xxpire88 Reputație: -10 Postat Mai 1, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Mai 1, 2022 Aveți mare grija 2 jegoase după ce le dai bani larevedere servis praf am dat 1500 pt nimic da nimic !! Sunt 2 o blonda și o briluneta și încerca pe 200 sa le ei pe amândouă..... au vrăjeala de aia de 2 lei mare grija...... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 La 01.05.2022 la 6:48, xxpire88 a spus: Aveți mare grija 2 jegoase după ce le dai bani larevedere servis praf am dat 1500 pt nimic da nimic !! Sunt 2 o blonda și o briluneta și încerca pe 200 sa le ei pe amândouă..... au vrăjeala de aia de 2 lei mare grija...... dapai de aia nu mai vin fete la BM! Dati adrese in full! Oi fi tu ucenic pe forum.. dar asa nu se face! Pui nr. de telefon nu adresa!
fratelo 1968 Reputație: 5973 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 18 ore, advert129 a spus: dapai de aia nu mai vin fete la BM! Dati adrese in full! Oi fi tu ucenic pe forum.. dar asa nu se face! Pui nr. de telefon nu adresa! Offf neuronii ăștia,🤣🤣🤣 atât îi duce mintea. Iartai doamne ca nu știu ce fac🤣🤣. Nu exista asa ceva, sa pui adresa 👍👍👍👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 1 minut, fratelo 1968 a spus: Offf neuronii ăștia,🤣🤣🤣 atât îi duce mintea. Iartai doamne ca nu știu ce fac🤣🤣. Nu exista asa ceva, sa pui adresa 👍👍👍👍 Mi s-a spus in multe feluri dar 'Doamne' inca nu ! :)))) ( e o gluma desigur! M-ai citat pe mine!) XXX
fratelo 1968 Reputație: 5973 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 1 minut, advert129 a spus: Mi s-a spus in multe feluri dar 'Doamne' inca nu ! :)))) ( e o gluma desigur! M-ai citat pe mine!) XXX Nu pe tine💋💋cei care dau adrese aici, neuroni sunt cât un purice👍👍👍.Pe tine te 💋💋💋
xxpire88 Reputație: -10 Postat Mai 4, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Mai 4, 2022 La 03.05.2022 la 16:52, advert129 a spus: dapai de aia nu mai vin fete la BM! Dati adrese in full! Oi fi tu ucenic pe forum.. dar asa nu se face! Pui nr. de telefon nu adresa! Lasă să nu mai vina toate jegoasele..... ca nu la toți le mere cu vrăjeala
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2022 Postat Iunie 15, 2022 La 05.05.2022 la 1:01, xxpire88 a spus: Lasă să nu mai vina toate jegoasele..... ca nu la toți le mere cu vrăjeala Si cine le-a invitat pe jegoase? Eu? Am spus doar sa nu mai dati adresele in full! Ca nu-s jegoasele proprietare acolo! Is spatii ce se inchiriaza! Si cand o fi una buna... nu poate sa lucreze in locatia aia! Ca voi nu stiti sa faceti o recenzie corecta! Apoi va plangeti ca nu vin fetele in Baia.... Dar cum sa iei o locatie ce apare public aici ca fiind cu jegoase? a? Capito? Sau e nevoie de desen grafic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum