Sari la conținut

Beatrice 0748419616

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Am vizitat-o si eu pe cumatra Beatrice astazi, si pot sa spun ca am fost foarte multumit de intalnire. Nu am petrecut prea mult timp cu ea, ci in jur de vreo 15 minute. Siti cum e, cand e vorba de prima data, e curiozitatea sa vezi ce si cum e, mie asa mi se intampla. A fost o mica problema legata de programare la inceput, eu zicandu-i ca ajung intr-o jumatate de ora, dar am intarziat. In acest timp cred ca a primit pe altcineva, dar nu am nimic de obiectat la capitolul asta, deoarece am asteptat cuminte la Zahana, pana cand mi-a raspuns la telefon. Dupa ce ne-am cunoscut, eu am cerut sa merg la dusul de rigoare, ea nu s-a mai dus, dar nici nu am simtit vreun miros dubios in timpul actiunii. Revenind la desfasurarea ostilitatilor, cumatra a inceput cu un oral demential de imi venea sa ma urc pe pereti de placere,de aia am si lasat-o sa continue mai mult cu oralul. Dupa ceva timp am oprit-o pentru ca simteam ca o sa explodez efectiv in gura ei, si nu stiu daca face CIM caci nu am intrebat-o. Apoi i-am cerut sa se urce pe mine, sa incercam un Lady on Top, pozitie in care am si capitulat destul de repede. Asta e, data viitoare i-am promis ca o sa stau mai mult. Cred ca zilele viitoare o sa o mai vizitez sigur.In rest, ce sa va mai zic, atitudinea ei mi s-a parut foarte buna, stie sa intretina o discutie, se vede ca e dezghetata la minte. Are o mica problema la baie cu bateria de la cada, pe care zicea ca trebuie sa o schimbe, si patul are o mica problema, ca l-a cam dezmembrat un client fidel de-al ei de vreo 150 de kg. Ca sa conzluzionez, pot sa va spun sa o futeti ca merita.

Si acum notele juriului:

Atitudine:9

Fata:8

Oral:9, PS: 10 e nota profesorului:))

Anal: nu am incercat, nu stiu daca face

GFE: 8, cred ca-i place un pic ceea ce face

• Like 2
Postat

Vad ca doamna are mai multe topice deschise, rog moderatorii sa le uneasca daca cred de cuviinta.

• Oras:Earth
Postat

Vad ca doamna are mai multe topice deschise, rog moderatorii sa le uneasca daca cred de cuviinta.

Halatul? pentru serviciile prestate? E usor de ajuns la locatie?. Ms

Postat

Am vizitat ei eu pe doamna din curiozitate pt. un nr. oral mai mult din spusele unui coleg de mai sus. Am vorbit la telefon stabilit intalnirea (locatia lasa de dorit garsoniera cred), stabilit pretul si actiunea am optat totul sa fie protejat pentru sanatatea mea, oral executat bine cu lins oo, limbi in anus, a fost belea nu am mai incercat normal eram pe fuga, finalizat pe sani si plecat. Oral belea. Sa aveti spor. Halatul 50 ron (atat aveam la me) :pepsi

• Like 1
Postat

Halatul? pentru serviciile prestate? E usor de ajuns la locatie?. Ms

Da am uitat sa precizez: halatul a fost 60 de lei finalizarea, ora cu 2 finalzari este 120 de lei. Iar locatia e foarte usor de gasit, e un bloc turn peste drum de Zahana. Locuri de parcare nu stiu, poate undeva prin spatele blocului. Eu nu am fost cu masina.

Postat

Am mai vizitat-o si eu iarasi saptamana aceasta pe cumatra Beatrice. Aceeasi atitudine binevoitoare ca intotdeauna. Jos palaria.

Postat

De ce intrebi. Nu raspunde la telefon? Eu am fost la ea acum vreo cateva saptamani.Nu cred ca s-a retras din bransa.

Postat

Accepta si 18 ani?

Bai colegule, nu cred ca accepta. Stiu ca zicea ceva ca vrea sa ai minim 25 de ani, sau cam asa ceva.

Postat

Mai stiti ceva fratilor de Beatrice. Am sunat-o vreo cateva zile la rand si nu raspunde.

Postat

am fost eu ieri din nou la doamna, serviciile o+n protejate alegerea mea se poate si neprotejat, am sunat si am ajuns la locatie in tudor si trecut la actiune o cu lins pe oo si in c.. senzatie misto, se implica, la normal schibat cateva poziti si finalizat cu CIM. Spor, halatul 50 ron finalizarea :pepsi

Postat

Pe ce număr ai contactat

am fost eu ieri din nou la doamna, serviciile o+n protejate alegerea mea se poate si neprotejat, am sunat si am ajuns la locatie in tudor si trecut la actiune o cu lins pe oo si in c.. senzatie misto, se implica, la normal schibat cateva poziti si finalizat cu CIM. Spor, halatul 50 ron finalizarea :pepsi

Postat

Gata am vizitat-o si eu azi pe doamna. A avut ceva probleme personale, de aceea nu prea a fost de gasit. Din nou foarte multumit de atitudinea dansei.

• Oras:pitesti
Postat

este buna doamna.am fost acum cateva zile la ea este foarte vorbareata,deschisa,face un oral foarte bun.am fost destul de obosit cand am ajuns la dansa si efectiv mi a sculta o din morti..cu lins oua..efectiv o suge bine..dupa care am trecut la pozitia 'caprita' in care am si terminat

per total o experienta bunicica 80ron/nr cu oral neprotejat si normal protejat.

conditia fizica n o prea ajuta..este o femeie trecuta cu celulita..

stiu ca nu face anal dar face normal neprotejat..eu chiar as vrea sa incerc sa finalizez in pasarica ei...tinand cont spre surprinderea :350x  mea ca este destul de stramta

Bafta!!

Postat

este buna doamna.am fost acum cateva zile la ea este foarte vorbareata,deschisa,face un oral foarte bun.am fost destul de obosit cand am ajuns la dansa si efectiv mi a sculta o din morti..cu lins oua..efectiv o suge bine..dupa care am trecut la pozitia 'caprita' in care am si terminat

per total o experienta bunicica 80ron/nr cu oral neprotejat si normal protejat.

conditia fizica n o prea ajuta..este o femeie trecuta cu celulita..

stiu ca nu face anal dar face normal neprotejat..eu chiar as vrea sa incerc sa finalizez in pasarica ei...tinand cont spre surprinderea :350x  mea ca este destul de stramta

Bafta!!

Bravo boss!D-aia suntem în fruntea Europei la BTS-uri....

Postat

Bravo boss!D-aia suntem în fruntea Europei la BTS-uri....

Asta e ''boss'' imi plac tipii astia ca tine cu ''boss''

ce sa faci ..n ai ce sa faci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...