Sari la conținut

Sa vorbim despre femei

Postări Recomandate

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Şi, pentru că ţin să-mi atrag simpatia necondiţionată a părţii feminine a populaţiei forumului, citez un ins simpatic:

"Tot ce trebuie să ştim despre bărbaţi şi femei este că femeile sunt nebune, iar bărbaţii sunt proşti. Şi motivul principal pentru care femeile sunt nebune este că bărbaţii sunt proşti."

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca "cuplu" devine "triplu" mai poti afirma acelasi lucru??? Cu siguranta, pofta dispare..undeva ;)

tot ce e posibil,la mine devine mai cu apetit(doua plus unu),totul e sa fii pe aceeasi unda(femeile)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

"Tot ce trebuie să ştim despre bărbaţi şi femei este că femeile sunt nebune, iar bărbaţii sunt proşti. Şi motivul principal pentru care femeile sunt nebune este că bărbaţii sunt proşti."

Aparusi si aici!  Fiind in ton cu tine, citez si eu un tip la fel de simpatic!

Veneratul chiloţilor

Am fost vineri la o prezentare J*lidon (nu fac reclamă). Şi vorbeau muierile ălea aşa de serios despre colecţia nouă de chiloţi, de parcă brusc am picat într-un univers paralel în care chiloţii au vreo relevanţă. S-a uitat cineva, în istorie, la chiloţii unei tipe? Da realmente să se uite la ei. Să se uite la ei şi să-i vadă. Să admire broderia, nu să încerce să ghicească pizda pe sub ea. Femeile tot încearcă, uneori, să te facă să admiri chiloţii. Nu merge. Chiar nu îi pasă nici unui bărbat de ei. Dialogul clasic, prin care SIGUR aţi trecut şi voi e:

Ea, ţopăind prin cameră, în chiloţi:

-Îţi plac chiloţii mei ?

El, cu pula măciucă:

-Da. Dă-i jos mai repede.

Nu e un articol de îmbrăcăminte care să se expună ochiului prea mult timp. Dacă i-ai dat pantalonii jos, deja e clar că e de acord, şi chiloţii zboară în următoarele 6.2 secunde. Sau dacă nu zboară, că vrei să o impresionezi cu preludiul, oricum nu te uiţi la ei că eşti ocupat să-i sugi mămăliga dintre dinţi şi să o mângâi pe ţâţe.

Pe seară am ajuns la lansarea unei cărţi de versuri scrise pe femei dezbrăcate, în A. Clar făcută ca elogiu femeii, de oameni care admiră femeia. Ceea ce îmi aduce aminte de următoarea veche concluzie a mea:

Există două tipuri de bărbaţi: Ăia care venerează femeia, şi ăia care o fut.

Just, oricărei femei îi place să aibă un lingău care o ridică pe un piedestal, îi scrie poezii, şi se uită la ea ca la o zeiţă, aşa moale şi tălâmb. Dar ăla nu o fute. Niciodată nu o să o fută. O fute mârlanul pe care-l doare în cur.

Pentru că femeia nu vrea un mascul sensibil, care să îşi dedice existenţa spirituală fiinţei ei. Vrea un nesimţit leneş, care se scarpină la coaie în public, nu-i ia nici un rahat, decât bani din portofel ca să iasă la bere cu prietenii, nu-i face nici o declaraţie, o tratează ca pe o bucată de carne, şi de ziua ei îi spune că se duce să se vadă cu “o amică”, pentru că n-are chef de vrajeli tipice.

De ce vrea femeia un asemenea mascul ? Simplu! Ca să-l transforme într-un lingău dedicat fiinţei ei care-i scrie poezii şi se uită la ea ca la o zeiţă. Dacă vine unul direct aşa la ea, n-are nici un farmec. Vrea satisfacţia aia că pizda ei a transformat tractoristul în boem. Că l-a făcut pe ăla pe care-l doare în pulă să înveţe constelaţiile ca să aibă ce să-i arate ei pe cer când se ţin în braţe noaptea în parc.

