RobertLu Reputație: 0 Postat August 1 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1 Salut! Am fost si eu in trecere in acest weekend și chiar eram curios ce servicii oferă. Arată foarte bine pentru 40+, experiență mai bună nu am avut cu o milf. De cuvânt, bun simț, te face să te simți foarte relaxat. De revizitat!!!!
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3351 Postat August 1 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat August 1 Acum 3 minute, RobertLu a spus: Salut! Am fost si eu in trecere in acest weekend și chiar eram curios ce servicii oferă. Arată foarte bine pentru 40+, experiență mai bună nu am avut cu o milf. De cuvânt, bun simț, te face să te simți foarte relaxat. De revizitat!!!! Care-i prețul reactualizat după creșterea TVA și a accizelor? ... 🤣
amatoru Reputație: 162 Postat August 1 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 1 Acum 3 ore, RobertLu a spus: Salut! Am fost si eu in trecere in acest weekend și chiar eram curios ce servicii oferă. Arată foarte bine pentru 40+, experiență mai bună nu am avut cu o milf. De cuvânt, bun simț, te face să te simți foarte relaxat. De revizitat!!!! Ce 40+ ? E cam 50 - pt ca a avut 45 in 2022 Și acum sigur e și mai hapsana pe bani la cum s au scumpit toate în ultimii ani 🤣
kkmitz Reputație: 4266 Postat August 2 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat August 2 Acum 9 ore, amatoru a spus: Ce 40+ ? E cam 50 - pt ca a avut 45 in 2022 Și acum sigur e și mai hapsana pe bani la cum s au scumpit toate în ultimii ani 🤣 600 lei ora era ultima dată când am vb cu ea adică la începutul anului 1
RobertLu Reputație: 0 Postat August 2 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 2 Daca nu ai bani, nu te duci, e foarte simplu. Si daca te deranjează vârsta, poti merge in altă parte. Acum 14 ore, amatoru a spus: Ce 40+ ? E cam 50 - pt ca a avut 45 in 2022 Și acum sigur e și mai hapsana pe bani la cum s au scumpit toate în ultimii ani 🤣
kkmitz Reputație: 4266 Postat August 3 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat August 3 Acum 19 ore, RobertLu a spus: Daca nu ai bani, nu te duci, e foarte simplu. Si daca te deranjează vârsta, poti merge in altă parte. se poate vedea foarte usor cum arata dameza are cont of care e tot timpul la reducere 3-5 euro plm
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum