Sari la conținut

0748343533 raya - o petardă!

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

Etnica de la A5 nu merită nici 2 rânduri așa că o să scriu scurt. 

1. Fast fuck - ora la ea e... o finalizare și e... 200. Dar spune că e 1 finalizare la ora după ce ia banii. 

2. Poziții și fantezii înseamnă că nu stă deasupra. La misionar stă ca vaca, plictisita nu participă. La capra sta cu coloana arc. 

3. Ii pute bijbocul și e largă. Am vrut la 69 dar mamă ce damf. În plus și largaretă. 

Concluzie: nota 1 din oficiu, țeapă totală. O să comenteze peștele, doi tovarăși și alte penale ca ea, dar dacă am întors din drum măcar un coleg eu sunt mulțumit! 

P. S. Marș fă zdrențelor (în devans la comentarii) 

• Like 5
Vizitator casey
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, sorinsoce a spus:

1. Fast fuck - ora la ea e... o finalizare și e... 200. Dar spune că e 1 finalizare la ora după ce ia banii. 

2. Poziții și fantezii înseamnă că nu stă deasupra. La misionar stă ca vaca, plictisita nu participă. La capra sta cu coloana arc. 

3. Ii pute bijbocul și e largă. Am vrut la 69 dar mamă ce damf. În plus și largaretă. 

Concluzie: nota 1 din oficiu, țeapă totală. O să comenteze peștele, doi tovarăși și alte penale ca ea, dar dacă am întors din drum măcar un coleg eu sunt mulțumit! 

😀 😀

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 2 ore, sorinsoce a spus:

Mai are un topic tot pe GL , si cred ca nu e singura in cuib, mai e cu cel putin inca o petarda tot la A5 

https://nimfomane.com/forum/topic/198644-0748343533-raya-verry-fast-fuck-poze-false/

• Like 4
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.