutor cu mana, tente de deep, și fără atenție la punguta cu doi bani (nu m-a deranjat, prefer sa fie mai atenta la gogu decât la pusculita). Când am simțit ca obosește i-am spus sa trecem la LOT, se mișca bine, geme frumos, încearcă sa se bucure de acțiune. Am schimbat în misionar pentru a participa și eu la actiune dar fiind mai calic, eram în stare sa ma bag de tot în ea :))) (aici l-a complimentat puțin pe gogu ceea ce m-a făcut și mai înverșunat), schimbat în doggy pentru a admira frumusețea aia de fund, poziție în care am dat ca surdu-n clopot pana am terminat. Curățat, dusat, schimbat ceva idei (mai multe) unde am observat ca ai cu cine discuta. Acum notele: Locație: 10, deși blocul arata urat pe afara, apartamentul e mare și era foarte curat, proaspăt spălat pe jos când am ajuns Igiena: 10, piele fina, fără mirosuri dubioase, cu parfum plăcut, nici moale nici tare (cert e ca fata nu are pic de grăsime, am controlat-o eu :))) Servicii: ON 9.5+ mai mult spre 10, are buzele mișto și oralul umed ma face sa îmi tremure genunchii :)) LOT 9,5 cu implicare din partea ei, as fi dat mai tare dar cică sunt mai mare decât putea asa ca am dat în doggy, nota 10, ceva contre dar nu am lăsat-o :))), cum sa te abții cu priveliștea aia? Long story short: DTD 24'59' pe ceas, dar nu grăbit, atât s-a putut din partea mea :)) Halatul 150 Eu zic ca nu e de ratat mai ales ca am înțeles ca nu mai sta mai mult. Dacă o prind și în alta parte sigur ma mai duc. Te pupa băiatul cu tricoul alb 🤗 Mulțumesc simpaticule ❤️ mulți pupici 👄👄🤩🤩🤩🤩
Vizitator Denisssa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Postat Aprilie 14, 2022 Acum 19 ore, andrei_andrey a spus: Am fost la Denisa în această seară, este o fata de vis cu o atitudine foarte foarte frumoasă, bineînțeles că trebuie să-mi arătați și voi respectul cuvenit. Fizic 10, igena ireproșabilă, m-a așteptat în body pe tocuri...fara cuvinte. 300 /ora, totul foarte plăcut! Se vede că are experiență, vorbește foarte frumos, am fost eu puțin timid azi dar puteți purta o conversație plăcuta cu ea. Recomand cu încredere!!!!!!!!!! Mulțumesc frumos ❤️❤️❤️
Vizitator sorina80 Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Am fost ieri la Denisa. O super fata, foarte primitoare si sexy, a vrut sa imi prezinte si colega doar ca eram pe fuga,desi Mi-ar fi placut dar din pacate pleaca fetele azi…Am inceput cu un oral adanc si umed, dupaia am trecut la capra unde ai o super priveliște, dupa care normal cu finalizare pe corp. Oral 9, normal 10 este strâmtă si se simte super si geme frumos, gfe 8 doar cativa pupici,dar atingeri si mângâieri. Clar de revenit! Te pup Denisa!
Vizitator Denisssa Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Acum 2 ore, sorina80 a spus: Am fost ieri la Denisa. O super fata, foarte primitoare si sexy, a vrut sa imi prezinte si colega doar ca eram pe fuga,desi Mi-ar fi placut dar din pacate pleaca fetele azi…Am inceput cu un oral adanc si umed, dupaia am trecut la capra unde ai o super priveliște, dupa care normal cu finalizare pe corp. Oral 9, normal 10 este strâmtă si se simte super si geme frumos, gfe 8 doar cativa pupici,dar atingeri si mângâieri. Clar de revenit! Te pup Denisa! Mulțumesc ❤️❤️❤️❤️ te super pup 👄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum