Sari la conținut

Alina 0730812785

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat
Acum 18 ore, Dlgoe.. a spus:

Alina, mă uit la tine.

Ești o fată ce arăți bine.😘💋

Screenshot_2022-06-02-14-47-59-524_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-06-02-14-48-11-419_com.android.chrome.jpg

Mulțumesc 💓💞💋

• Like 1
Postat

Am fost si eu de curand la domnisoara si a fost o experienta placuta. Arata mult mai bine in realitate decat in poze, are un fund foarte frumos si bine conturat, piele fina, sanii destul de mari si jucausi.

Face oral nep foarte bine, pare ca nu oboseste deloc, la normal accepta multe pozitii, se pare ca ii si place ce face. Geme real, nu se preface, poate ca singurul lucru la cere ar mai putea lucra ar fi sa fie putin mai comunicativa si inainte de treaba, dar si in timpul actului.

Per total eu zic ca ma mai intorc, merita pretul de 250 de lei pt o ora, care chiar a fost o ora, nu te grabeste deloc.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, george1981 a spus:

Am fost si eu de curand la domnisoara si a fost o experienta placuta. Arata mult mai bine in realitate decat in poze, are un fund foarte frumos si bine conturat, piele fina, sanii destul de mari si jucausi.

Face oral nep foarte bine, pare ca nu oboseste deloc, la normal accepta multe pozitii, se pare ca ii si place ce face. Geme real, nu se preface, poate ca singurul lucru la cere ar mai putea lucra ar fi sa fie putin mai comunicativa si inainte de treaba, dar si in timpul actului.

Per total eu zic ca ma mai intorc, merita pretul de 250 de lei pt o ora, care chiar a fost o ora, nu te grabeste deloc.

Mulțumesc George! Te mai aștept 💋❤️

Postat

Salut! Vizitat domnișoara, presupune ca are 21 ani… tipa este la început, dar totuși se descurca pe meserie! 
Se supune și nu are de comentat când o pui in diverse poziții, a început cu un oral neprotejat destul de ok, iar la normal am schimbat mai multe poziții, am reușit sa finalizez in poziția misionar! Locație destul de ok , curată , am mers la dus, primit prosop curat! Tipa este veselie, o atitudine pozitivă, ochii pătrunzători te intriga la nebunii! 

ON-8 

NP-8/9

Locatie-9 

Amenda 250/h

Te pup frumoaso si sper sa ne revedem curând😍😍😍❤️❤️❤️❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, CristiNico a spus:

Salut! Vizitat domnișoara, presupune ca are 21 ani… tipa este la început, dar totuși se descurca pe meserie! 
Se supune și nu are de comentat când o pui in diverse poziții, a început cu un oral neprotejat destul de ok, iar la normal am schimbat mai multe poziții, am reușit sa finalizez in poziția misionar! Locație destul de ok , curată , am mers la dus, primit prosop curat! Tipa este veselie, o atitudine pozitivă, ochii pătrunzători te intriga la nebunii! 

ON-8 

NP-8/9

Locatie-9 

Amenda 250/h

Te pup frumoaso si sper sa ne revedem curând😍😍😍❤️❤️❤️❤️

Te pup💋Aștept sa ne revedem! ❤️

• Like 1
Postat

Salut , am revizitat.o din nou pe domnișoara și de aceata data a fost o alegere buna! Igiena nu lasă de dorit, la normal nu are nimic de comentat, oral destul de bun, umed cu lins. Pentru mine este mai mult decât perfecta. Te pup frumoasa mea și cu siguranța ne vom revedea😘😘❤️❤️❤️

Postat
Acum 8 ore, CristiNico a spus:

Salut , am revizitat.o din nou pe domnișoara și de aceata data a fost o alegere buna! Igiena nu lasă de dorit, la normal nu are nimic de comentat, oral destul de bun, umed cu lins. Pentru mine este mai mult decât perfecta. Te pup frumoasa mea și cu siguranța ne vom revedea😘😘❤️❤️❤️

Bună, mulțumesc pt vizita și pt recenzie, te pup și te mai aștept! ❤️

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Am fost si eu acum cateva zile, la top city e locatia... Am iesit foarte multumit... deși am luat o oră, n am rezistat atât... m a dovedit repede😅 

Nu e model, dar e drăguță si cu siguranta o voi mai vizita...

• Like 1

Postat
Acum 16 ore, Thedude.st a spus:

Am fost si eu acum cateva zile, la top city e locatia... Am iesit foarte multumit... deși am luat o oră, n am rezistat atât... m a dovedit repede😅 

Nu e model, dar e drăguță si cu siguranta o voi mai vizita...

Mulțumesc 💖te mai aștept! 💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...