Sari la conținut

Zeryn all service🥰 0725073654

Postări Recomandate

Postat

Buna . Cum am specificat nu nu mai la o persoana la mai multe persoane . Am avut telefonul stricat . Și nu am mai intrat pe wapp, nu 3 ore cum ai zis și pana a doua zi . Când l-am luat de la reparat . Eu ți-am trimis mesaj . Și nu nu mai ți-e și la mai multă lume . Și le-am cerut scuze . Și chiar au venit la mine .  N-am nicio treaba cu Carla . Fiecare își are caracterul si comportamentul diferit . 

• Telefon: 0700000000
  • Oras:București
Postat
Acum 9 minute, Mika_mihaela a spus:

🥰🥰🥰

Ești disponibilă în noaptea aceasta?🫣

Postat

Ma aflu pe Bd Nicolae Bălcescu . 
analul este 50 lei extra . 
oralul np sau p este inclus in preț 

fissting 50 lei extra 

squirt fac nu mai la minim 2 ore . 
deplasari diferă prețul de zona . 

• Like 2
Postat
Acum 12 minute, Mika_mihaela a spus:

Eu ți-am trimis mesaj . Și nu nu mai ți-e și la mai multă lume.

Mie nu mi-ai trimis, ca să nu mai zic că nici seen n-ai dat.

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 minute, Mika_mihaela a spus:

fissting 50 lei extra 

Aaaa, pai ce facem, gata ai inceput cu extra dupa nici o zi ?! 

Pentru anal nu era nimic extra, era inclus in cei 150 lei....avum eate + 50 !!!

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, Mika_mihaela a spus:

fissting 50 lei extra 

Ai băgat deja analul la extra?!? Offf...

Reputație: 1104
Postat
On 5/5/2022 at 12:40 PM, only-me said:

Ce ursoaica man...eu o asociez pe Carla cu vrajitoarea aia din Mica Sirena😜🤦‍♂️😂😂😂😂😂

Tomberonista.

Boss, eu m-am fript cu panaramele astea, nu stiam cum sa fug mai repede de acolo, cand au deschis usa si m-a lovit duhoarea.

Erau inca doua pastorite de Carla, monstrul din Dristor, respectiv aceasta Mika si mai era una Maria, care traiau intr-o mizerie de nedescris. La mine la ghena  e mai curat decat era la ele, in plus erau moarte de foame si n-aveau bani nici de tigari, asa ca in drum spre ele am oprit si am luat si un pachet de tigari.

Dupa mine , a fost alt altul, nu dau nume, futac vechi si de caterinca, care a scos zicala "pânică cu roși"

Amanunte picante pe pemeu.

• Like 2
  • Haha 2
  • Confuz 1
Postat
Acum 9 minute, toxiq a spus:

Tomberonista.

Boss, eu m-am fript cu panaramele astea, nu stiam cum sa fug mai repede de acolo, cand au deschis usa si m-a lovit duhoarea.

Erau inca doua pastorite de Carla, monstrul din Dristor, respectiv aceasta Mika si mai era una Maria, care traiau intr-o mizerie de nedescris. La mine la ghena  e mai curat decat era la ele, in plus erau moarte de foame si n-aveau bani nici de tigari, asa ca in drum spre ele am oprit si am luat si un pachet de tigari.

Dupa mine , a fost alt altul, nu dau nume, futac vechi si de caterinca, care a scos zicala "pânică cu roși"

Amanunte picante pe pemeu.

Tu sti cine naiba ești . Ca de fiecare data îți place sa te bagi cu botul in topicul meu .  Eu nu stau sa dau importantă la lumea care nici nu a fost la mine … Si mult sa zici ca nu aveam țigări si bani de mâncare 😂😂😂 

Și mai bine întâi strângeți bani de o finalizare ca sa poți sa tragi după concluzi de mine . 

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 04.05.2022 la 22:47, gman2000 a spus:

Pai doar vazusem ca aveam oferte la 4 ore, adica asa e in mod normal sa stai sa dai la o buca si gata dar voiam sa savurez situatia si pur si simplu sa ma simt bine, chiar si asa nu cred ca s-a speriat, dar nu a mai intrat de 3 ore pe whatsapp. Separat de toate astea sunt tanar, sportiv si duc. :)))

Daca esti sportiv, tine frate de bani si nu ii arunca aiurea pe 4 ore. Daca duci ma bucur…cu banii aia futi 4 caprioare cate o ora. Sper ca nu esti fotbalist sa arunci cu banii aiurea pe femei. 😊

Vizitator Mire_sweet
Reputație: 0
Postat
La 05.05.2022 la 12:40, only-me a spus:

Ce ursoaica man...eu o asociez pe Carla cu vrajitoarea aia din Mica Sirena😜🤦‍♂️😂😂😂😂😂

Frumoase desene😊😁😁😁

Postat

Cam nasol că se pune printscreen unde apar numerele clienților, nu crezi?

Postat

Aveam programare la noua locație, dar ce sa vezi, nu a mai răspuns la telefon după ce am ajuns în fața blocului. Așa că pot să vă sugerez să evitați programările la ea pentru că bateți drumul degeaba. 

Postat
Acum 2 ore, prblms25 a spus:

Aveam programare la noua locație, dar ce sa vezi, nu a mai răspuns la telefon după ce am ajuns în fața blocului. Așa că pot să vă sugerez să evitați programările la ea pentru că bateți drumul degeaba. 

Care era locația?

Postat

te rog frumos șterge poza cu numărul meu poți sa postezi întreaga discuție fără sa se afle numărul meu acolo

Postat

Sunat la fata.

I am explicat ca stau cam de locatia ei, o rog sa imi trimita o poza doua de confirmare pe watsapp, (m am saturat de pozele fake de pe Publi 24 sidrumuri), imi da ok - ul sa ii scriu, ii trimit mesaj, nu mai raspunde la mesaje, isi inchide telefonul.

Daca stati departe de locatia ei, nu va incumetati.

Neserioasa.

Postat
Acum 51 minute, sabinmeeee a spus:

Care era locația?

Vasile Cârlova, Nr 2, adresa comunicata de ea pe whatsapp chiar astăzi

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...