Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Salut...caut 4 fete deschise la fantezii pentru o întâlnire în 5! Eu ma ocup de locație și de onorariul fetelor, fetele trebuie sa se "ocupe" de ele, de colegele lor și de mine! Durata o ora și jumătate, locatia în București, săptămâna 2-6 mai. Rog, dacă sunt fete interesate, sa ma contacteze în privat. Mulțumesc!

• Haha 1
Vizitator kido
Reputație: 0
Postat

Da boss se ocupa de tine...... te leaga de pat si iti iau hainele si bani 🤣

Postat
Acum 3 minute, kido a spus:

Da boss se ocupa de tine...... te leaga de pat si iti iau hainele si bani 🤣

Poate nu am chiar norocul asta🤣

Vizitator
Postat

Nu crezi ca dacă as vrea sa ling pizda unei fete, ar trebui sa ma cunosc cu ea? Sau o fac doar de dragul banilor ? Întreb și eu ! Nu ești doar tu important , contează și placerea noastră , corect ? Iar in general , fetele se arunca la prețuri mari :) știi ce zic , nu? Bafta la căutat 

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Doar de curiozitate, dacă reusesti sa gasesti toate fetele sa spui aici…

Totusi având in vedete ca sunt 4 fete timpul este putin. Măcar 3ore sa te bucuri de toate cum trebuie 😉

bafta! 

Postat
Acum 18 minute, Subteranaa a spus:

dacă reusesti sa gasesti toate fetele sa spui aici…

Și chiar daca-r fi să găsească, n-o să spună, că doar se laudă, dar când vine vorba de dovezi, nema.

Vizitator
Postat
22 minutes ago, Subteranaa said:

Totusi având in vedete ca sunt 4 fete timpul este putin. Măcar 3ore sa te bucuri de toate cum trebuie 😉

bafta! 

E greu cu una :) dapai cu 4 🤣🤣🤣🤣🤣 plus bănuți care trebuie sa-i dea , deci o sa iasă “ belea” :) 

Postat
Acum 3 ore, florin78 a spus:

Salut...caut 4 fete deschise la fantezii pentru o întâlnire în 5! Eu ma ocup de locație și de onorariul fetelor, fetele trebuie sa se "ocupe" de ele, de colegele lor și de mine! Durata o ora și jumătate, locatia în București, săptămâna 2-6 mai. Rog, dacă sunt fete interesate, sa ma contacteze în privat. Mulțumesc!

Cumetre....muta pe anunțuri.....e mai simplu...topicul asta nu e publi , olx etc.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Bruneta168 a spus:

E greu cu una :) dapai cu 4 🤣🤣🤣🤣🤣 plus bănuți care trebuie sa-i dea , deci o sa iasă “ belea” :) 

Te trec pe lista?😘

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Nu te contrazic! Doar când ma gândesc ca in timp ce imi fac de cap cu doua mai privesc la alte doua care se ling in toate modurile posibile 🤪🤪🤪😛 GREU DOMNE GREU!!! 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Subteranaa a spus:

bafta! 

Daca reușesc...anunț. In trecut am reușit cu 3😊

• Like 1
Postat
4 hours ago, florin78 said:

Daca ai nevoie de ajutor poti sa ma anunti nu trebuie sa imi dai nimic mie

• Haha 1
Vizitator
Postat
23 minutes ago, florin78 said:

Te trec pe lista?😘

Nu… îmi caut eu iubita și voi anunța , însă am avut experiența cu fete, unele au cerut mulți bani ( cine știe, cunoaște) altele au fost pe aceeași unda de lungime cu mine …. Altele au fost și încă sunt “ cu mine” ! De pe acest forum , fetele sunt rele și invidioase ! Poate îmi iau bătaie :) bafta ❤️

Postat
Acum 2 ore, Bruneta168 a spus:

Nu crezi ca dacă as vrea sa ling pizda unei fete, ar trebui sa ma cunosc cu ea? Sau o fac doar de dragul banilor ? Întreb și eu ! Nu ești doar tu important , contează și placerea noastră , corect ? Iar in general , fetele se arunca la prețuri mari :) știi ce zic , nu? Bafta la căutat 

Toate cele 4 fete, daca am noroc sa găsesc, vor fi înștiințate de dinainte despre componenta "trupelor"...de principiu va cam stiti între voi...e doar un joc și se va petrece doar cu acordul tuturor celor implicați! Dsca iese...bine, daca nu...asta e, trecem la următoarea fantezie😊

Vizitator
Postat
22 minutes ago, Subteranaa said:

Nu te contrazic! Doar când ma gândesc ca in timp ce imi fac de cap cu doua mai privesc la alte doua care se ling in toate modurile posibile 🤪🤪🤪😛 GREU DOMNE GREU!!! 

Tu crezi ca se întâmpla așa? 🤣🤣🤣 fute-ma doamne :) trebuie sa bagi mâna adânc in buzunar :) cine știe, poate vedem și noi o recenzie 

Postat
Acum 6 minute, Bruneta168 a spus:

Nu… îmi caut eu iubita și voi anunța , însă am avut experiența cu fete, unele au cerut mulți bani ( cine știe, cunoaște) altele au fost pe aceeași unda de lungime cu mine …. Altele au fost și încă sunt “ cu mine” ! De pe acest forum , fetele sunt rele și invidioase ! Poate îmi iau bătaie :) bafta ❤️

Atunci, daca nu deranjez, da-mi si mie, te rog, un semn când iti găsești iubita/iubite!

• Membru Premium
Postat

Tu crezi ca se întâmpla așa? 🤣🤣🤣 fute-ma doamne :) trebuie sa bagi mâna adânc in buzunar :) cine știe, poate vedem și noi o recenzie 

Nu stiu cum se întâmpla, din nefericire nu am depășit doua in același timp, cu care a fost super ok, lins cât cuprinde.

Dar decât sa stea sa se uite ca tutele una la cealalta mai bine se ling si ele, nu stiu… zic si eu 😉😆

Despre băgat mana in buzunar… normal ca te costa. Dar dacă colegul vrea cu 4 in același timp presupun ca are si ceva 💵 de cheltuit.

Postat
Acum 27 minute, Subteranaa a spus:

Nu stiu cum se întâmpla, din nefericire nu am depășit doua in același timp, cu care a fost super ok, lins cât cuprinde.

Dar decât sa stea sa se uite ca tutele una la cealalta mai bine se ling si ele, nu stiu… zic si eu 😉😆

Despre băgat mana in buzunar… normal ca te costa. Dar dacă colegul vrea cu 4 in același timp presupun ca are si ceva 💵 de cheltuit.

Pana la bani...nu prea se înghesuie fetele! Poate ca nu am pus eu problema cum trebuie🤔...cine știe...poate mai pe seara vor mai veni fete dornice de chestii mai interesante 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, florin78 a spus:

Pana la bani...nu prea se înghesuie fetele!

Pai aici sta cheia! Propoziție este scrisă invers colegule. Corect este așa: La bani se inghesuiesc fetele!

Deci poate pomenești niste 💵 in treacăt așa… sa vezi oferte apoi 😅

Postat
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Pai aici sta cheia! Propoziție este scrisă invers colegule. Corect este așa: La bani se inghesuiesc fetele!

Deci poate pomenești niste 💵 in treacăt așa… sa vezi oferte apoi 😅

Mesageria mea așteaptă un semn de la fete! Acolo totul va fi clar😊

Postat
Acum 36 minute, inconfundabil a spus:

@florin78 cam ce buget ai alocat acestei fantezii?
Întreb și eu pentru un prieten :)

Nu ma interesează "prietenii", prefer "prietenele"😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.