andorkozma Reputație: 4 Postat Iunie 3 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 3 Acum 7 ore, haladutu a spus: Nu acuz serviciile, eram doar curios de ce pret dublu ca in alte parti, la 400 lei faci definitiva de calitate la inghinal...credeam ca pleci si mai fericit la banii astia Da spune care îi acea locație unde îi prețul cum spune tu, sa mergemi și noi . Sa vedem acolo cum se face
swing18 Reputație: 19 Postat Iulie 28 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 28 Salutare. Am fost la salonul Aphrodite, pe Moților. Nu recomand, era o tipa acolo care parca se ferea sa pună mana. Când am ajuns acasă și am făcut dus am văzut ca am fire de par lung ramase, dar nu câteva, ci multe. Pe oute aveam o dunga de par ramasa. Nu mai merg acolo niciodată. Dacă aveți alte recomandări, as aprecia. 1
haladutu Reputație: 47 Postat Iulie 28 Oras:romania Oras:romania Postat Iulie 28 Acum 8 ore, swing18 a spus: Salutare. Am fost la salonul Aphrodite, pe Moților. Nu recomand, era o tipa acolo care parca se ferea sa pună mana. Când am ajuns acasă și am făcut dus am văzut ca am fire de par lung ramase, dar nu câteva, ci multe. Pe oute aveam o dunga de par ramasa. Nu mai merg acolo niciodată. Dacă aveți alte recomandări, as aprecia. Iti recomand epilarea cu laser. Te chinui singur cu ceara...0743204372 salon Envy. Face si la Barbati cu laser. Asteptam recenziaa..succes!
publicuncut Reputație: 16 Postat Iulie 28 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iulie 28 On 11/15/2023 at 11:53 AM, pepino02 said: Profesional. Are manusi chirurgicale , este imbracata normal -fara nimic provocator si te: - intreaba daca ceara e prea fierbinte -atentioneaza cand trage de ceara, etc. Păi și adică dacă îți "crește tensiunea" in timpul ședinței.....ce se întâmplă? Te lasă așa?....sau te pune sa te termini singur? Sau cum funcționează?....pt că mă gândesc că este inevitabilă o erecție și poate chiar și o ejaculare ..... Nu știu, întreb și eu "pentru un prieten"
andorkozma Reputație: 4 Postat Iulie 31 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 31 La 28.07.2025 la 7:16, swing18 a spus: Salutare. Am fost la salonul Aphrodite, pe Moților. Nu recomand, era o tipa acolo care parca se ferea sa pună mana. Când am ajuns acasă și am făcut dus am văzut ca am fire de par lung ramase, dar nu câteva, ci multe. Pe oute aveam o dunga de par ramasa. Nu mai merg acolo niciodată. Dacă aveți alte recomandări, as aprecia. Salut. Eu am mai scris o recenzie mai demult despre salonul Borabora. Tipa lucrează foarte bine cu mare atenție să nu rămână fire de par pe ouțe sau lângă iele. Pe aplicația stailer.ro găsești salonul dacă dai căutare și adaugi cluj și servicii epilare, acolo vezi și prețul și orele disponibile . Eu chiar săptămână asta am fost la ea miercuri 290 de lei inghinal total, fără interfesier. O recomand cu încredere ,folosește ceară de calitate și rezultatul final este foarte frumos. https://stailer.ro/salon/salon-borabora?service=epilare-barbati&r=search . Eu și acolo pe stailer am lăsat recenzii sa vadă și alți bărbați. swing18 dute odată la ea încerca sigur vei fi mulțumit, și așteptăm un răspuns după acea. Multă sănătate.
josephseed Reputație: 914 Postat August 1 Postat August 1 Colegu...tu cu exceptia reclamei la saloane de epilare mai contribui cu ceva la activitatea forumului? nu ca nu ar fi util
andorkozma Reputație: 4 Postat August 3 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 3 La 01.08.2025 la 10:43, josephseed a spus: Colegu...tu cu exceptia reclamei la saloane de epilare mai contribui cu ceva la activitatea forumului? nu ca nu ar fi util Fiecare contribuie la activitatea forumului cu ce poate și cu ce a încercat. Acuma dacă ești deranjat că eu doar despre saloane scriu îmi pare rău.
CaGescu Reputație: 2 Postat August 3 Postat August 3 On 7/28/2025 at 4:46 PM, publicuncut said: Păi și adică dacă îți "crește tensiunea" in timpul ședinței.....ce se întâmplă? Te lasă așa?....sau te pune sa te termini singur? Sau cum funcționează?....pt că mă gândesc că este inevitabilă o erecție și poate chiar și o ejaculare ..... Nu știu, întreb și eu "pentru un prieten" Cel mai probabil nimic...din pacate. Doamna probabil se face ca ploua.
CaGescu Reputație: 2 Postat August 15 Postat August 15 On 8/1/2025 at 1:52 AM, andorkozma said: Salut. Eu am mai scris o recenzie mai demult despre salonul Borabora. Tipa lucrează foarte bine cu mare atenție să nu rămână fire de par pe ouțe sau lângă iele. Pe aplicația stailer.ro găsești salonul dacă dai căutare și adaugi cluj și servicii epilare, acolo vezi și prețul și orele disponibile . Eu chiar săptămână asta am fost la ea miercuri 290 de lei inghinal total, fără interfesier. O recomand cu încredere ,folosește ceară de calitate și rezultatul final este foarte frumos. https://stailer.ro/salon/salon-borabora?service=epilare-barbati&r=search . Eu și acolo pe stailer am lăsat recenzii sa vadă și alți bărbați. swing18 dute odată la ea încerca sigur vei fi mulțumit, și așteptăm un răspuns după acea. Multă sănătate. Cat de excitanta e toata treaba? Nu ti-a venit sa te termini? 1
berkeley Reputație: 453 Postat August 15 Postat August 15 3 hours ago, CaGescu said: Cat de excitanta e toata treaba? Nu ti-a venit sa te termini? Cred ca tu ai nevoie de masaj, nu de epilare! De ce nu mergi la o casnica discutata pe forum (Ella, Alexandra Terapia) care te rezolva la 150 sau 130 lei, sau la un salon de masaj erotic, de ex. Cleo unde ai parte de masaj erotic, sedinta de 40 min e la 250 lei, iar sedinta de o ora 300 lei. Decat sa dai 280 lei pt o epilare inghinala, care 99% sigur nu va include ce iti doresti tu (handjob). Epilarea ti-o poti rezolva si singur, acasa, fara sa platesti astfel de sume demne de Paris sau Londra. Sau e vorba de un fetish in cazul tau? Acest "context" te excita? Atunci nu am zis nimic. Cauti pana gasesti, dar totusi nu poti merge la epilat saptamanal. Apropos, cat "ține" efectul unei astfel de "interventii" de 280 lei? Intreb pt un prieten, eu rezolv problema aceasta singur.
CaGescu Reputație: 2 Postat August 15 Postat August 15 29 minutes ago, berkeley said: Cred ca tu ai nevoie de masaj, nu de epilare! De ce nu mergi la o casnica discutata pe forum (Ella, Alexandra Terapia) care te rezolva la 150 sau 130 lei, sau la un salon de masaj erotic, de ex. Cleo unde ai parte de masaj erotic, sedinta de 40 min e la 250 lei, iar sedinta de o ora 300 lei. Decat sa dai 280 lei pt o epilare inghinala, care 99% sigur nu va include ce iti doresti tu (handjob). Epilarea ti-o poti rezolva si singur, acasa, fara sa platesti astfel de sume demne de Paris sau Londra. Sau e vorba de un fetish in cazul tau? Acest "context" te excita? Atunci nu am zis nimic. Cauti pana gasesti, dar totusi nu poti merge la epilat saptamanal. Apropos, cat "ține" efectul unei astfel de "interventii" de 280 lei? Intreb pt un prieten, eu rezolv problema aceasta singur. E un fetish mai mult, Alexandra de la Terapia e praf acuma, mai bine merg la doamna aia din Gruia.
