venom5 Reputație: 1659 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Salutare. Stiu ca era o doamna mai in varsta, nu ceva tinerica, ce presta în prima din calea aradului. Nu era deloc o grozăvie la fizic, dar mie îmi plăcea oralul ei plus cim-ul de la final. Iar trademark-ul ei are "gustarea si analiza spermei" la final. Stiu ca s.a dat la fund cand a inceput pandemia, dar întrebarea mea e dacă mai stie cineva ceva de ea. Va rog răspuns aici sau mesaj în privat dacă e ceva mai delicat. Respect 1 1
rocco s Reputație: 1340 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Ii placea si analul, era inclus in pret. Pacat ca a disparut.... 1
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 27, 2022 Acum 6 ore, venom5 a spus: Salutare. Stiu ca era o doamna mai in varsta, nu ceva tinerica, ce presta în prima din calea aradului. Nu era deloc o grozăvie la fizic, dar mie îmi plăcea oralul ei plus cim-ul de la final. Iar trademark-ul ei are "gustarea si analiza spermei" la final. Stiu ca s.a dat la fund cand a inceput pandemia, dar întrebarea mea e dacă mai stie cineva ceva de ea. Va rog răspuns aici sau mesaj în privat dacă e ceva mai delicat. Respect Cum adica in varsta nu ceva tinerica vai si amar
venom5 Reputație: 1659 Postat Aprilie 28, 2022 Autor Postat Aprilie 28, 2022 Acum 8 ore, fustangiu4 a spus: Cum adica in varsta nu ceva tinerica vai si amar Adică nu avea chiar 25 de ani, media fetelor de pe aici. Impingea în jur de 40 de ani sau asa ceva 1
oldcock Reputație: 736 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 Ai aflat ceva de ea? Ne-ai facut curiosi si pofticiosi 😉pe multi!
discret74 Reputație: 956 Postat Mai 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 8, 2022 cred ca te referi la o unguroaica care facea masaj teoretic unde ii si gasesti topicul, cred ca lucra ca si psiholog si la toti le spunea ca ar trebui sa bea apa mai mult ca sperma are un anumit gust... 1
rocco s Reputație: 1340 Postat Mai 8, 2022 Postat Mai 8, 2022 Era unguroaica? Oradeanca sigur nu era. 1
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Mai 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 9, 2022 La 01.05.2022 la 15:19, oldcock a spus: Ai aflat ceva de ea? Ne-ai facut curiosi si pofticiosi 😉pe multi! In piata Rogerius este acum vinde tigari fara timbru am vorbit cu ea face la ea in apartament acum ia murit sotul
dantelog Reputație: 19 Postat Mai 9, 2022 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Mai 9, 2022 Ai număr de telefon ca vreau sa îmi cumpăr ceva țigări de la ea.....😁 1
discret4you Reputație: 552 Postat Mai 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 9, 2022 făcea și squirt. Are topic la masaj erotic - deși numai masaj nu făcea. Și eu aș revizita-o.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum