Cammy Reputație: 3 Postat Mai 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2022 Buna , ma numesc Cammy , am 21 de ani , am 1.64 înălțime , și sunt noua in orașul tău 😘 dacă esti un domn care se respecta , vii sa faci alegerea perfecta❤️ Sunt o bruneta frumoasă , plină de experiența , cu bune maniere , curată și cu o pofta mare de a te satisface😘 te aștept la mine intr-o locație discreta cu ambianta plecuta. Dacă vrei o experiența alături de mine , nu ezita ss contactezi la numărul din descriere 😘 3
dorinel18' Reputație: 1251 Postat Mai 2, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Mai 2, 2022 0756404600 - așa se postează numărul de contact! Locație? Servicii? Tarife? Bafta ție, Cammmy. 😉
crissd Reputație: 45 Postat Mai 2, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2022 Acum 18 minute, Cammy a spus: Buna , ma numesc Cammy , am 21 de ani , am 1.64 înălțime , și sunt noua in orașul tău 😘 dacă esti un domn care se respecta , vii sa faci alegerea perfecta❤️ Sunt o bruneta frumoasă , plină de experiența , cu bune maniere , curată și cu o pofta mare de a te satisface😘 te aștept la mine intr-o locație discreta cu ambianta plecuta. Dacă vrei o experiența alături de mine , nu ezita ss contactezi la numărul din descriere 😘 Esti o frumusețe de fata💋💋💋 1 1
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Mai 2, 2022 Oras:România Oras:România Postat Mai 2, 2022 😂😂🤦♂️ azi dimineata a postat un coleg de pe forum despre ea ca este de evitat..si acuma a aparut ca fata noua 🤦♂️
bitchmannn Reputație: 951 Postat Mai 2, 2022 Oras:Terra Oras:Terra Postat Mai 2, 2022 Asta e aia de o fătat?
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Mai 2, 2022 Oras:România Oras:România Postat Mai 2, 2022 Chiar acum, bitchmannn a spus: Asta e aia de o fătat? Cred ca da.. ca , cica pruncul era in camera alaturata ...si ea vorbeste in soapte sa nu il trezeasca
bitchmannn Reputație: 951 Postat Mai 2, 2022 Oras:Terra Oras:Terra Postat Mai 2, 2022 Acum 3 minute, notoriusxxx a spus: Cred ca da.. ca , cica pruncul era in camera alaturata ...si ea vorbeste in soapte sa nu il trezeasca Ai de pula me ce o ajuns lumea asta...
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Mai 2, 2022 Oras:România Oras:România Postat Mai 2, 2022 @legyonayre Uite fata a prins curaj 😂 si s.a afirmat ....
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Mai 2, 2022 Oras:România Oras:România Postat Mai 2, 2022 Acum 6 minute, bitchmannn a spus: Ai de pula me ce o ajuns lumea asta... Te poti astepta la orice .... din pacate nu le duce bibilica mai mult decat oral si coafor 🤦♂️
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 pacat.... as fi dat in curu ala ca un animal ... dar dupa ce am citit recenzia colegului .. nu mai merg nici sa ma plateasca ea =))) 1
BUBBLEWAFFLE Reputație: 40 Postat Mai 3, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2022 Ce buna e tipa, dar review-ul ala cu copilu e horror 1
MierenPula Reputație: -21 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Nu mai merge sa se riste un coleg sa fim siguru ca nu e ce trebe? Recenzia aia e horror intradevar
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 34 minutes ago, MierenPula said: Nu mai merge sa se riste un coleg sa fim siguru ca nu e ce trebe? Recenzia aia e horror intradevar Știu că in poze pare atractiva dar se pare ca nu merita vizitată, legyonare e recenzor bun si nu e om cusurgiu deci daca el a avut o experiență nasoală atunci stai chill ca nici tu nu o sa ieși de la ea mulțumit. Mai ales acum când avem cateva fete de top in oraș si ai de unde alege, eu de exemplu decat sa merg la figuranta asta mai bine merg la una care emana feminitate prin toți porii si are atitudine de nota 10, gen Kataleya. Oricum, mi s-a părut amuzant cum ai scris "nu mai merge sa se riste un coleg" adica, "nu-si mai pierde cineva va rog 30 min din viață doar ca sa ma convingă si pe mine de o chestie" 😂 asa ceva nici pentru fratele meu nu as face...deci cum spuneam adineauri, decât la ființa asta mai bine ura si la gară
MierenPula Reputație: -21 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Acum 1 minut, silviudulce a spus: Știu că in poze pare atractiva dar se pare ca nu merita vizitată, legyonare e recenzor bun si nu e om cusurgiu deci daca el a avut o experiență nasoală atunci stai chill ca nici tu nu o sa ieși de la ea mulțumit. Mai ales acum când avem cateva fete de top in oraș si ai de unde alege, eu de exemplu decat sa merg la figuranta asta mai bine merg la una care emana feminitate prin toți porii si are atitudine de nota 10, gen Kataleya. Oricum, mi s-a părut amuzant cum ai scris "nu mai merge sa se riste un coleg" adica, "nu-si mai pierde cineva va rog 30 min din viață doar ca sa ma convingă si pe mine de o chestie" 😂 asa ceva nici pentru fratele meu nu as face...deci cum spuneam adineauri, decât la ființa asta mai bine ura si la gară Poate din commentul meu se intelege ca nu am incredere in recenzia domului legionar...trebuia sa ma exprim mai bine. Cred tot ce a spus el acolo si ca e un recenzor bun doar ma gandeam ca din moment ce si o facut topic aici vrea sa lucreze mai profi. Ai dreptate in mare parte oricum, nu prea e de mers 😅
cristipop85 Reputație: 51 Postat Mai 3, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 3, 2022 Fuck...No! No! No! No! M-am riscat eu si mai bine dadeam banii la saraci :)) Tarif cerut 200/350. Am ramas la o finalizare si toata actiunea s-a intamplat pe canapea. Nu tu dus, nu tu dormitor. OP acceptabil iar la NP i-am zis sa vina ea deaupra...nu ca toti imi dati la ovare (eu cu vreo 12-13cm :))) si numai capra fac. Cat timp am stat...vreo 10-15 min a raspuns la vreo 4 apeluri, cateva mesaje...chiar inainte sa o ia in gura....deci....wtf Pozele sunt din alt film, ea Ii mult mai uscata la fizc, labii floscaite ...deci...de revizitat nici daca face gratis...mai degraba E...manuela :))) 7
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Acum 3 ore, MierenPula a spus: Nu mai merge sa se riste un coleg sa fim siguru ca nu e ce trebe? Recenzia aia e horror intradevar ce pula mea e cu intrebarea aia ma ? =))))))))))))))) ia mergi tu ma trag in capu tau ca ai 0 recenzii .. ce au ajuns ma parazitii astia sa mai aiba si pretentii pe langa auzi sa mai mearga unu sa fie el sigur ca nu e ce trebe =))))))))) fereasca... 2
MierenPula Reputație: -21 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 19 ore, Joe_Kenda a spus: ce pula mea e cu intrebarea aia ma ? =))))))))))))))) ia mergi tu ma trag in capu tau ca ai 0 recenzii .. ce au ajuns ma parazitii astia sa mai aiba si pretentii pe langa auzi sa mai mearga unu sa fie el sigur ca nu e ce trebe =))))))))) fereasca... Hai ca fac acuma prima recenzie. O recenzionez pe draga de ma-ta :). am fost aseara la ma-ta si pot spune ca ma surprins placut ca nu mirosea a hoit. Am futut o capra vreo 10 minute, cadoul a fost 7 lei sa si ia un pachet de seminte sa se uite la telenovele dupa Proasta ma-ta, mi se tot plangea ca are un copil facut din greseala si nu stie cine i tacsu 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum