Sari la conținut

Aya 0759387270

RealAya

Postări Recomandate

• Oras:apa
  • Oras:apa
Postat
Acum 16 ore, gigi32g a spus:

Am tot văzut și am recomandat lati cunoscuții sa se ducă sa își facă treaba, 

tu mai bine ai da banii de futut sa mergi la scoala ca vad ca nici pe aia nu ai frecventat-o ... si te faci de ras pe aici. 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

RECENZIE:
Aspect: 9.3 (domnisoara frumusica, par lung, sani medii placuti, slim, fund bombat, bronzata natural, piercing in buza, limba, buric, pisicuta, carne tare)
Oral: 6 (protejat, asa si asa, fara atentie la sateliti, cat sa scoale soldatul)
Normal: 7.3 (protejat, accepta pozitii, pisicuta frumos estetic, stramta)
Gfe: N/A (nu prea)
Atitudine: 10 (deschisa la discutii)
Igiena: 10 (curata, nimic suspect)
Halat: 150 RON (pentru o finalizare) 

Naratiunea: 
Pe la jumatatea lunii aprilie am ajuns la domnisoara Aya/Kataleya, locatie in zona Tiglina 1, usor de ajuns, locuri de parcare in fata si pe spate. Locatia este destul de ok, patul silentios comod pentru astfel de evenimente, corect corespunzator. Aya arata foarte bine, pe placul meu, asa cum o stiam de anul trecut cand activase la U-urile de pe faleza superioara alaturi de Bambi. Binenteles ca mi-am facut damblaua si am schimbat mai multe pozitii la normal, cu control absolut, foarte misto (pentru mine), nimic fara graba totul ok.
Eu m-am simtit bine in compania domnisoarei si am sa mai revin daca sunt prin zona.
Spor

Notite)
1)Imparte locatia cu Beatrice
2)Se incadreaza cu succes in categoria fetelor slim, pe placul meu

• Like 15
  • Mersi 2
  • Inimioara 3
  • Oras:Sud-est
Postat

Vizitata, iar dom'soara!
Locatie A-uri, in tiglina.
Servirea 'like usual' - curata, placuta, foloseste lubri, piele fina, sani ok, prefera pozitii la care sa nu lucreze ea.
Oral protejat, destul de ok, np.
tarif 150.
Mai are o colega, Madalina, blonda, ca si aspect sub Aya.
Merita cei 150!

• Like 4
  • Oras:::::::::::::::
  • Oras:::::::::::::::
Postat

Salut.

Am fost și eu la domnișoară gagica 🤣... multe nu sunt de zis..sunat, ajuns in 10 minute in Tiglina (urasc tiglina aia asa ca ma abtin sa dau note).Curat nota 10, gagica nota 9 la ambalaj plus ca stie sa poarte o discutie, servicii nota 7 ambele, stat aprox 20 min.

150 depărtat.... merita? 🤔

• Like 5
Postat

Sincer? Da!

Acu' ai 2 opinii la 180grade una de cealaltă...

Mergi si revin'o sa ne spui care castiga pariul..

• Like 1
  • Oras:Galati
Postat

Am fost aseară la ea,locația la A uri bineînțeles,daca se mai îndoiește careva de poze,sunt cele reale,locația curata,tipă arata destul de bine, e puțin grăbită dar nu ca altele care după câteva minute sa te întrebe dacă mai ai sau ceva de genul🙈te lasă până termini 

Per total merita cei 150 de lei pentru un ON și NP 

• Like 3

Postat

Am vizitat-o pe Aya de cateva ori in ultimele luni. A evoluat in bine la prestatii. Locatia a fost doar la A-uri, alternand intre 2 blocuri si apartamente (cand e venita si Beatrice).

ON: aici cred ca e singurul minus. Nu exceleaza, dar la cat de bine arata la corp e si pacat sa vrei doar oral. Nota undeva la 6 spre 7, pentru ca nu face nici mult si nu intreaba daca trecem la normal.

NP: cand e deasupra e foarte misto privelistea, dar obosește repede. In misionar si pe la spate nu comenteaza nimic, nici ca intensitate nici de marime. Foloseste lubrifiant si nu face eye contact. Finalizare corporala de fiecare data. Ca NP e peste Beatrice.

Clasicul 150 nr. Contact in principal pe whatsapp. Pentru mine e o alternativa de vizitat destul de des.

• Like 4
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...