dorinel18' Reputație: 1241 Postat Iulie 6, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Iulie 6, 2022 Acum 3 ore, bustamante a spus: Salutare, recomandari de epilare cu ceara se poate de colegii care au apelat la acest serviciu? Mulțumesc Sunt vreo 4-5 recomandări mai sus. Ți-e lene sa le citești? Fă-ți programare și du-te la jupuit. Sau ce recomandări vrei?! Ai vrea sa aflii dacă i-au usturat coițele? 😆 1
bustamante Reputație: 44 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 La 06.07.2022 la 17:50, dorinel18' a spus: Sunt vreo 4-5 recomandări mai sus. Ți-e lene sa le citești? Fă-ți programare și du-te la jupuit. Sau ce recomandări vrei?! Ai vrea sa aflii dacă i-au usturat coițele? 😆 Am văzut recomandările vroiam o recezie de la vreun coleg care o fost,sa detaliezi cum o fost.....etc. Nu este o recenzie de epilare !!! Mulțumesc
dorinel18' Reputație: 1241 Postat Iulie 10, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Iulie 10, 2022 Acum 5 ore, bustamante a spus: Am văzut recomandările vroiam o recezie de la vreun coleg care o fost,sa detaliezi cum o fost.....etc. Nu este o recenzie de epilare !!! Mulțumesc Așa e. Nu am văzut nici eu nicio recenzie de la dentist. Poate se îndură careva și scrie una. 3
pepino02 Reputație: 138 Postat Noiembrie 9, 2023 Autor Postat Noiembrie 9, 2023 La 11.05.2022 la 19:15, carlos_cj a spus: E la prelungirea strazilor O. Goga, apoi Fantanele, pe sensul de mers dinspre centru spre capat. Imediat dupa Institutul de Chimie strada face fie la stanga, spre ultima statie, fie la dreapta, spre Casa Radio. Drept in fata e o trecere de pietoni semaforizata care continua cu aleea. Pe aseasta alee, la parterul unui bloc de 4 etaje aflat pe dreapta, e cabinetul de cosmetica, frizerie si coafor. Multumesc din nou, am reusit sa iau legatura cu doamna, dar trebuie programare cu o zi inainte si lucreaza doar pana la 17. Am gasit anunt cu locatie in Manastur la 10 minute de Kaufland. Se poate si dupa 17, dar trebuie programare. Lucreaza de luni pana vineri si pentru epilare inghinala, interfesieri, fesieri, axile si nari am platit 120 de lei. Daca ai parul mai lung (a intrebat un coleg) ti-l tunde cu o forfecuta pana la lungimea corespunzatoare. https://m.olx.ro/d/oferta/epilare-cu-ceara-IDhjgtO.html Adina 1
haladutu Reputație: 47 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 14, 2023 La 09.11.2023 la 13:27, pepino02 a spus: Multumesc din nou, am reusit sa iau legatura cu doamna, dar trebuie programare cu o zi inainte si lucreaza doar pana la 17. Am gasit anunt cu locatie in Manastur la 10 minute de Kaufland. Se poate si dupa 17, dar trebuie programare. Lucreaza de luni pana vineri si pentru epilare inghinala, interfesieri, fesieri, axile si nari am platit 120 de lei. Daca ai parul mai lung (a intrebat un coleg) ti-l tunde cu o forfecuta pana la lungimea corespunzatoare. https://m.olx.ro/d/oferta/epilare-cu-ceara-IDhjgtO.html Adina Ce comportament are in timpul sesiunii?
pepino02 Reputație: 138 Postat Noiembrie 15, 2023 Autor Postat Noiembrie 15, 2023 Acum 12 ore, haladutu a spus: Ce comportament are in timpul sesiunii? Profesional. Are manusi chirurgicale , este imbracata normal -fara nimic provocator si te: - intreaba daca ceara e prea fierbinte -atentioneaza cand trage de ceara, etc. 1
popr31 Reputație: 1 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 15, 2023 Epilare totala se face la Salon Spenser, pe str. Albinii, tel. 0364108962.
marius2023 Reputație: 68 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Noiembrie 15, 2023 totala dureaza 5 sedinte si e cu laser
andorkozma Reputație: 2 Postat Ianuarie 6 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 6 Eu chiar ieri am fost din nou la epilare inghinala cu ceara la salon Borabora.Lucreaza foarte bine tipa, și îi totul curat, folosește mănuși, ceară de calitate. Foarte important ca între epilări să nu se folosească deloc lama de ras deoarece întărește firul de păr si de acea doare când îi smuls părul. Eu sunt foarte mulțumit de rezultat.🙂
pepino02 Reputație: 138 Postat Ianuarie 6 Autor Postat Ianuarie 6 1 oră în urmă, andorkozma a spus: Eu chiar ieri am fost din nou la epilare inghinala cu ceara la salon Borabora.Lucreaza foarte bine tipa, și îi totul curat, folosește mănuși, ceară de calitate. Foarte important ca între epilări să nu se folosească deloc lama de ras deoarece întărește firul de păr si de acea doare când îi smuls părul. Eu sunt foarte mulțumit de rezultat.🙂 Poti sa ne spui daca trebuie programare cu o zi inainte, un pret (sunt valabile cele de pe net ?), daca foloseste epilare cu ceara normala si /sau modelatoare, daca esti gol sau folosesti chiloti de unica folosinta, te maseaza /te masezi tu, pe zonele epilate ? Mersi 1
andorkozma Reputație: 2 Postat Ianuarie 6 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 6 Acum 5 ore, pepino02 a spus: Poti sa ne spui daca trebuie programare cu o zi inainte, un pret (sunt valabile cele de pe net ?), daca foloseste epilare cu ceara normala si /sau modelatoare, daca esti gol sau folosesti chiloti de unica folosinta, te maseaza /te masezi tu, pe zonele epilate ? Mersi Programrea se face prin aplicatia Stailer si iti alegi tu data la care doresti sa mergi si ora care este potrivit pentru tine. Eu asa stiu ca ii o ceara speciala pentru aceasta epilare ,asa mia spus cand am mai intrebat. Da esti gol de tot nu ia nici o lenjerie pe tine. De masat nu te maseaza deloc este strict doar epilarea atat, nu ai nimic in plus ceva benefici. Pretulde pe stailer este cel real da. Dureaza 1 ora tot procedeul si 250 lei este pretul pentru inghinal complet. 2
pepino02 Reputație: 138 Postat Ianuarie 6 Autor Postat Ianuarie 6 Acum 17 minute, andorkozma a spus: Programrea se face prin aplicatia Stailer si iti alegi tu data la care doresti sa mergi si ora care este potrivit pentru tine. Eu asa stiu ca ii o ceara speciala pentru aceasta epilare ,asa mia spus cand am mai intrebat. Da esti gol de tot nu ia nici o lenjerie pe tine. De masat nu te maseaza deloc este strict doar epilarea atat, nu ai nimic in plus ceva benefici. Pretulde pe stailer este cel real da. Dureaza 1 ora tot procedeul si 250 lei este pretul pentru inghinal complet. Multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Cei interesati de epilare definitiva cu laser(nu de alte magarii gen facut laba si masaj erotic) este o fata ce face si la barbati in p-ta Abator, a 2-lea salon cum mergi spre Parcul Feroviarilor pe dreapta(nu primul chiar vizavi de Luck Oil) Acolo merg eu personal de peste un an si sunt multumit !
tzepis Reputație: 219 Postat Ianuarie 8 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Ianuarie 8 On 1/6/2024 at 11:30 PM, schone78 said: Cei interesati de epilare definitiva cu laser(nu de alte magarii gen facut laba si masaj erotic) este o fata ce face si la barbati in p-ta Abator, a 2-lea salon cum mergi spre Parcul Feroviarilor pe dreapta(nu primul chiar vizavi de Luck Oil) Acolo merg eu personal de peste un an si sunt multumit ! deci cum vine asta ? e definitiva dar tu de un an tot mergi ? sau imi scapa mie ceva :)?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 Acum 1 oră, tzepis a spus: deci cum vine asta ? e definitiva dar tu de un an tot mergi ? sau imi scapa mie ceva :)? Definitiva este probabil impropriu spus dar "tratamentul" cu laser Alexandrite se face progresiv, la inceput o data la 6 sapt apoi tot mai rar ulterior cam o data pe an pt intretinere ! Daca iti faci iluzii ca dispare parul din orice zona ar fi prin hocus-pocus vei fi dezamagit, altfel vei vedea rezultate imediat dupa prima sedinta dar mai ales dupa 3-5 sedinte, parul va mai creste tot mai rar sub forma unui puf care de multe ori cade jos la duș Eu personal sunt multumit si recomand, am inceput sa fac si barba doar ca parul alb nu dispare din pacate, doar cel negru !
tzepis Reputație: 219 Postat Ianuarie 8 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Ianuarie 8 29 minutes ago, schone78 said: Definitiva este probabil impropriu spus dar "tratamentul" cu laser Alexandrite se face progresiv, la inceput o data la 6 sapt apoi tot mai rar ulterior cam o data pe an pt intretinere ! Daca iti faci iluzii ca dispare parul din orice zona ar fi prin hocus-pocus vei fi dezamagit, altfel vei vedea rezultate imediat dupa prima sedinta dar mai ales dupa 3-5 sedinte, parul va mai creste tot mai rar sub forma unui puf care de multe ori cade jos la duș Eu personal sunt multumit si recomand, am inceput sa fac si barba doar ca parul alb nu dispare din pacate, doar cel negru ! Sunt constient de ce presupune oricum acest proces. Nu am incercat personal, dar am studiat subiectul. Doar ca inevitabil imi pare distractiva denumirea acestui proces care nu chiar reflecta 100% realitatea. dar mna, marketing-ul bata-l vina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum