Sari la conținut

Bună ziua caut o fata care să mă domine fac ce vrea ea, este vrio fata disponibilă și care is dorește să mă domine?

Postări Recomandate

• Oras:Roman
  • Oras:Roman
Postat

caut o fata care să mă domine fac ce vrea ea, este vrio fata disponibilă și care is dorește să mă domine?

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat
Acum 51 minute, Catalincat a spus:

caut o fata care să mă domine fac ce vrea ea, este vrio fata disponibilă și care is dorește să mă domine?

Colegul, nu cred sa găsești asa ceva în Bacau, poate dacă urmărești forumul mai din scurt, sa prinzi vreo una care vine provizoriu prin zona 

Acum vreo 2 ani am prins o bruneta care arata f bine, outfit de piele, ce sa mai, ziceai ca e Catwoman( locația era în centru, prin spate pe la Telekom) și neavând experiență în domeniu, am zis sa încerc sa vad cum e.....am cerut sa fie cât mai soft.....

.legat cu cătușe, picurat cu ceara pe corp ( pana am zis eu stop deci nu a insistat) certat, înjurat, câte un bici pe soldatel, ( dar a fost delicata la cererea mea) la urma credeam ca ma va fute sadic....când colo, doar mi-o arata dar nu ma lasa nici sa o ating cu un deget, nu mai zic sa fut ceva 😂🤣🤣

La urma i s-a făcut mila  de investiția mea și mi-a făcut o scurtă, sa nu plec chiar descarcat de la ea...

Dar a fost o experienta dezamăgitoare,  pt ca eu credeam și îmi doream ca intr-un final sa facem și un np....mi-a explicat ca nu este inclus și aia a fost...

A fost prima si ultima experiență de dominare din viata mea, nu ma pricep, dar nu mi-a placut și nu as dori sa o repet....cel puțin nu în acest mod.....

Vizitator wot
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Catalincat a spus:

Cel mai bine ar face-o o nevastă, să vezi dominare "bani de coafor, bani de shopping".

Sau una care să joace roluri: profesoară de română, gramatică, dar una sadică.

• Oras:European Union
  • Oras:European Union
Postat
Acum 21 ore, Catalincat a spus:

Incearca la Alessia...stiu ca facea si dominare soft.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...