Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Sa faca cineva un rezumat ca eu nu vreau sa citesc aceleasi prostii de 100 de ori. S-au iubit/insurat la final?😃
naty22 Reputație: 1837 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Sa faca cineva un rezumat ca eu nu vreau sa citesc aceleasi prostii de 100 de ori. S-au iubit/insurat la final?😃 Partea 1 Partea 2 poate ne ia pula pe amândoi 😀 2
Nasty-Nas Reputație: 75 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Acum 38 minute, Eueu7 a spus: In cur ma doare si ma durea de banii care se faceau aici. Un scuipat nu dau pe ei! Asta ai inteles tu ca era vorba de bani??? Era vorba de stresul si frica continua care mi au provocat o, de faptul ca veneau boschetari direct la usa, de amenintarile cu moartea!!! Eu am plecat din oras nici nu am mai vazut ce ai scris tu, iar daca veneai tu si ziceai ca sunt o minunata cu i ar fi inpiedicat pe boschetari sa apara direct la usa?? Ar fi incetat amenintarile cu moartea ca ai fi dat tu un rewiu?? Eu nu sunt obisnuita cu reziduri umane fiind prina oara cand am lucrat in romania, aici unde sunt este siguranta TOTALA, absolut nimeni nimeni nu intrasneste sa faca vreo miscare vreo urma de violenta fizica sau verbala! De unde sa stiu ce ma astepta aici??? Stiam ca nu este la fel dar nu in halul asta de rau. Sunculoasa trebuie sa ia ceva de la vreun baiat care trebuie ca este usor usor treaba asta. Nici nu o sa stie :). Iar gunoiul sorin bucata aia de carne deformata cu treningutul lui care nu as sterge wcul cu el SA CRAPE!! Sa cada jos din picioare!! Oricum o sa na intorc si daca pana acum dadeam block la canceruri acum o sa ma risc intr un mediu sigur sa na intalnesc si sa inregistrez tot tot tot. Cum incerca el sa ma prezinte pe mine ca ultimul om "ca am trecut prin multe" ca sunt neingrijita cand doua creme de alea sunt cat privizia lui de mici si ceafa pe doua luni!! Eu "colege" vreau sa vina mai mult arder ar sufletele copilasilor si parintilor lor fara incetare!! Sa aduca droguri, lasa ca am inteles eu ce si cum trebuie sa te comporti ca sa vina reziduri deastea umane! Ca sunt singura, suparata, vulnerabila etc etc :). Nu mai vorbi de tiganeala...expresia "titi" este profund de tigan infect, de cioata borata pana in maduva oaselor de cancerul rasei umane!! Concluzia este SORIN CRAPA SA CAZI DIN PICIOARE DE BUCATA DEFORMATA COCOSATA SLAB CU BURTA!!! Un ultim comentariu și-apoi eu mă retrag, că m-am înjosit suficient să-ți tot răspund frumos. Domnișoară, te rog să faci diferența între cum m-am exprimat eu și cum te exprimi tu și îți vei da seama care dintre noi e "țiganul infect", să folosesc termenul tău. Esti inconsistentă în lucrurile pe care le debitezi. Te piși pe bani, dar te fuți pe ei. O discuție în contradictoriu cu tine este o risipă de energie, insă dacă aș fi psihiatru ai fi fascinantă, că ești candidata ideală pentru câteva diagnostice din DSM. Așa e, noi toți suntem nebuni și răi, numai tu n-ai nici o problemă. Îți doresc să-ți găsești liniștea pe care nu cred că o cauți, altfel n-ai fi reinviat topice de scandal. Și dacă împreună cu liniștea îți găsești și ce 7 ani de acasă și cei 12 de școală, cu atât mai bine. Baftă și spor să ai... Țiți. 2
Titel18 Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 18 ore, Nasty-Nas a spus: Un ultim comentariu și-apoi eu mă retrag, că m-am înjosit suficient să-ți tot răspund frumos. Domnișoară, te rog să faci diferența între cum m-am exprimat eu și cum te exprimi tu și îți vei da seama care dintre noi e "țiganul infect", să folosesc termenul tău. Esti inconsistentă în lucrurile pe care le debitezi. Te piși pe bani, dar te fuți pe ei. O discuție în contradictoriu cu tine este o risipă de energie, insă dacă aș fi psihiatru ai fi fascinantă, că ești candidata ideală pentru câteva diagnostice din DSM. Așa e, noi toți suntem nebuni și răi, numai tu n-ai nici o problemă. Îți doresc să-ți găsești liniștea pe care nu cred că o cauți, altfel n-ai fi reinviat topice de scandal. Și dacă împreună cu liniștea îți găsești și ce 7 ani de acasă și cei 12 de școală, cu atât mai bine. Baftă și spor să ai... Țiți. Împreuna nu au 7 ani de acasă, da 12 de școală … 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum