nanau99 Reputație: 166 Postat Februarie 5, 2014 Postat Februarie 5, 2014 Salutare. Stie cineva ceva despre tipa care sta mai tot timpul in zona industriala, la iesirea spre Slobozia? Am vazut'o chiar si astazi, dar n'am putut sa opresc. Fata arata superbine, pe tocuri tot timpul, inalta. Daca stie cineva ceva...asteptam niste "indicii" de contactare ). Seara buna.
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 5, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 5, 2014 care e iesirea spre slobozia?
nanau99 Reputație: 166 Postat Februarie 6, 2014 Autor Postat Februarie 6, 2014 De la rondul din zona spre zona indistriala prima la dreapta.
busila Reputație: 536 Postat Februarie 9, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 9, 2014 in care parte a zilei sta acolo?eu trec pe acolo de 4-5 ori pe zi si nu am vazut-o niciodata...
nanau99 Reputație: 166 Postat Februarie 11, 2014 Autor Postat Februarie 11, 2014 Eu o vad mai mereu in jurul orei 11-12 ...o tipa subtirica, inalta, pe tocuri mereu.
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 11, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 11, 2014 daca o vezi mereu de ce nu o intrebi nimic?
berader Reputație: 8 Postat Februarie 11, 2014 Oras:Doftana Oras:Doftana Postat Februarie 11, 2014 Numele ei este Ramona si vine din Maxenu k sa presteze in zona respectiva. Are aprox 175 inaltime, slim, bruneta cu par lung si ochi albastri parca. Preteaza oral 30 RON si normal 50-60 (cred k depinde de client). Nu are locatie. Eu am incercat-o cu un oral (N + CIM) si am fost multumit de prestatie. Locatie- masina proprie.Ca si note:Prezenta - 9 (este slim-genul meu; nu este fitoasa, nu spune ca oboseste repede sau alte magarii de genul)Oral 8 - oo, deep, umed, CIM pina la ultimul strop ... si extraO recomand. 1
picachu91 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 12, 2014 un nr de telefon ceva ?
FutacConvins Reputație: 17 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Februarie 12, 2014 azi am cautat-o si eu pe dameza intre orele 10-13 dar nu am gasit-o....daca cineva are nr iei de tel sau o intalneste , poate o roaga sa-i dea permisiunea sa posteze nr iei de tel.
berader Reputație: 8 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Doftana Oras:Doftana Postat Februarie 12, 2014 Cu acceptul Ramonei postez numarul; 0728619362.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 18, 2014 salutare. De sambata tot incerc sa dau de aceasta zisa caprita Ramona insa nici pana in ziua de azi nu am reusit sa dau de ea la telefon ptr ca mereu cand sunam intra casuta vocala. Am sunat la orice ora posibila din zi si din noapte insa fara succes. Berader tu cum ai reusit sa vorbesti cu ea la telefon? Mai uitate inca o data, ca poate ai notat numarul gresit si posteaza numarul corect.
FutacConvins Reputație: 17 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Februarie 18, 2014 si eu am sunat-o si nu are tel deschis.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 18, 2014 ne poate ajuta cineva cu numarul acestei domnisoare? Ceva detalii despre ea, ce servicii ofera, care ar fi tarifele. O zi placuta in continuare si toate cele bune.
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 18, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 18, 2014 numarul e bun am fost eu cu ea vineri dar are o panarama de telefon
FutacConvins Reputație: 17 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Februarie 18, 2014 numarul e bun am fost eu cu ea vineri dar are o panarama de telefono recenzie se poate?.....asa ar fi normal.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 18, 2014 salutare emysex. Cum ai reusit sa dai de ea? Ai dat de ea la telefon s-au gasit-o la strada? Ptr ca eu de sambata incerc sa dau de ea. Daca tot ai fost cu ea fa si tu o recenzie (cum arata, ce presteaza, ce tarif are, ce program are, etc). Tu cand ai fost cu ea vineri, pe la ce ora? Te asteptam sa faci o recenzie si daca intamplator o mai vezi spune-i sa faca ceva la telefonul ala sa sune. Asa ca te asteptam cu mai multe detalii despre aceasca caprita.
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 18, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 18, 2014 Am fost cu ea vineri pe la 12jumate Am vorbit la tel si am luat-o de la Praktiker si am fost la gara la hotel.O stiam mai de mult atunci mi-a placut acum nu Nu se mai implica E slabuta cum a scris mai sus berader Eu i-am dat 50 de lei dar nu ma mai duc.Din toate care sunt aici se merita Carolina Daca tot vrei sa dai un ban ea e cea mai buna dintre toate
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 18, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 18, 2014 Si dupa ce am terminat a plecat acasa ca nu ii mai mergea telefonul.Nu sta prea mult in oras
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 18, 2014 banuiesc ca 50 lei nr. Si ce servicii a prestat ptr acesti banuti?
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 18, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 18, 2014 emysex, ce ai postat tu nu e o recenzie completa. Trebuie sa dai mai multe detalii (cum arata tipa, ce servicii presteaza, ce tarif are, programul cand o putem gasi, ce servicii ofera cu sau fara balonas, etc). Tu ai specificat ca i-ai dat doar 50 de lei si atat. Te asteptam cu o recenzie completa despre aceasta domnita.
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 19, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 19, 2014 Daca citesti mai sus ce a scris barader ai fi vazut recenzia.Sunt fete si fete si clienti si clienti poate cu tine nu face ce face cu mine si poate iti cere mai mult Dar daca vrei sa mergi cu cineva si sa nu-ti para rau dupa bani dute cu Carolina,dar ea e f ocupata si ti-am spus Depinde de client daca stii sa vorbesti cu ea,sa te porti cu ea Dar daca vreunu e cioban si ea se comporta altfel asa ca trebuie sa stii cum sa te comporti cu o femeie chiar daca e prostituata.Multumit?
adrian1990 Reputație: 47 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 21, 2014 Salutare. Am zis sa fac si eu o prima recenzie pe acest forum! Sper sa ma descurc Am fost cu domnita luni. Am vazut- printre tirurile parcate vis-a-vis de Praktiker. S-a urcat in masina. Si am luat-o cam tare: Ce faci Ramona? Si a ramas socata... de unde o stiu... I-am spus despre forum. Ea nu si-a dat acordul ca numarul sa fie publicat. Tocmai de aceea si-a schimbat si numarul de telefon probabil. Am mers la iesirea spre smeeni pe camp departe de privirile curiosilor. Am ales un oral neprotejat cu 30 de lei. I-am dat la inceput 40, fara sa imi ceara. Nu am intrebat-o daca presteaza altceva. Asta s-a intamplat undeva pe la ora 12. Actiunea s-a desfasurat fara incidente neplacute, fara graba. Are un tatuaj pe spate. Nu accepta FK. Nu s-a grabit deloc. A zis ca sta in fiecare zi. Note:Aspect 8Oral 9 Astăzi cred ca revin! 4
FutacConvins Reputație: 17 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Februarie 21, 2014 Salutare. Am zis sa fac si eu o prima recenzie pe acest forum! Sper sa ma descurc Am fost cu domnita luni. Am vazut- printre tirurile parcate vis-a-vis de Praktiker. S-a urcat in masina. Si am luat-o cam tare: Ce faci Ramona? Si a ramas socata... de unde o stiu... I-am spus despre forum. Ea nu si-a dat acordul ca numarul sa fie publicat. Tocmai de aceea si-a schimbat si numarul de telefon probabil. Am mers la iesirea spre smeeni pe camp departe de privirile curiosilor. Am ales un oral neprotejat cu 30 de lei. I-am dat la inceput 40, fara sa imi ceara. Nu am intrebat-o daca presteaza altceva. Asta s-a intamplat undeva pe la ora 12. Actiunea s-a desfasurat fara incidente neplacute, fara graba. Are un tatuaj pe spate. Nu accepta FK. Nu s-a grabit deloc. A zis ca sta in fiecare zi. Note:Aspect 8Oral 9 Astăzi cred ca revin!Intre ce ore poate fi gasita tipa?
pyttbull Reputație: 7 Postat Februarie 22, 2014 Postat Februarie 22, 2014 o sa o caut si eu pe domnisoara luni . pentru normal cat cere ? sau nu ti-a spus ? ma duc pe la 11 asa poate o gasesc si eu
FutacConvins Reputație: 17 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Februarie 23, 2014 Vineri am incerct sa o gasesc si eu si nu am avut noroc.....am cautat-o intre orele 13-16.....acum am cedat sa o mai caut avand in vedere ca e a doua oara cand o caut si nu o gasesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum