Ragnar47 Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Salutare, ma numesc Alex si sunt pasionat de fotografie si tot ce tine de grafica (de la lucruri banale in Photoshop pana la manipulari). Ca fotograf, nu pot sa spun ca am cine stie ce experienta, dar nu sunt nici incepator, dar nici profesionist. Activez de ceva vreme pe acest forum, mai asa din umbra, si am vazut ca majoritatea fetelor nu au poze "profi" ca sa zic asa, ei bine eu pot veni in ajutorul vostru! Daca ai nevoie de poze profi pe care sa le postezi aici sau pe publi24, da-mi un PM si te rezolv :D. PS. Ne putem juca cum vreti cu post-procesarea fotografiei :D.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Acum 6 ore, Ragnar47 a spus: Salutare, ma numesc Alex si sunt pasionat de fotografie si tot ce tine de grafica (de la lucruri banale in Photoshop pana la manipulari). Ca fotograf, nu pot sa spun ca am cine stie ce experienta, dar nu sunt nici incepator, dar nici profesionist. Activez de ceva vreme pe acest forum, mai asa din umbra, si am vazut ca majoritatea fetelor nu au poze "profi" ca sa zic asa, ei bine eu pot veni in ajutorul vostru! Daca ai nevoie de poze profi pe care sa le postezi aici sau pe publi24, da-mi un PM si te rezolv :D. PS. Ne putem juca cum vreti cu post-procesarea fotografiei :D. Scrie aici si un pret, poate vrem sa le facem un cadou de Paste.
Ragnar47 Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2022 Autor Postat Aprilie 18, 2022 2 hours ago, unsuflet said: Scrie aici si un pret, poate vrem sa le facem un cadou de Paste. momentan vreau sa caut un model "for free" ca sa impartasesc cu acordul ei aici pozele, iar dupa voi decide o suma. E clar, nu o sa cer sume exagerate ca sunt mai la inceput 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum