morrowind Reputație: 66 Postat Februarie 5, 2014 Postat Februarie 5, 2014 Salut, In ultimul week-end din ianuarie, afara ningea viscolit si mie imi ardea de pizda... cred ca de plictiseala asa ca, dupa o programare la care n-am mai ajuns (adica fata n-a mai raspuns la telefon la ora la care trebuia sa o sun de confirmare si normal ca n-am mai plecat spre domnita respectiva, ca n-a mai raspuns nici la mesaj), ma reorientez, pun mana pe AT, sun, imi raspunde din prima o voce prietenoasa, ma programez, bajbai prin zona, ajung, intru inghetat, si de acolo incepe distractia... Zona: Camera de Comert-Pasajul Marasesti. Bloc. Fata: buna. foarte buna. La fatza frumoasa (machiajul ajuta, dar in cazul ei sigur arata bine si nemachiata), curata, aranjata, pe tocuri, in bikini si sutien, cam 170 fara tocuri, undeva intre 55 si 60 kg, unghii rosii la picioare, sani frumosi si naturali, satena, ochi caprui, dezghetata, comunicativa, 20 si ceva de ani. Nu m-a grabit, am stat sa fumeze o tigara dupa ce am intrat si m-am facut comod, am vorbit, mi-a placut asta. Locatia: un apartament mare, o sufragerie imensa si un dormitor rezonabil de mare. Un pic mai racoare in dormitor decat in restul casei, dar nu deranjant. Baie curata, cu tot ce ii trebuie. Actiune: masaj (ea mie) - Nota 8, oral (ea mie) - nota 8, normal - amandoi - nota 8,5. Protejat totul. De curiozitate am intrebat-o daca se pupa si mi-a raspuns ca nu. Pret: 200 lei pentru o ora, platiti inainte. Impresie personala: Misto fata, ii place sexul, dar am simtit o oarecare retinere. Poate din lipsa de click sau, poate, se simte ca pentru ea e mai mult un job si mai putin o placere. Plusuri: comunicativa, simpatica, draguta, serioasa, nu te grabeste, incearca sa se faca placuta si sa te faca sa te simti bine. Sigura daca ai iesi cu ea in oras nu ti-ar fi rusine si ai avea si ce vorbi. Minusuri: Nu se implica 100% in actul sexual, sigur poate mai mult. Pe picioare cred ca se rade nu se epileaza, am simtit par crescut un pic pe gambe. Bafta! 3
mafio Reputație: 53 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 e vorba de aceeasi fata . daca te uitai atent vedeai ca mai e un topic deschis. https://nimfomane.com/forum/topic/19544-deea-0766928426-bd-octavian-goga/
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 6, 2014 Trebuie unite topicele, conform linkului de mai sus.
deeya Reputație: 27 Postat Martie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2014 se pot uni topingurile? plsmultumesc!!!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 se pot uni topingurile? plsmultumesc!!!http://i.ebayimg.com/t/Ice-Cream-Topping-Syrup-Sauce-Flavouring-Ice-Cream-Machine-Extras-12-x-500ml-/10/!B,OfDMQ!Wk~$(KGrHgoH-DQEjlLlt51ZBKqjbgynrg~~_12.JPG Done! 1
deeya Reputație: 27 Postat Martie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2014 pfff )))) buna asta
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 pfff )))) buna astaLumea ar putea crede ca facem offtopic. Eu zic ca reactia ta arata ca tii la gluma. Ai din start 2.5 puncte la GFE . 1
deeya Reputație: 27 Postat Martie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 10, 2014 ms ms .. :*... cam putine puncte dar ma conformez ( glumesc) ))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum