Gabriel_Fota Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Primăveri nr1 Oras:Primăveri nr1 Postat Aprilie 14, 2022 Sunt niște fete foarte drăguțe ținând cont de comentariile urate despre el Tarif:150 finalizarea 300 ora(se tine cont de ora) Aspect:9/10 e tabăra, slăbuță cu zâmbetul pe buze arată ca in poze Atitudine:8:10 vorbește frumos are o atitudine drăguța Servici:9:10 oralul îl face foarte bine normalul nu am mai apucat să-l fac ca ma finalizasem…😂😂 Locatia 10/10 foarte curată îngrijită și aierisita igiena10/10 nu am cuvinte de spus💋💋💋 De revenit/recomand Da Nu va mai luați după ce spun uni duceți-vă și nu o sa regretați
oldboy Reputație: 49 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Buzau, Brasov, Munich. Oras:Buzau, Brasov, Munich. Postat Aprilie 14, 2022 Ti-ai facut cont doar pentru a le apara onoarea acestor domnisoare neindreptatite? Te propun pentru utilizatorul lunii!!!
Senatorull Reputație: 7 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 14, 2022 Guvid..baiatul
iguana Reputație: 61 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Aprilie 14, 2022 Le vizitam dar nu îmi dă șeful prima de Paște 🤣🤣🤣
5_CM_de_fer Reputație: 123 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 14, 2022 Nu stiu de unde ai picat tu pe aici, dar regula pe forum e ca daca e deja un topic deschis cu ele, iti scrii acolo recenzia, nu deschizi un topic nou. Topicul deja deschis este acesta: Rog un moderator sa-i mute comentariul acolo. Observa ca am precizat in recenzia mea ca daca vrei doar sa te duci la un numar de 2 minute, sunt recomandabile, ceea ce pare ca ai facut tu conform povestii tale, presupunand ca nu esti pestele lor. Si vezi ca tu singur ai zis ca ai dat un singur numar scurt la oral, si tot tu ai zis ca se tine cont de ora. De unde stii tu ca se tine cont de ora daca n-ai luat o ora? Eu iti zic din 2 ore diferite ca nu se tine cont de ora, una din ele cu bacsis. 1
Sweetboy69 Reputație: 4 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Pescare ia-le si dule în alta parte ca să împuțit treaba cu ele e aici!și mai lasa si tu jocurile ca tu grăbești fetele sa facă bani!
Playboyblood Reputație: 80 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Toată tara Oras:Toată tara Postat Aprilie 16, 2022 La 14.04.2022 la 18:34, Gabriel_Fota a spus: Sunt niște fete foarte drăguțe ținând cont de comentariile urate despre el Tarif:150 finalizarea 300 ora(se tine cont de ora) Aspect:9/10 e tabăra, slăbuță cu zâmbetul pe buze arată ca in poze Atitudine:8:10 vorbește frumos are o atitudine drăguța Servici:9:10 oralul îl face foarte bine normalul nu am mai apucat să-l fac ca ma finalizasem…😂😂 Locatia 10/10 foarte curată îngrijită și aierisita igiena10/10 nu am cuvinte de spus💋💋💋 De revenit/recomand Da Nu va mai luați după ce spun uni duceți-vă și nu o sa regretați Extinde Au ajuns pești de ras in ziua de azi . Își crează cont să își facă reclame la marfa stricată care toată lumea confirmă că sunt japcare . Și pe fastfuck apare unu care ne crede prosti . Că a fost el și că fetele sunt pâinea lu Dumnezeu. După ce că aceste fete sau făcut de râs acum confirmara că au și pescăruși cu ele . Că pe asta nu îl numesc peste . Pestele in general gândește . Acest băiat săracu are foame in gat . In fine fraților ce sa zic spor la futut . PS( ăștia cu cont adevărat și care chiar contribuie la acest forum . Nu poți pescăruși )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum