balenaaa69 Reputație: 15 Postat Decembrie 12, 2024 Postat Decembrie 12, 2024 Vizitat astăzi titulara topicului. Contact foarte ușor prin intermediul platformei whatssap. Locatia arhicunoscută pe Zimbrului, nici foarte retrasa dar nici foarte aglomerată. Apartamentul curat si simplist, baia era dotată cu sapun si prosoape, unde am făcut si igienizarea. Cand am iesit din dus Simina mă astepta deja intinsă pe canapea fără sutien și gata de acțiune. Atunci, soldățelul s-a trezit și m-am apropiat de ea, unde a inceput usor să mi-o frece și să se joace cu limba la sateliți. Am trecut imediat la un oral protejat, care a fost pe placul meu, incet și adanc apoi hard cu ruperi de ritm, unde am si finalizat pe sanii ei frumosi. Al doilea numară, dusul de vigoare, iar după duș, am trecut frumos la penetrare, în doggy se simte bine, o ia toată și pare că îi place să o simtă. Am schimbat repede pozitia, ea cu picioarele pe umerii mei, unde i-am frecat-o în timp ce era penetrată, finalizand amndoi aproape in acelasi timp pe abodmen. Amenda a fost de 400 de leușteni. Ca și timp am stat aproximativ 65-70 de min, cu tot cu dușuri, pauze de refacere și tigară. P.S: O recomand pe Simina pentru doritorii de noi experiente.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum