Sari la conținut

Betty - 0756401121 / 0746427404

Postări Recomandate

• Oras:Tulcea
Postat

Salutare!!!

Am trecut si eu pe aici, da..... cred ca m-am uitat la alt film ....

Face un oral de calitate, pt. Tulcea, da ..... cam atat..., 200 ron pt un oral,  restul e tacere....  dar-ar naiba-n tine de reclama ... mincinoasa 🤣, hai tineti sus munca buna ...

Postat
Acum 3 ore, doario a spus:

Salutare!!!

Am trecut si eu pe aici, da..... cred ca m-am uitat la alt film ....

Face un oral de calitate, pt. Tulcea, da ..... cam atat..., 200 ron pt un oral,  restul e tacere....  dar-ar naiba-n tine de reclama ... mincinoasa 🤣, hai tineti sus munca buna ...

Asta avem ,cu asta defilam.....altceva mai bun la Tulcea eu nu cred că avem.....sau poate mă înșel.....Aștept să mă contrazică cineva

Postat
Acum 15 ore, Sailor83 a spus:

Asta avem ,cu asta defilam.....altceva mai bun la Tulcea eu nu cred că avem.....sau poate mă înșel.....Aștept să mă contrazică cineva

Nu prea e nimic mai bun...toate ruptele de foame pline de greață s-au adunat la noi...

Postat
Acum 1 oră, fedotov a spus:

Nu prea e nimic mai bun...toate ruptele de foame pline de greață s-au adunat la noi...

De-asta zic....

Postat
Acum 1 oră, Sailor83 a spus:

De-asta zic....

Efectiv sa ajuns sa ai bani și să n-ai ce fute....așa rău am ajuns pe TL

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Avand de lucru in Tulcea gasit anunțul pe publi bineînțeles am verificat nr hop fata are topic aici m-am programat de ieri pentru astăzi ora 20.00 am ajuns la deveme la adresa comunicata de ea mi-a dat detaliile sa intruu în ap frumos ma pofti fata la dus dar făcând la hotel am refuzat.

Face un oral smecher rău 10+ doar atât ma interesat pentru mine de revenit fata de ce aveți pe tulcea 

Ciocane tari .

Ps: mulțumesc Bety 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.