Sari la conținut

❤️Alina ❤️0720504257

Vizitator Aliai

Postări Recomandate

• Oras:Arad

Am vizitat-o pe domnișoara!

Pe scurt,  că așa a fost și întâlnirea:

: Locația Ared Kaufland 

Aspectul domnișoarei: 8 Este înaltă, frumoaseă, cu carne pe ea,  NU GRASĂ! Este cu carne!!! Ai cu ce "lupta". Este cea din poze!

Atitudine: 7 (cu indulgență). Este pe grabă mare. Fast fuck! Se grăbește sa răspundă la telefon,  efectiv m-am simțit grăbit deși au trecut doar 20 de minute de când am anuntat-o ca am ajuns la ea. 

Igiena: 9. Este clar că nu își rezervă timp de împrospătare pentru că eu eram în curu gol și următorul era la ușa blocului dar nu am simțit mirosuri aiurea. 

Apă/suc/cafea sau un minim de socializare înainte?!!! Nici vorbă.  Am intrat,  s-a dezechipat, m-am cerut eu la baie, din minim de respect... 

Practic intrat, duș rapid futut, plecat... Încă mi-a atras atenția că trebuie să finalizez... deși când am revenit în parcare, am văzut ca au trecut 25 de minute  de când am anunțat-o ca am ajuns...

Per total, nu consider chiar o experiență nereușită dar, pentru mine, nu e de revenit...succes!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 15 ore, niku731 a spus:

Aspectul domnișoarei: 8 Este înaltă, frumoaseă, cu carne pe ea,  NU GRASĂ! Este cu carne!!! Ai cu ce "lupta". Este cea din poze!

Atitudine: 7 (cu indulgență). Este pe grabă mare. Fast fuck! Se grăbește sa răspundă la telefon,  efectiv m-am simțit grăbit deși au trecut doar 20 de minute de când am anuntat-o ca am ajuns la ea. 

Igiena: 9. Este clar că nu își rezervă timp de împrospătare pentru că eu eram în curu gol și următorul era la ușa blocului dar nu am simțit mirosuri aiurea. 

Apă/suc/cafea sau un minim de socializare înainte?!!! Nici vorbă.  Am intrat,  s-a dezechipat, m-am cerut eu la baie, din minim de respect... 

Practic intrat, duș rapid futut, plecat... Încă mi-a atras atenția că trebuie să finalizez... deși când am revenit în parcare, am văzut ca au trecut 25 de minute  de când am anunțat-o ca am ajuns...

Per total, nu consider chiar o experiență nereușită dar, pentru mine, nu e de revenit...succes!

Asta e atitudinea clasică de pe publi24, tocmai fiindcă acolo nu e nimeni să îi atragă atenția sau să ii bată obrazul. Sper să citeaacâ cele scrise de tine, să evolueze în timp, fata e frumușică. Pt mine atitudinea e mai importantă decât curbele trupului.

Păcat că a fost colegă cu Rebe și nu a invâțat nimic de la ea.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Asta e atitudinea clasică de pe publi24, tocmai fiindcă acolo nu e nimeni să îi atragă atenția sau să ii bată obrazul. Sper să citeaacâ cele scrise de tine, să evolueze în timp, fata e frumușică. Pt mine atitudinea e mai importantă decât curbele trupului.

Păcat că a fost colegă cu Rebe și nu a invâțat nimic de la ea.

Te inseli!, a facut parte din alt grup cu Naty si Larissa

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Mulțumesc! 🥰

Acum 18 ore, niku731 a spus:

Per total, nu consider chiar o experiență nereușită dar, pentru mine, nu e de revenit...succes

Link spre comentariu

Bună dragii mei

De mâine voi fi disponibilă la voi în oraș! 

Sex normal doar PROTEJAT❣️

Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)❣️

CIM \COF(extra 50 pe finalizare)❣️DEEPTHROAT♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate) extra 50 de lei 🥰

Sex in diferite pozitii♥️Sex între sani❣️Foot job♥️Foot fetish♥️Masaj de relaxare (doar la ora) ❣️Masaj erotic ❣️

Accept deplasari la hotel sau pensiune(600 de lei pentru o ora)

Pentru aceste servicii in locatia mea, preturile vor fi urmatoarele: 

O finalizare  150 de lei 

💋O ora 300 de lei

Locație ARED KAUFLAND 💋

IMG-20231109-WA0006.jpg

IMG-20231109-WA0005.jpg

IMG-20231109-WA0000.jpg

IMG-20231109-WA0003.jpg

IMG-20231114-WA0005.jpg

IMG-20231109-WA0001.jpg

• Inimioara 4
Link spre comentariu

Acum 6 minute, Allinaa a spus:

Bună dragii mei

De mâine voi fi disponibilă la voi în oraș! 

Sex normal doar PROTEJAT❣️

Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)❣️

CIM \COF(extra 50 pe finalizare)❣️DEEPTHROAT♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate) extra 50 de lei 🥰

Sex in diferite pozitii♥️Sex între sani❣️Foot job♥️Foot fetish♥️Masaj de relaxare (doar la ora) ❣️Masaj erotic ❣️

Accept deplasari la hotel sau pensiune(600 de lei pentru o ora)

Pentru aceste servicii in locatia mea, preturile vor fi urmatoarele: 

O finalizare  150 de lei 

💋O ora 300 de lei

Locație ARED KAUFLAND 💋

IMG-20231109-WA0006.jpg

IMG-20231109-WA0005.jpg

IMG-20231109-WA0000.jpg

IMG-20231109-WA0003.jpg

IMG-20231114-WA0005.jpg

IMG-20231109-WA0001.jpg

Hai numai hai 😎 Cenusareaso ..😁🤪!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...