Corect, e mai satisfăcător să iei ceva de căcat şi să il faci exact cum vrei tu, decât să îţi vină la nas direct cum vrei. Dar, mica problemă e că de obicei nu iţi iese. Nu poţi să faci din căcat bici mereu. Şi de-aia femeia are un ciclu foarte interesant de existenţă. Stă cu un nesimţit indiferent o perioadă, încearcă să-l schimbe, vede că nu-i iese, renunţă la el şi se duce la fraierul care o venerează (toate femeile au unul), DAR NU SE FUTE CU EL! Doar se plânge că bărbaţii sunt porci şi că ce fain e el, ca nu e aşa, şi că o să facă o femeie fericită într-o bună zi, dar nu pe ea, că sunt doar prieteni. Îşi şterge lacrimile şi caută alt porc pe care crede ea că îl poate metamorfoza în făt-frumos.

Nu, acuma o să ziceţi, după filozofeala asta, că io aş fi fraierul frustrat care e “doar prieten”. Nah. N-am fost niciodată. Io-s porcul perfect. Ăla care pare că poate fi schimbat.

Da, pisi, uite-te la mine. Ştiu că-s porc şi nu-mi pasă de nimeni şi nimic. Fac totul doar ca să mă distrez, dar uite-te mai atent. E un licăr de speranţă în ochii mei. Se vede clar că în esenţă sunt un tip sensibil, care probabil a fost rănit mai de mult şi acum se închide în sine de teamă să nu fie rănit din nou. De fapt nu-s porc deloc, e doar o mască. Îmi trebuie de fapt o femeie puternică, adevărată, tu, ca sa mă deschid ca o floare şi să îmi descopăr iar latura sensibilă şi romantică. Cum? Ţi-ai dat seama după ceva timp că de fapt tot licărul ăla de speranţă e teatru şi că-s porc misogin şi egoist până-n măduva oaselor? Hai, nu pleca plângând. Pleacă şi atât.

Cu cât de străduieşti mai mult să cucereşti o femeie, cu atât e mai mică şansa să reuşeşti. Dă-i o floare şi o să te ia de fraier. Dă-i un flit. Fă-o să te aştepte în ploaie. Scoate-o la întâlnire şi adu-ţi un prieten. Vorbeşte numa cu ăla şi n-o băga în seamă decât când vrei să îi tragi o palma la cur. Pune-o să-ţi plătească alcoolul. N-o conduce niciodată acasă. Trimite-o acasă fix după ce o fuţi. Sun-o cu juma de oră înainte de a te întâlni cu ea (când deja e machiată şi îmbrăcată) şi spune-i că nu mai ai nici un chef şi stai în casă să te joci la calculator. Spune-i că prietenele ei îs urâte şi proaste. De faţă cu ele. Bate-i un amic, preferabil puletele care o venerează. Menţionează uneori că fostele arătau mai bine. Las-o mereu în dubiul că te fuţi cu altele. Când te întreabă răspunde doar “Da’ ce eşti aşa curioasă?”. Şi cel mai important, pune absolut totul înaintea ei pe lista priorităţilor. Muncă, amici, bere, somn, calculator, bere, “amice”.

Aşa cucereşti o femeie. Nu cu chestii romantice.

Sursa: http://www.piticigratis.com/2009/02/veneratul-chilotilor/

Postat

Dacă te deranjez, mă poţi ignora. Ar trebui, totuşi, să pricepi că eram ironic.

La ora asta este cam greu cu priceputu' ! Recunosc!  :laugh2

Postat

La ora asta este cam greu cu priceputu' ! Recunosc!  :laugh2

E un prim pas. Felicitări pentru curaj! ;)

Postat

Dar totusi nu am inteles unde era ironia ta! Recunosc!

Aici:

"Şi, pentru că ţin să-mi atrag simpatia necondiţionată a părţii feminine a populaţiei forumului, citez un ins simpatic:"

Postat

Şi, pentru că ţin să-mi atrag simpatia necondiţionată a părţii feminine a populaţiei forumului, citez un ins simpatic:

deci trebuie sa te scarpin un pic,pentru ca nu te lasi...datorita sportului(cum spui ca esti),libidoul sexual e in cantitate marita,ai pofta cam aproape mereu,nu cred ca o tipa normala (cea care sta pe spate,si asteapta orgasmul)te poate multumi,cauta totusi una dupa cum ai spus mai nebuna (aia sare ea pe tine)... :138x :yummy

• Like 1
Postat

deci trebuie sa te scarpin un pic,pentru ca nu te lasi...datorita sportului(cum spui ca esti),libidoul sexual e in cantitate marita,ai pofta cam aproape mereu,nu cred ca o tipa normala (cea care sta pe spate,si asteapta orgasmul)te poate multumi,cauta totusi una dupa cum ai spus mai nebuna (aia sare ea pe tine)... :138x :yummy

YKA, hormonul nu bate neuronul.

Postat

YKA, hormonul nu bate neuronul.

Sunt exceptii mari in ziua de azi...D-mnul IRI,cu ce a judecat?..un mic ex....teoria asta a Fost valabila cand democratia a fost prost ghidata/inteleasa...nici nu te contrazic,avem dreptul fiecare la propria parere... :blushing2

Postat

Sunt exceptii mari in ziua de azi...D-mnul IRI,cu ce a judecat?..un mic ex....teoria asta a Fost valabila cand democratia a fost prost ghidata/inteleasa...nici nu te contrazic,avem dreptul fiecare la propria parere... :blushing2

Nu-l cunosc, nu mă pronunţ. Răspunsul meu era strict în dreptul meu.

• Oras:Deep
Postat

Fiule @Deep River :laugh2 , pe care nu eu nu il recunosc!

Tocmai ce mi-ai citat ... citatul dintr-o reclama proasta (asta cu hormonul si neuronul - tocmai ce am dat-o acum cateva zile :laugh2 )

Te pupa ...tati!

Postat

Tocmai ce mi-ai citat ... citatul dintr-o reclama proasta (asta cu hormonul si neuronul - tocmai ce am dat-o acum cateva zile :laugh2 )

Te pupa ...tati!

Hm,esti prea tanar pentru tati,mentor.. :blushing2

Postat

Femeia/muierea asta ideala trebuie sa fie o intelectuala stralucita si imprevizibila,care totodata are grija de forma sa fizica si nu atenteaza la spatiul vostru personal.. :blushing2

Postat

Te pupa ...tati!

Deep Waters,

butada aceea o folosesc de cel puţin 15 ani, aşa că trimiterea dumitale la reclama respectivă este inutilă.

Şi nu, chiar nu ai putea să-mi fii tată.

Postat

Femeia/muierea asta ideala trebuie sa fie o intelectuala stralucita si imprevizibila,care totodata are grija de forma sa fizica si nu atenteaza la spatiul vostru personal.. :blushing2

Sau, poate, o gospodină care se respectă, se iubeşte şi care-şi respectă şi iubeşte bărbatul.

Postat

Deep Rivers,

Nici nu am pretins asa ceva. Era doar o posibilitate. Dar daca ai lamurit-o, macar stim cum stam! :laugh2

In rest, pari o persoana simpatica si inteligenta. Respectele mele! Deci, ma bucur ca nu suntem rude! Putem fi amici!

Pentru YKA, femeia/muierea ideala, trebuie sa fie desteapta,cu tact si muuult chef de sex. Sa duca nene. Ahhh si sa nu fie prea urata, sa nu ne moara cheful.

Te pup!

Postat

Deep Rivers,

Nici nu am pretins asa ceva. Era doar o posibilitate. Dar daca ai lamurit-o, macar stim cum stam! :laugh2

In rest, pari o persoana simpatica si inteligenta. Respectele mele! Deci, ma bucur ca nu suntem rude! Putem fi amici!

Cum stăm? Simplu: nici aşa, nici altminteri.

În rest, ca să fiu şi modest, nu par, ci sunt ce-ai zis matale acolo. :snap

Postat

Sau, poate, o gospodină care se respectă, se iubeşte şi care-şi respectă şi iubeşte bărbatul.

Mai am eu o teorie (imi apartine,nu imi place sa copiez/mimez,cat ma duce neuronuL),cine gateste bine,sigur satisface barbatul.... :blushing2

Postat

Nici nu imi plac modestii! Sunt de cele mai multe ori ...anosti!

Brava tie! :hihat

Păi nu ştii că modestia este, de multe ori, apanajul mediocrităţii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...