Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2022 Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere 1
Subterama Reputație: -18 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2022 Baragladine ca tine futem gratis, fara costuri. E plina piata de civile. Nu vad ce te recomanda, mai ales la acele tarife.
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 16, 2022 Pe mine ,Vocea și talentul!!!!! Dar pe tine prostia din cap și reputatia proasta, marsi in ....... De leșinați ce sunteți...... Sunați și vreți servicii extra moca , eu zic sa ne abținem de la comentarii sa nu va pun print screenurile cu cerșetoria se servicii dar fara bani.... Stați dreacu parcați, după aceea ziceți că suntem noi ale dreacu, nu că sunteți unii dintrii voi niste lepre și lichele.... I ați întrecut șiplm și pe pești..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17, 2022 Acum 12 ore, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna dimineața dragilor, Mă găsiți pe zi și toată noaptea disponibila... Ultimele zile in București... Va aștept să ne cunoaștem , pentru detalii și programări DOAR in whatssapp... Pupici 1
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17, 2022 Acum 15 ore, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Disponibila până dimineața... Va aștept în whatssapp pt programări... Pupici
urititescu Reputație: -9 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Aprilie 17, 2022 13 hours ago, Monica..BBW said: Pe mine ,Vocea și talentul!!!!! Dar pe tine prostia din cap și reputatia proasta, marsi in ....... De leșinați ce sunteți...... Sunați și vreți servicii extra moca , eu zic sa ne abținem de la comentarii sa nu va pun print screenurile cu cerșetoria se servicii dar fara bani.... Stați dreacu parcați, după aceea ziceți că suntem noi ale dreacu, nu că sunteți unii dintrii voi niste lepre și lichele.... I ați întrecut șiplm și pe pești..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Aceste răspunsuri nu te avantajează. 1
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17, 2022 Acum 5 ore, urititescu a spus: Aceste răspunsuri nu te avantajează. Noi avem numai minusuri in fața voastră, dar voi că nu ne respectați pe noi in primul rand ca și femei, vreți să fin impecabile, sa ne purtam că niște lady, sa facem servicii ireproșabile și extra și pe gratis dacă s-ar putea..... Și voi sa vă purtați că niște bădărani..... Nu vreau sa pun zecile de mesaje de la tot felul de "domni" , le vb și îi tratez cu respect și ei dau invers, după cum primim așa și dăm înapoi, domnule drag........ Nu va m-ai băgați aiurea în discuție .....asta decât dacă vă simțiți..... Eu spun doar adevărul, care deranjează....... nu stau pe masa nimănui, și care mă cunoaște apelează la serviciile mele... O zi frumoasa..........
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Disponibila... Va aștept în whatssapp pt detalii și programări. Pupici
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 18, 2022 La 17.04.2022 la 8:43, Monica..BBW a spus: Buna dimineața dragilor, Mă găsiți pe zi și toată noaptea disponibila... Ultimele zile in București... Va aștept să ne cunoaștem , pentru detalii și programări DOAR in whatssapp... Pupici Up
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 25, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna ziua dragii mei, Paste fericit și Sărbători binecuvântate!!!! Haideți să trecem la lucruri "SERIOASE".... Mă găsiți disponibila până dimineața, detaliile le găsiți mai sus, cu programări va aștept DOAR in whatssapp.... Pupici 😘
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 25, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna ziua dragii mei, Paste fericit și Sărbători binecuvântate!!!! Haideți să trecem la lucruri "SERIOASE".... Mă găsiți disponibila până dimineața, detaliile le găsiți mai sus, cu programări va aștept DOAR in whatssapp.... Pupici 😘
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 26, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna dimineața dragilor, Mă găsiți disponibila încă 2 zile in București.. Daca doriți să facem o programare , va aștept în whatssapp...detaliile, prețul, serviciile, pozele le găsiți mai sus..... Pupicei
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 26, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Dragilor, Mă găsiți până dimineața Pentru detalii și programari DOAR MSG in whatssapp..nu răspund la Nr de tel!!!! Pupici
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 26, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Dragilor mă găsiți disponibila până dimineața... Pt Programări doar msg in Whatssapp... Detaliile le găsiți mai suspupici
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 27, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Dragilor mă găsiți disponibila până mâine dimineață, după aceea o sa i-au o pauza .... Pentru programări va aștept în whatssapp... Detaliile le găsiți mai sus... P.s. doar azi 250ron/h (o+n protejate), oral nep contra cost 50 ron , transportul INCLUS Pupici
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 27, 2022 Acum 9 ore, Monica..BBW a spus: Dragilor mă găsiți disponibila până mâine dimineață, după aceea o sa i-au o pauza .... Pentru programări va aștept în whatssapp... Detaliile le găsiți mai sus... P.s. doar azi 250ron/h (o+n protejate), oral nep contra cost 50 ron , transportul INCLUS Pupici Up
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Mai 31, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 31, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna seara dragii mei nimfomanie, 🛑Am revenit , așa că îmi incep activitatea în forță din seara asta, incep de la ora 22.00 🤗 🛑Pentru programări va aștept DOAR în whatss app la Nr de tel, nu răspund telefonic... 🛑Detaliile, preturile și pozele le găsiți în anunt Pupicei😘😘😘
standan Reputație: 72 Postat Mai 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2022 La 17.04.2022 la 18:09, Monica..BBW a spus: Noi avem numai minusuri in fața voastră, Nu-i mai baga in seama, da-le report la admini si ignora-i.
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Mai 31, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 8 minute, standan a spus: Nu-i mai baga in seama, da-le report la admini si ignora-i. 🤗🤗😘😘😘😘
logix Reputație: 630 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Forța fie cu tine🤣 joci în categoria grea @Monica..BBW !!!
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Mai 31, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, logix a spus: Forța fie cu tine🤣 joci în categoria grea @Monica..BBW !!! 😂😂😂Da, da, FORTA!!!🤣🤣 Bine te am găsit ....🤗 Pupicei la toti
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Iunie 2, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna ziua dragilor, Va aștept pe whatss app pentru programări... Răspund doar la msg in whatssapp, NU la apeluri... Pupicei
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Iunie 2, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 2, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna seara dragilor , Va aștept în whatssapp pentru detalii și programări.... NU răspund la tel...doar msg... Mă găsiți disponib DOAR pt deplasări la hotel , pensiuni sau RBMB Pupicei 😘😘
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Iunie 3, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 3, 2022 La 16.04.2022 la 20:38, Monica..BBW a spus: Buna dragii mei si bine v-am regasit!! Sunt Monica, 32 ani, 1.71, 85 kg,cupa D la sani, sunt o fire sociabila si OPEN-MIND... ❤❤Fac doar deplasari la hotel, pensiuni sau regim hotelier, domiciliu doar in fct de zona❤ (Nu detin locatie!!!!) SERVICII: 📌Sex oral protejat(nepr.se poate stab la fata locului-50ron extra serv.) 📌Sex normal protejat 📌ACCEPT CUPLURI...BI(A/P), implicare totală față de DOAMNE!!!!!!! Cadoul se achita in primele 10 min..... 250 ron/1h-1 pers 350 cupluri-2 pers Se achita 50 ron taxi(deplasarea)București, 100 Ron pt Otopeni EXTRA 📌Anillingus(igiena strictă, corespunzătoare) Activ 50ron, pasiv 100ron 📌Masaj prostatic sau penetrare cu degetul/degetele 50 ron 📌Uro activ 50 ron/pasiv 100ron(gat in jos) PROGRAMARI LA NR 0737 432 966 Programările !!DOAR!!in WHATSAPP....(nu răspund la telefon) Poze 100%reale, recente, nu îmi cereți confirmări pe WhatsApp!!!!!!! ❣️❣️Anunțul este adresat DOAR IUBITORILOR DE FEMEI BBW...cu forme❣️❣️ Iubitorii de slimuri/ haterii va rog treceți la pagina urmatoare sau sa va abtineti, daca denigrați sau trimiteți mesaje neadecvate, primiti BLOCK.(mulțumesc pt înțelegere Buna ziua dragii mei, Incep programul diseară după ora 20.00-04.00 Tot weekendul am redus prețul 250 Ron /ora cu oral nepr și transportul inclus, restul serv extra sunt contracost.(pt București, iar pt Otopeni doar 50 Ron in plus la transport) Menționez că fac DOAR deplasări, Out Call la Hotel Pensiuni RBMB!!!! Va aștept cu mesaje in whatss app, nu răspund la tel.... Pupicei 1
Monica..BBW Reputație: 15 Postat Iunie 3, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 3, 2022 Acum 5 ore, Monica..BBW a spus: Buna ziua dragii mei, Incep programul diseară după ora 20.00-04.00 Tot weekendul am redus prețul 250 Ron /ora cu oral nepr și transportul inclus, restul serv extra sunt contracost.(pt București, iar pt Otopeni doar 50 Ron in plus la transport) Menționez că fac DOAR deplasări, Out Call la Hotel Pensiuni RBMB!!!! Va aștept cu mesaje in whatss app, nu răspund la tel.... Pupicei Up
Postări Recomandate