pepino02 Reputație: 145 Postat August 16 Autor Postat August 16 Acum 12 ore, CaGescu a spus: E un fetish mai mult, Alexandra de la Terapia e praf acuma, mai bine merg la doamna aia din Gruia. De mult am citit pe Bucuresti despre Randunica. Epilare inghinala urmata de masaj inghinal si handjob. Clienti erau, si multumiti pe deasupra. Bine zici despre Alexandra. Cred ca a ridicat pretul la 150, dar.... Manevre de masaj, doar netezire (intindere) cu mult ulei, masaj inghinal inexistent, handjob "varza" fara atentie la oute si doar miscari verticale (cel mai simplu posibil). Timpul este mai outin si GFE-ul este inexistent. Ea face ceva.. din fiecare, doar ca bifeaza un checklist fara calitate. D-na din Gruia are telefon ? 1
CaGescu Reputație: 2 Postat August 16 Postat August 16 31 minutes ago, pepino02 said: De mult am citit pe Bucuresti despre Randunica. Epilare inghinala urmata de masaj inghinal si handjob. Clienti erau, si multumiti pe deasupra. Bine zici despre Alexandra. Cred ca a ridicat pretul la 150, dar.... Manevre de masaj, doar netezire (intindere) cu mult ulei, masaj inghinal inexistent, handjob "varza" fara atentie la oute si doar miscari verticale (cel mai simplu posibil). Timpul este mai outin si GFE-ul este inexistent. Ea face ceva.. din fiecare, doar ca bifeaza un checklist fara calitate. D-na din Gruia are telefon ? Diferenta dintre ele consta in atitudinea fata de clienti si educatie; in rest, masajul e praf la ambele. 1
CaGescu Reputație: 2 Postat August 16 Postat August 16 16 hours ago, berkeley said: Cred ca tu ai nevoie de masaj, nu de epilare! De ce nu mergi la o casnica discutata pe forum (Ella, Alexandra Terapia) care te rezolva la 150 sau 130 lei, sau la un salon de masaj erotic, de ex. Cleo unde ai parte de masaj erotic, sedinta de 40 min e la 250 lei, iar sedinta de o ora 300 lei. Decat sa dai 280 lei pt o epilare inghinala, care 99% sigur nu va include ce iti doresti tu (handjob). Epilarea ti-o poti rezolva si singur, acasa, fara sa platesti astfel de sume demne de Paris sau Londra. Sau e vorba de un fetish in cazul tau? Acest "context" te excita? Atunci nu am zis nimic. Cauti pana gasesti, dar totusi nu poti merge la epilat saptamanal. Apropos, cat "ține" efectul unei astfel de "interventii" de 280 lei? Intreb pt un prieten, eu rezolv problema aceasta singur. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/o-experienta-deosebita/i8f97f562g867h84e484105gi1681g64.html Vad ca a reaparut si Catalina din Buna Ziua in peisaj
berkeley Reputație: 453 Postat August 16 Postat August 16 1 hour ago, CaGescu said: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/o-experienta-deosebita/i8f97f562g867h84e484105gi1681g64.html Vad ca a reaparut si Catalina din Buna Ziua in peisaj A lipsit o perioada? Oare tot asa căpitănoasă e?
CaGescu Reputație: 2 Postat August 16 Postat August 16 2 minutes ago, berkeley said: A lipsit o perioada? Oare tot asa căpitănoasă e? Cred ca da, nu i-am mai vazut anuntul. Acuma vad ca e pus la rubrica de masaj erotic, nu la masaj de relaxare.
berkeley Reputație: 453 Postat August 16 Postat August 16 1 hour ago, CaGescu said: Cred ca da, nu i-am mai vazut anuntul. Acuma vad ca e pus la rubrica de masaj erotic, nu la masaj de relaxare. A prins curaj d-na. Sau nu mai mergea prea bine treaba cu anunturile obișnuite.
CaGescu Reputație: 2 Postat August 16 Postat August 16 1 hour ago, berkeley said: A prins curaj d-na. Sau nu mai mergea prea bine treaba cu anunturile obișnuite. Is curios ce oferta prezinta la telefon, probabil ca nu zice nimic de laba
hugohuge1969 Reputație: 95 Postat Marți la 12:26 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Marți la 12:26 https://m.facebook.com/p/Salon-Spenser-100063576280349/ Salutare! Daca aveti nevoie de epilare inghinala cu ceara de unica folosinta si efectuata de personal calificat, atunci la acest salon gasiti cel putin doua domnisoare care sunt profesioniste si se descurca foarte bine cu asa ceva. Este vorba de epilare inghinala plus interfesieri la 250lei. Eu am fost recent la ei, la Alina si a fost foarte ok, stie sa epileze fara sa te doara si epileaza peste tot, ramai ca un bebe dupa! Daca vreti doar inghinal este doar 200lei. De la ea am inteles ca mai are o colega Mihaela, care si ea este cosmeticiana si se poate apela si la ea si se descurca la fel de bine. Deci pe o singura locatie aveti doua variante, la Salon Spencer, pe Septimiu Albinii 80A la casa. Se lucreaza pe baza de programare, pe pagina lor de facebook gasiti nr de telefon la amandoua domnisoarele. Ps. Este salon serios, se ofera doar epilare, nu alte chestii suplimentare...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum