Izabelastefa Reputație: 14 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 20, 2022 Bună dragii mei țin sa va anunț ca mai stau în Tulcea o perioada, va aștept cu tot dragul la o sugere🥵❤ Link spre comentariu
alibaba1981 Reputație: 29 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Unde m-am nascut Oras:Unde m-am nascut Partajează Postat Iulie 20, 2022 Acum 2 ore, Izabelastefa a spus: Bună dragii mei țin sa va anunț ca mai stau în Tulcea o perioada, va aștept cu tot dragul la o sugere🥵❤ Locația rămâne aceiași? Din păcate nu pot veni in locația respectivă. Este pensiunea unor prieteni 🤔. Dacă cumva schimbi locația, te rog sa anunți. Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 20, 2022 1 oră în urmă, alibaba1981 a spus: Locația rămâne aceiași? Din păcate nu pot veni in locația respectivă. Este pensiunea unor prieteni 🤔. Dacă cumva schimbi locația, te rog sa anunți. În aceiași locație voi sta , chiar îmi pare rău, dar poți veni seara ca nu e nimeni aici pe la 23 :00 Link spre comentariu
danielibus Reputație: 210 Postat Iulie 20, 2022 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iulie 20, 2022 Păcat ca nu faci deplasari... Link spre comentariu
sorinsoce Reputație: 164 Postat Iulie 21, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 21, 2022 Acum 12 ore, Izabelastefa a spus: În aceiași locație voi sta , chiar îmi pare rău, dar poți veni seara ca nu e nimeni aici pe la 23 :00 Nu e nimeni pe la pensiune la ora aia, dar camerele de supraveghere de la întrarea în pensiune și din recepție funcționează 😅! Si ghici cine vede cine intra și iese? Link spre comentariu
alibaba1981 Reputație: 29 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Unde m-am nascut Oras:Unde m-am nascut Partajează Postat Iulie 21, 2022 Acum 4 ore, sorinsoce a spus: Nu e nimeni pe la pensiune la ora aia, dar camerele de supraveghere de la întrarea în pensiune și din recepție funcționează 😅! Si ghici cine vede cine intra și iese? Exact cine trebuie...🤪. Sa aveți spor. Din pacate nu pot face vizite acolo. Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat Iulie 23, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 23, 2022 Bună futaciosii mei , va aștept la o muie scurta , te astept mi o bagi ușor pana în gat 🥵 Va pupat fata la pula 💋 Link spre comentariu
georgevld Reputație: 41 Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Va scriu din camera, cu actiunea terminată. Mai e nevoie de detalii ? 10 pe linie ca de obicei ! P.s. recenzie scurta ca vreau sa plec acasa 😅 1 Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 27, 2022 Bună dragii mei haideți repede la o partida ca va simt lipsa👉👌 Link spre comentariu
sorinsoce Reputație: 164 Postat Iulie 27, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 6 ore, Izabelastefa a spus: Bună dragii mei haideți repede la o partida ca va simt lipsa👉👌 Poate de 👉👄 Link spre comentariu
rhonins Reputație: 29 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 29, 2022 Fiind în zonă, am decis ieri să îi fac o nouă vizită ieri, bineînțeles pentru oralul ăla de nota 10. Ne-am luptat un pic, eu fiind de pe drum și nedormit de aproximativ 24+ ore. Nota rămâne aceeași, 10+ pentru oral. Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Iulie 29, 2022 Haideți repede la o muie scurtă 🥵👅👅 1 Link spre comentariu
sorinsoce Reputație: 164 Postat Iulie 29, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 29, 2022 Acum 9 ore, Izabelastefa a spus: Haideți repede la o muie scurtă 🥵👅👅 Interesantă ofertă! Are și un preț distinct muia scurtă? Adică un oral neprotejat cu finalizare orală fără 👉👌 Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 1, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 1, 2022 La 29.07.2022 la 23:41, sorinsoce a spus: Interesantă ofertă! Are și un preț distinct muia scurtă? Adică un oral neprotejat cu finalizare orală fără 👉👌 Este același preț dragule 😊 Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 1, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 1, 2022 Bună dragii mei azi voi fi disponibila pana la ora 22:00. Va aștept cu drag ! Va pup la pula 😘 2 Link spre comentariu
sorinsoce Reputație: 164 Postat August 1, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 1, 2022 1 oră în urmă, Izabelastefa a spus: Bună dragii mei azi voi fi disponibila pana la ora 22:00. Va aștept cu drag ! Va pup la pula 😘 Vai ce limbaj neacademic 😅 Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 1, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 1, 2022 Acum 2 ore, sorinsoce a spus: Vai ce limbaj neacademic 😅 Off.... cred ca nu îți place să te pup acolo jos 🤣🥵💋 Link spre comentariu
sorinsoce Reputație: 164 Postat August 1, 2022 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 1, 2022 Acum 2 ore, Izabelastefa a spus: Off.... cred ca nu îți place să te pup acolo jos 🤣🥵💋 Ba daaaa! 😅 Și să o sugi până...plange cu lacrimi de lăptic Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 3, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 3, 2022 Bună, azi sunt disponibila pana la 2 dimineața 😇 Va aștept la un supt de milioane chiar dacă prețul e de 150 de lei 🤣🤣 Sa aveți spor la gurița mea 💋 Link spre comentariu
morial_ Reputație: 0 Postat August 5, 2022 Partajează Postat August 5, 2022 Salut! Am vizitat domnisoara si am primit un oral demential! Revin si recomand! Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 5, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 5, 2022 Țin sa va anunt ca mai stau pana săptămâna viitoare mai exact miercuri❗️❗️ Dacă unii din voi nu a-ți reusit sa ajungeti pana acum la mine va aștept pana săptămâna viitoare . Cei care au mai fost la mine va aștept la o muie ca la carte asa cum îmi place mie dar și vouă , o sa va fie dor de mine sau mai bine spus de muia mea 😅 Sa va iau pula în gura la toți, va aștept 🔞 1 1 Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 7, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 7, 2022 Haideți la o partidă mică❗️❗️ Am început munca de la ora 12:00 și voi lucra pana la ora 2:00 dimineața , sa curgă programările futaciosii mei ⛔️🔞 Link spre comentariu
cosminandrei01 Reputație: 2 Postat August 7, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 7, 2022 Vizitat recent domnișoara , cadoul pentru mine a fost un oral demențială de nota 10++ De revenit? Sigur că da!! Să aveți spor ! Link spre comentariu
Izabelastefa Reputație: 14 Postat August 10, 2022 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat August 10, 2022 Dragii mei azi este ultima zi în Tulcea , voi mai muncii pana la ora 18 :00 ❗️❗️ Va aștept la o ultima muie asa ca la carte 😅💋 Nu știu dacă voi mai revenii câteva luni în Tulcea Haideți repede la o sugere sa rămân cu gustul vostru ❤🤣 Link spre comentariu
jardel123 Reputație: 516 Postat Ianuarie 26, 2023 Telefon: 0236518345 Oras:Tulcea Telefon: 0236518345 Oras:Tulcea Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Pentru doritori, @Izabelastefa este in oras. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum