irimiaion22 Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 23, 2014 si eu am cautato vineri si nu am gasito era doar un echipaj de politie oprit pana in peco si cred ca din cauza asta nu am gasito dar o sa o mai caut si poate o sa o gasesc Vineri am incerct sa o gasesc si eu si nu am avut noroc.....am cautat-o intre orele 13-16.....acum am cedat sa o mai caut avand in vedere ca e a doua oara cand o caut si nu o gasesc.
pyttbull Reputație: 7 Postat Februarie 23, 2014 Postat Februarie 23, 2014 Azi nu era nimic mam uitat eu . Maine ma duc pe la 11 sa vad poate o gasesc.
adrian1990 Reputație: 47 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 23, 2014 Vineri a stat pana pe la 12.
iulian1990 Reputație: 48 Postat Februarie 23, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Februarie 23, 2014 salutare. Daca pana la urma reusiti sa datzi de aceasta fatusca, facetzi rost si de numarul ei de telefon si postati-l pe forum ca sa nu mai stam sa o cautam. O seara buna tuturor si poate pana la urma reusim sa dam de aceasta damez. Toate cele bune.
adrian1990 Reputație: 47 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 24, 2014 Am vorbit cu dameza. NU este de acord sa ii fie facut public numarul de telefon. Isi selecteaza clientii. Am fost aseara cu ea. Am optat pentru oral+normal. Actiunea a decurs foarte bine. Am facut si data trecuta o recenzie. De revenit. Astazi o puteti gasi in zona praktiker intre 11 si 14. tarife:30 lei oral50 lei oral+normal
molk Reputație: 9 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 3, 2014 ajutorrrr !!! unde anume este postata fata? pe strada cu ductilul, in intersectie, pe aleea industriilor ??am trecut de cateva ori pe acolo si tare imi este ca o sa fiu acuzat de hartuire......sper ca nu sta exact in statia din care se imbarca poporul catre zonele limitrofe....
niceguy Reputație: 201 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Aprilie 3, 2014 Si eu am trecut in disperare pe acolo cu speranta ca o voi intalni...dar pauza! Poate cineva care merge frecvent la ea ne da mai multe detalii cu privire la locul in care poate fi gasita aceasta fata! Multumiri anticipate!
adrian1990 Reputație: 47 Postat Mai 31, 2014 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Mai 31, 2014 Stie cineva numarul Ramonei?
cornelbz Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2014 Oras:buzau Oras:buzau Postat Iunie 28, 2014 Intre ce ore poate fi gasita tipa?tu ai numarul ei?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum