Sari la conținut

delia 0755802812

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

I-am lăsat mesaj pe wapp acum vreo 2 săptămâni. Când am văzut ca scria ca face și normal neprotejat, clar mai scump, dar face, mi-am luat gândul. De evitat! 

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Salutare!

Din cate-mi aduc eu aminte, e o veche "cunostinta" de-a noastra. A activat la inceput cu deplasari, apoi a avut locatie prin Piata 1 Mai, in acelasi bloc unde are si Madalina apartament. Amintiri faine legate de oralul prestat de d-soara, era CIM cu swallow (eu doar asta am experimentat cu ea). Nu mai stau acum sa caut prin topic-uri vechi, nici nu mai retin care ii era numele de scena. 

Spor in toate!

• Like 1
Postat

Este 150 o finalizare sau 200 lei pe ora
Este vorba de oral ,  normal,  69,  masaj,  orice pozitie doresti,  sarutari pe corp 
Extra ar fi 
oral fara prezervativ 100-EXTRA
Normal fara prezervativ- 300Extra 
Fac doar finalizare corporala , nu fac finalizare orala

Acesta este mesajul de la ea ce l am primit acum cateva zile si normal ca nu am mai vizitat o

Clar e periculoasă față daca face si NN nu ma risc sa iau ceva de la ea

Postat

Ok,și a vizitat-o careva recent,aș fi curios de detalii,pentru că nu numai ea precum și alte multe fete de pe publi acceptă,servicii total neprotejate, aici la noi în Cluj,mai nou, pentru o sumă mai mare,și sunt curios dacă se riscă cineva,la neprotejat, în rest la fata asta serviciile sunt mediocre,părerea mea!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...