Sari la conținut

fata zona industriala/iesirea spre slobozia

nanau99

Postări Recomandate

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

si eu am cautato vineri si nu am gasito era doar un echipaj de politie oprit pana in peco si cred ca din cauza asta nu am gasito dar o sa o mai caut si poate o sa o gasesc

Vineri am incerct sa o gasesc si eu si nu am avut noroc.....am cautat-o intre orele 13-16.....acum am cedat sa o mai caut avand in vedere ca e a doua oara cand o caut si nu o gasesc.

• Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U
Postat

salutare. Daca pana la urma reusiti sa datzi de aceasta fatusca, facetzi rost si de numarul ei de telefon si postati-l pe forum ca sa nu mai stam sa o cautam. O seara buna tuturor si poate pana la urma reusim sa dam de aceasta damez. Toate cele bune.

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Am vorbit cu dameza. NU este de acord sa ii fie facut public numarul de telefon. Isi selecteaza clientii. Am fost aseara cu ea. Am optat pentru oral+normal. Actiunea a decurs foarte bine. Am facut si data trecuta o recenzie. De revenit. Astazi o puteti gasi in zona praktiker intre 11 si 14. 

tarife:

30 lei oral

50 lei oral+normal

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

ajutorrrr !!!

unde anume este postata fata? pe strada cu ductilul, in intersectie, pe aleea industriilor ??

am trecut de cateva ori pe acolo si tare imi este ca o sa fiu acuzat de hartuire......:)

sper ca nu sta exact in statia din care se imbarca poporul catre zonele limitrofe....

• Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA
Postat

Si eu am trecut in disperare pe acolo cu speranta ca o voi intalni...dar pauza! Poate cineva care merge frecvent la ea ne da mai multe detalii cu privire la locul in care poate fi gasita aceasta fata! Multumiri anticipate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...