Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 15, 2022 Postat Mai 15, 2022 @pisicutspentru ce e contul ăsta pe forum, @zelenskyde cînd e înregistrat nu are nici o postare, mă minusează pe mine continu. Acu zi și tu asta e om normal la cap, ce caută el aici defapt? O să imi sterg #i eu contul și gata, dacă tu vezi conturi fară nici o postare vezi ca minuseaza continu si nui inchizi nu e corect. Inchidei ca fac ei altele mai platesc odata nui problema doar sa dea negativ😂
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 15, 2022 Postat Mai 15, 2022 Uite ce face prostul intr o oră ma minusat cu 90 de puncte, cît de prost să fii sa stai satîtea ore pe tel sau calculator să dai minus, poate dă de foame? @pisicutsnu e corect ce fac clonele, eu o sa mi închid contul cînd ajung pe minus să o mai minuseze și pe măsa.
Suk81 Reputație: 135 Postat Mai 22, 2022 Oras:Prim România Oras:Prim România Autor Postat Mai 22, 2022 Am zis sa o las moarta dar la insistentele multora durere voi o sa o fac și pe asta,ca să vadă toată lumea sa deschidă ochii cât cepele la ce dace asa numita Senzuala,care de senzuala ce e când am fost la ea în Iulia a spus ca dacă ar face arata anal cu fiecare client ar trebuie sa se cace împrăștiat și sa pună pampers,am tăcut nu am lăsat recenzie dar pentru ca am avut luxul sa i dau 1 minus,sa dezlănțuit războiul stelelor cu senzuala și câinele marcus in rol principal. Ia-o tu de nevasta marcuse și nu uita sa cureți Baia după ea sa fiți de ras hahalelelor 1 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 1 oră, Suk81 a spus: Am zis sa o las moarta dar la insistentele multora durere voi o sa o fac și pe asta,ca să vadă toată lumea sa deschidă ochii cât cepele la ce dace asa numita Senzuala,care de senzuala ce e când am fost la ea în Iulia a spus ca dacă ar face arata anal cu fiecare client ar trebuie sa se cace împrăștiat și sa pună pampers,am tăcut nu am lăsat recenzie dar pentru ca am avut luxul sa i dau 1 minus,sa dezlănțuit războiul stelelor cu senzuala și câinele marcus in rol principal. Ia-o tu de nevasta marcuse și nu uita sa cureți Baia după ea sa fiți de ras hahalelelor Bun la insistențe ai pus mesajul dar unde e amenințarea? Si daca ai fost la ea si nu ti a convenit de ce ai lasat recenzie falsâ? Tu nu esti de crezut mintii ai alte inerese ceau.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Tradu si tu ce ai postat ca nu se intelege nimic @Suk81ce insistente, ce durere ce zici tu acolo ce lulia cine e lulia?
Suk81 Reputație: 135 Postat Mai 22, 2022 Oras:Prim România Oras:Prim România Autor Postat Mai 22, 2022 Acum 5 minute, marcus6 a spus: Bun la insistențe ai pus mesajul dar unde e amenințarea? Si daca ai fost la ea si nu ti a convenit de ce ai lasat recenzie falsâ? Tu nu esti de crezut mintii ai alte inerese ceau. Câinele turbat și raios este și prost,tu ce înțelegi prin "NU ITI STRICA RESTUL LUMII '. IA UITE CE SICE PROTEJATA TA LA LUME ,FURNICARUL CU TROMPA IN LOC DE NAS SI CARCANELE PANA LA GLEZNE. NU O SA PUN NUMELE USER ULUI DAR CA SA STITI CU TOTII CU CINE AVERI DE AFACE. MARCUS PESTELE LUI RUXY SENZUALA DIN CAVOU ADORMITA @pisicuts 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 6 minute, Suk81 a spus: Câinele turbat și raios este și prost,tu ce înțelegi prin "NU ITI STRICA RESTUL LUMII '. IA UITE CE SICE PROTEJATA TA LA LUME ,FURNICARUL CU TROMPA IN LOC DE NAS SI CARCANELE PANA LA GLEZNE. NU O SA PUN NUMELE USER ULUI DAR CA SA STITI CU TOTII CU CINE AVERI DE AFACE. MARCUS PESTELE LUI RUXY SENZUALA DIN CAVOU ADORMITA @pisicuts Adica si eu si @pisicutssunte pesti lui Ruxi mă nătîngule? Ce averi spui mă cei cu tine,ce ai pătit deunde ai cazut? 😂😂😂😂
Suk81 Reputație: 135 Postat Mai 22, 2022 Oras:Prim România Oras:Prim România Autor Postat Mai 22, 2022 Acum 4 minute, marcus6 a spus: Adica si eu si @pisicutssunte pesti lui Ruxi mă nătîngule? Ce averi spui mă cei cu tine,ce ai pătit deunde ai cazut? 😂😂😂😂 Tu ești PESTELE furnicarului Ruxi🤣. Sai sugi trompa aia ca ala nu e nas e trompa de furnicar nu vezi ca numai tu te agiți flambatule câine cu cataracta ce ești de te faci ca nu vezi adevarul 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 1 minut, Suk81 a spus: Tu ești PESTELE furnicarului Ruxi🤣. Sai sugi trompa aia ca ala nu e nas e trompa de furnicar nu vezi ca numai tu te agiți flambatule câine cu cataracta ce ești de te faci ca nu vezi adevarul Ce adevar ma tu esti caz de Sopoca pe cuvînt😂
Suk81 Reputație: 135 Postat Mai 22, 2022 Oras:Prim România Oras:Prim România Autor Postat Mai 22, 2022 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Ce adevar ma tu esti caz de Sopoca pe cuvînt😂 Da tu ce interese ai de îi ții partea asa?SI mă minusezi ca un disperat Eu am zis ce am avut de zis,nu ma doare pe mine minusurile tale,nu vezi ca numai tu clona ta iulian16 mă minusati Du te dracu cu furnicarul tău de ras sa fie și tu și ea bine a zis joker travestitul ce esti 1
Postări Recomandate