Saraaaa Reputație: 45 Postat Mai 1, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 1, 2022 Acum 52 minute, Linhai a spus: Dacă ar fi doar 1/100 din ce era Sara pe care o știm... Pentru asta și cuvintul ,,curvă'' e prea sărac,dar ar fi bine să știe și ații ce parașută de paraglatină e. Acum Pisicuț decide dacă îi închide topicul sau o trece la ,,De evitat''. Tu nu stiu ce te bagi ....parașuta 🤣🤣🤦♀️ai de pula ta...deja ati rupt pula toți ca musca in zar si habar nu aveți ....vedeți-vă de trenurile voastre....si Pusicut sa mi-l închidă daca eu am gresit cu cv ...dar nici sa fiu umilită ca femeie de un necunoscut măcar dacă m-ar cunoaște....Nu te băga tu veziti de pisicutele tale tu ok 3
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 Acum 1 oră, Linhai a spus: Pisicuț închide un topic atunci cînd decide pe drept să o facă. Cît despre comportamentul Măriei-tale,în ,,munca '' pe care o prestezi ,aș spune că trebuie să fi cunoscută cît mai bine,pentru a evita surprize,fapt pe care îl ocolești. Noi te știm ,ne e de ajuns ,dar vrem sa nu o muște și alții .Mai bine rămîi acolo. In primul rand este topicul meu pe care faceti aceste discutii ok . Ce sa intamplat de fapt ? Ti am gresit eu cu ceva ? Te rog frumos !
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 Ajunge !!!!! Un mare chat ptr nimic .
ioda69 Reputație: 822 Postat Mai 2, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Mai 2, 2022 Acum 6 ore, Saraaaa a spus: Nu tu ai început in a judeca fără sa ma cunosti ...tiai dat si tu cu părerea si nu ai avut de cine sa te legi ...nu stiu ce "topicuri" ai vazut tu dar chiar nu ma interesează nu stiu cum sa îți explic .. asaca taci si date dracului Nu pisi. Din nou gresesti. Mai citeste inca odata ce am scris si poate te prinzi. Dar observ ca nu prea ai cu ce .... Chiar esti penibila. Si continui sa fii penibila fara sa iti dai seama ca te-ai facut singura de ras. Apropo, esti constienta ca habar nu ai nici macar sa scrii corect romaneste ? Banuiesc ca nu. Dar, din nou , de unde sa cer daca nu e ? 🤣🤣
crissd Reputație: 45 Postat Mai 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2022 La 30.04.2022 la 1:04, RenataR a spus: 🔝🔝🔝Buna Buna dragilor ❤ in urma cererilor voastre am ajuns si la voiii .Maine voi fi disponibila de la ora 12:00🔝🔝🔝 . ⚠️⚠️Sunt la voi in oras 4 zile ⚠️⚠️ Ma numesc Renata🚀 am 1.74 cm sunt o fire foarte distractivă , cu simtul umorului , vorbăreață si plină de viața . Programul meu va fi de la 09:00 - 23:00. Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii 🎉🎉SQUIRT ( EXTRA) 🔝🔝🔝 ♥️Finalizare orala / Faciala ( EXTRA) 💫 Deeptroath 🍓 Sex intre sani ♥️Masaj de relaxare Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC♥️🔝 Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ In caz de neconfirmare numarul de telefon va fi direct blocat Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele care imi calca pragul. Va astept cu drag🍒🍌 O fata foarte frumoasa și cu bun simt iesit din comun,binenteles nu cu toata lumea. Te pup unde iti place cel mai mult... 1 2
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 13, 2022 Postat August 13, 2022 Acum 1 oră, RenataR a spus: Topic Mures. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️Update preturi : 150 finalizarea 250 ora ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Plătești tu pentru asta ! Cu drag !
ioda69 Reputație: 822 Postat August 15, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat August 15, 2022 Cam putin pe la noi .... 🥺
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Postat August 15, 2022 Acum 18 minute, ioda69 a spus: Cam putin pe la noi .... 🥺 Am avut cateva programari de onorat. Deaceea nu am ramas mai mult
ioda69 Reputație: 822 Postat August 15, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat August 15, 2022 Data viitoare sa anunti din timp te rog. Sau ai o lista de asteptare pe care sa ma inscriu ?
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Postat August 15, 2022 Acum 7 minute, ioda69 a spus: Data viitoare sa anunti din timp te rog. Sau ai o lista de asteptare pe care sa ma inscriu ? Anunt , promit!😘
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Postat August 15, 2022 Ne revedem Data viitoare Mulțumesc frumos pentru vizite ! INDISPONIBILA
Cristian1903 Reputație: 68 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 Wtf.. Nici bine nu ai venit ai si plecat... Mai scurt ca si last time🤔🤔🤔 1
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat August 16, 2022 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat August 16, 2022 Acum 20 ore, RenataR a spus: Ne revedem Data viitoare Mulțumesc frumos pentru vizite ! INDISPONIBILA A făcut doar pauza de 45 min. pe urma a dat pe turbo.
tallahassee Reputație: 517 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 Acum 7 ore, Cristian1903 a spus: Wtf.. Nici bine nu ai venit ai si plecat... Mai scurt ca si last time🤔🤔🤔 Ne-a anunțat doar ca tranzitează zona, sa avem grijă! 😅😅😅
ioda69 Reputație: 822 Postat August 16, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat August 16, 2022 Numai fiti rautaciosi. Eu am stiut ca sta putin dar nu am reusit sa-mi sincronizez chakrele 🤫😒.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum