Sari la conținut

Toilet Slave Brasov

Postări Recomandate

Postat

Buna! Cunoaste cineva, sau este vreo fata care este de acord cu scato(sa dea, nu sa primeasca)? Sunt scato-curios de ceva vreme si as vrea sa incerc. Dar pe publi nu gasesc pe nimeni ok, care sa fie de acord. Multumesc anticipat!

• Oras:Alba Iulia
Postat
La 19.04.2022 la 0:27, spermancur79 a spus:

Ești foarte amuzant. Ce e așa de funny să vorbești aiurea fără rost? Dacă omul are acest fetiș, cine ești tu să râzi de el? De asta suntem atât de înapoiați și avem atâtea subiecte tabu la capitolul ăsta în România. Din cauza celor ca tine. 🤦‍♂️

Postat
On 4/19/2022 at 9:21 AM, Soul_92 said:

Ești foarte amuzant. Ce e așa de funny să vorbești aiurea fără rost? Dacă omul are acest fetiș, cine ești tu să râzi de el? De asta suntem atât de înapoiați și avem atâtea subiecte tabu la capitolul ăsta în România. Din cauza celor ca tine. 🤦‍♂️

Mie imi place bdsm uneori am fetish si eu probabi si altii inteleg dar sincer uro , scato mi se par scarboase ...

Postat
24 minutes ago, rko87 said:

Mie imi place bdsm uneori am fetish si eu probabi si altii inteleg dar sincer uro , scato mi se par scarboase ...

Ție ți se par scârboase, altora nu. De asta suntem toți diferiți și nu putem să fim la fel, cu bune și cu rele 👍

• Like 1
Postat

Ai fost tu la ea? Sunasem si eu si mi a zis ca face scato, dar parca n am avut incredere dupa atitudinea de la telefon. 

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat
On 4/19/2022 at 9:21 AM, Soul_92 said:

👍🏻 Corect, dar n-ai ce să le faci. Unii n-au habar ce caută ei în viața lor, darămite pe acest forum.... 🥴

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...