Sweetysweet Reputație: 1 Postat Mai 5, 2022 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 5, 2022 Bună se cauta fete pentru Austria coco bar https://www.facebook.com/barjosefine pentru mai multe detalii.. Scrieți în privat... Vârstă minima de 18.. Se oferă cazare Detalii se poate scrie pe Facebook link-ul îl aveți mai sus 1
cipycip Reputație: 59 Postat Mai 5, 2022 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Mai 5, 2022 Buna Pisi Sweetysweat, Nu vrei mai bine ca tu și toate rudele tale de sex feminin sa lucrați la clubul meu din Torino, faceți și voi niște bănuți. 🤣🤣🤣 Semnat, Gina Felea. Cumetre sau Cumătra cu prosteală din asta ieftină vii la noi 🤣 2
awokeone10 Reputație: 9002 Postat Mai 5, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 5, 2022 Mie asta mi-a dat la cautare dupa nume.Care-i faza?Tu esti Ema,prietena lui @catelul.dinamo???🤣🤣🤣 1 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Mai 5, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 5, 2022 Acum 2 ore, awokeone10 a spus: Mie asta mi-a dat la cautare dupa nume.Care-i faza?Tu esti Ema,prietena lui @catelul.dinamo???🤣🤣🤣 Adica insinuezi că 🐿 si-a gasit o noua ocupatie - lucrează la propasirea materiala si spirituala a mai multor individe de sex feminin?! 🐿💰💰💰💰💰💰💰 🐿😎😎 3 3
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Mai 5, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Mai 5, 2022 Acum 3 ore, catelul.dinamo a spus: Adica insinuezi că 🐿 si-a gasit o noua ocupatie - lucrează la propasirea materiala si spirituala a mai multor individe de sex feminin?! 🐿💰💰💰💰💰💰💰 🐿😎😎 Probabil același manager de proiect. L-aș sfătui să se axeze pe speculații valutare. Pont: pariază pe înaripata bicefală. Piramida ochioasă se cam surpă... 😪. 3
Vizitator vasile_69_69 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2022 Postat Mai 6, 2022 @scrot01 ia bai si invata de la oamenii acestia ca tot vroiai sa te faci pescalau 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum