Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 4, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Postat Mai 4, 2022 Buna dragilor Intenționez sa va fac o vizita săptămâna asta . Ce părere aveti de str Poetului , in spatele stadionului UTA , cunuoasteti zona ?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Chiar acum, Iulianaalx a spus: Buna dragilor Intenționez sa va fac o vizita săptămâna asta . Ce părere aveti de str Poetului , in spatele stadionului UTA , cunuoasteti zona ? Da, o cunoastem si te rugam sa nu mergi acolo.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Am citit vreo 2 pagini de pe topicurile din alte orase. Nu stiu daca merita sa vii pana aici.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 2 minute, hateru_ a spus: Am citit vreo 2 pagini de pe topicurile din alte orase. Nu stiu daca merita sa vii pana aici. Dupa ce i-am raspuns am citit si eu, de acord cu tine.
edward25 Reputație: 76 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 1 oră, Iulianaalx a spus: Buna dragilor Intenționez sa va fac o vizita săptămâna asta . Ce părere aveti de str Poetului , in spatele stadionului UTA , cunuoasteti zona ? Draga mea, NU ! MULTUMIM......
Titel18 Reputație: 79 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 1 oră, hateru_ a spus: Am citit vreo 2 pagini de pe topicurile din alte orase. Nu stiu daca merita sa vii pana aici. Idem…
dragutelu Reputație: 47 Postat Mai 4, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 4, 2022 Am citit si eu niște topicuri din capitală, fata vine la ciupit de bani, cu cine-i merge, mă rog. Dute fată in alt oraș, si-așa la noi 80 % sunt pe țepuit.
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 4, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 4, 2022 Am venit singura , am găsit locație in centru (relativ) e Ap cu o camera se vere clar câte perosoane sunt cazate . Disponibila începând cu ziua de maine 1
edward25 Reputație: 76 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Se pare ca nu ai inteles cat de subtil am scris noi mai sus, ideea e ca nu prea ai recenzii ok pe alte judete, nu prea suntem inclinati sa te vizitam (eu cel puțin). Fara suparare, dar mai exista și barbati cu cap(cel de sus), care mai degraba asteapta cu rabdare sa vina fete venerate din alte parti, decât sa le viziteze pe cele care au sanse mari sa îți strice ziua decat sa te faca sa te simti bine. Sfatul meu, anuleaza chiria și ATENTIE!!! Nu scriu in nume de rau sau batjocura, doar o precizare prietenoasa. Pace, iubire și numai de bine ✌
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2022 Postat Mai 4, 2022 Acum 13 minute, Iulianaalx a spus: Am venit singura , am găsit locație in centru (relativ) e Ap cu o camera se vere clar câte perosoane sunt cazate . Disponibila începând cu ziua de maine Lasă fetița sa viziteze Aradul că timp va avea suficient, îi recomand o plimbare pe malul Mureșului cu iubi
stephanos27 Reputație: 248 Postat Mai 4, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Mai 4, 2022 Acum 35 minute, Iulianaalx a spus: Am venit singura , am găsit locație in centru (relativ) e Ap cu o camera se vere clar câte perosoane sunt cazate . Disponibila începând cu ziua de maine A venit singură. Este ok. Recomand. Greu de recâștigat încrederea pierdută.
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 4, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 4, 2022 Acum 41 minute, Iulianaalx a spus: Am venit singura , am găsit locație in centru (relativ) e Ap cu o camera se vere clar câte perosoane sunt cazate . Disponibila începând cu ziua de maine Cum ai venit asa si pleci cred :))) Nu te supara dar nu doar ca ai super proaste recenzii , ai si o fata 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️Plus sa nu iti mai zic ca ai nimerit o perioada in arad in care e plin de fete faine nu mai stii unde sa te imparti :))
poing159 Reputație: 116 Postat Mai 4, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 4, 2022 Nu vreau sa viu rău , mai bine Pas . Du-te Draga in treaba ta lasă Aradul . 1
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 5, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 5, 2022 Disponibila ❤️❤️ ❗️150 lei o fin -300 ora (cu 2 fin)❗️ 😍oral ( in functie de igiena ) 😘 normal (decât protejat ) ❤️sex intre sani 💕anni/cunnilingus ( doar accept ) 💦 uro( activa / exta 50 RON ) 😎dominare(Soft/HARD) 🍌 finalizarea se poate pe corp sau in prezervativ Fac deplasări decât la hotel/ ora ( 400 RON ) program 11- 22 :00 NU LUCREZ NOAPTEA locatie Str David Prapogescu 27 mai multe detalii la nr de telefon 0756587629 1
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 5, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 5, 2022 Acum 13 ore, Dolaru_arad a spus: Cum ai venit asa si pleci cred :))) Nu te supara dar nu doar ca ai super proaste recenzii , ai si o fata 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️Plus sa nu iti mai zic ca ai nimerit o perioada in arad in care e plin de fete faine nu mai stii unde sa te imparti :)) Chiar nu ma interesează răutățile tale sincer
Vizitator usersecret Reputație: 0 Postat Mai 5, 2022 Postat Mai 5, 2022 Din ce am citit, fără răutate, pe majoritatea i-a blocat, etc.. plus are și pe cineva, scriau mai mulți... next.
poing159 Reputație: 116 Postat Mai 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 5, 2022 La 04.05.2022 la 22:45, poing159 a spus: Nu vreau sa viu rău , mai bine Pas . Du-te Draga in treaba ta lasă Aradul . Fututi Dumitru777 in gura care Îmi tot dai Dislike du-te dracu de retardat gunoiu societăți bagamias pula in doamna Mata și tot neamul tău ca m-am saturat de retardați ca tine . Bah penalule la tot ce ii rău și la toate curvele la care toată lumea comentează și explica dc sa nu mergi , apari tu și dai Dislike , bah maimuțoiule da ăștia ca tine se plictisesc rău nu ? Ești un gunoi și îmi pare rău ca îmi pun mintea cu tine ce plm căutați voi pe forumul asta dracu va înțelege nu ajutați cu nimic doar enervați lumea . Dar trebuie sa existe și retardați ca voi ca nu se poate fără voi , va înțelegem și pe voi ca suferiți de atenție săracilor . 1 1 1
poing159 Reputație: 116 Postat Mai 5, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 5, 2022 Nu-i blochează nimeni pe retardați ăștia ca m-am plictisit cu ei . 1
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 5, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 5, 2022 Acum 1 oră, usersecret a spus: Din ce am citit, fără răutate, pe majoritatea i-a blocat, etc.. plus are și pe cineva, scriau mai mulți... next. Nu am blocat pe nimeni 😂😂😂😂
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 7, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 7, 2022 Disponibila 🥰🥰🥰0
Iulianaalx Reputație: 299 Postat Mai 8, 2022 Oras:Sec 3 Oras:Sec 3 Autor Postat Mai 8, 2022 Disponibila 😌❤️❤️❤️
fr33d00m Reputație: 27 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Daca formezi numărul pe true caller apare direct guvidul, Sonika Radu cu poza de la pușcărie... In condițiile astea.. PAS, NEXT 1
edward25 Reputație: 76 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Bate vantu' pe topicul asta, numa caterinca😅 Am văzut ca patroana a postat și pe publi24(lipsa clienți?). Nu stiu cum se poate de vin fete mega apreciate, cunoscute in toată tara, stau câteva zile, ai sanse mai mari sa castigi la loto decât sa le prinzi libere și se nimeresc fix alea de evitat sa stea mult peste masura 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum