Sari la conținut

🔥🔥SABRINA🔥BLONDA BRONZATA 🔥0722916102🔥

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad

Vizitat domnișoara azi chiar daca a inceput la 13 a facut o excepție si ma primit cu jumate de oră mai repede ce sa zc oricum ,nu prea se mai fac recenzii in ultimu timp așa ca voi face eu .

Ajuns in locație fata este foarte calma si linistită arata destul de bn nu e slim clar dar bine proporționata .

Am mers la duș si intors in dormitor am inceput cu oral din partea ei o tine bn in guriță dar eu prefer mai dep .

La normal schimbat mai multe poziți pe la spate ai ce vedea fundu destul de bogat .

Finalizare orala 

Decartat 200 de lei 

On 7

Np 8.5 

Locatia 10 

Igiena 10

Atitudine 10 

De recomandat da 

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: +40 722 916 102
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 11 ore, Terent a spus:

Vizitat domnișoara azi chiar daca a inceput la 13 a facut o excepție si ma primit cu jumate de oră mai repede ce sa zc oricum ,nu prea se mai fac recenzii in ultimu timp așa ca voi face eu .

Ajuns in locație fata este foarte calma si linistită arata destul de bn nu e slim clar dar bine proporționata .

Am mers la duș si intors in dormitor am inceput cu oral din partea ei o tine bn in guriță dar eu prefer mai dep .

La normal schimbat mai multe poziți pe la spate ai ce vedea fundu destul de bogat .

Finalizare orala 

Decartat 200 de lei 

On 7

Np 8.5 

Locatia 10 

Igiena 10

Atitudine 10 

De recomandat da 

Multumesc te pup ❤️ si te mai astept 🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

O fata minunata calma cu vorbe dulci si privire calda. Ne-am mai vazut si in mai , dar atunci nu am scris nici o recenzie. Locatia ok la Adora cu tot ce trebuie  . Intalnirea a fost super. Relaxanta , linistita cu mult calm, exact ce ti-ar prescrie medicul dupa o zi stressanta.

Per total o nota de 9. De revenit pt mine da , de cate ori v-a veni la Arad.

Taxa verde 300 lei pe ora .

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 30 minute, gabrogabro a spus:

O fata minunata calma cu vorbe dulci si privire calda. Ne-am mai vazut si in mai , dar atunci nu am scris nici o recenzie. Locatia ok la Adora cu tot ce trebuie  . Intalnirea a fost super. Relaxanta , linistita cu mult calm, exact ce ti-ar prescrie medicul dupa o zi stressanta.

Per total o nota de 9. De revenit pt mine da , de cate ori v-a veni la Arad.

Taxa verde 300 lei pe ora .

Te pup 🤗❤️ si te mai astept cu mare drag 🔥❤️

C789EAA3-6FBB-49BA-9A2B-33F75BBA6236.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Intrebare: am vazut ca ofera FK in functie de compatibilitate.

A avut cineva compatibilitate si a beneficiat de acest serviciu? In poze se vad niste buze foarte fain si foarte pupabile....

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 minute, hateru_ a spus:

Intrebare: am vazut ca ofera FK in functie de compatibilitate.

A avut cineva compatibilitate si a beneficiat de acest serviciu? In poze se vad niste buze foarte fain si foarte pupabile....

Da au fost persoane cu compatibilitate 💋🔥

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Salut

Dupa cum ziceam in postarea anterioara nu risti nu..... 🙉

Desi nu e pe stilul meu (eu sunt fan slim declarat),astazi m-am simtit tare bine alaturi de o domnita care iese din targhetele mele. E o domnita implinita bine si blonda, dar e un om alaturi de care te simti tare bine, relaxat. Si satisfacut. E o femeie ff calma si timida, are niste buze f faine, carnoase (naturale), f sarutabile (lucru de care m-am bucurat din plin. 🤪 Are sini micuti dar sensibili si care reactioneaza la stimuli🤪. Nu are talie de viespe🙈, are un posterior generos (pt mine f f generos), o piersica f faina si jucausa. 

PRIN TOT CE AM SCRIS MAI SUS  VREAU SA INTELEGETI LA CE SA VA ASTEPTATI DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC. CEA CE EU AM VAZIT IN POZE ESTE SI IN REALITATE. 

SABRINA nu este doar fizic, este mult mai mult decit atit. Este o experienta (una cel puțin frumoasa) M-am simtit respectat si alintat maxim. Este foarte preocupata să-ți faca pe plac, se vede si timiditatea sa nu gresasca, într-un mod f placut. 

Actiunea a decurs într-un mod inistit f placut si relaxant. Am inceput cu sarutari, atingeri, mingiieri, inca din camera de zi, apoi am fost invitat in camera de joaca si am primit un ON soft placut si cit de adinc s-a putut. Am trecut si eu la joaca cu piersica ei unde am simțit-o ca ii place desi mia spus ca nu e mare fan🙉...... Dupaaaa a continuat ea cu inca o repriza de ON si am trecut si la NP. 

La NP am schimbat doua pozitii unde la fel am simțit-o f implicata si mia placut tot ce am simtit.... Finalizat in misionar cu sarutari si atingeri tandre. 

CHIAR MI-A PLACUT intilnirea cu Sabrina, si o voi repeta

Multumesc Sabrina, esti un om foarte fain🤗😘

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 46 minute, Flx01 a spus:

Salut

Dupa cum ziceam in postarea anterioara nu risti nu..... 🙉

Desi nu e pe stilul meu (eu sunt fan slim declarat),astazi m-am simtit tare bine alaturi de o domnita care iese din targhetele mele. E o domnita implinita bine si blonda, dar e un om alaturi de care te simti tare bine, relaxat. Si satisfacut. E o femeie ff calma si timida, are niste buze f faine, carnoase (naturale), f sarutabile (lucru de care m-am bucurat din plin. 🤪 Are sini micuti dar sensibili si care reactioneaza la stimuli🤪. Nu are talie de viespe🙈, are un posterior generos (pt mine f f generos), o piersica f faina si jucausa. 

PRIN TOT CE AM SCRIS MAI SUS  VREAU SA INTELEGETI LA CE SA VA ASTEPTATI DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC. CEA CE EU AM VAZIT IN POZE ESTE SI IN REALITATE. 

SABRINA nu este doar fizic, este mult mai mult decit atit. Este o experienta (una cel puțin frumoasa) M-am simtit respectat si alintat maxim. Este foarte preocupata să-ți faca pe plac, se vede si timiditatea sa nu gresasca, într-un mod f placut. 

Actiunea a decurs într-un mod inistit f placut si relaxant. Am inceput cu sarutari, atingeri, mingiieri, inca din camera de zi, apoi am fost invitat in camera de joaca si am primit un ON soft placut si cit de adinc s-a putut. Am trecut si eu la joaca cu piersica ei unde am simțit-o ca ii place desi mia spus ca nu e mare fan🙉...... Dupaaaa a continuat ea cu inca o repriza de ON si am trecut si la NP. 

La NP am schimbat doua pozitii unde la fel am simțit-o f implicata si mia placut tot ce am simtit.... Finalizat in misionar cu sarutari si atingeri tandre. 

CHIAR MI-A PLACUT intilnirea cu Sabrina, si o voi repeta

Multumesc Sabrina, esti un om foarte fain🤗😘

Te pup cu drag si te mai astept cu drag ❤️💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
4 hours ago, Flx01 said:

Doar daca incerci.......! 🙉

Nu risti....... 😆😆😆

Intrebam si io asa...am incercat deja si nu suntem compatibili...

Citind recenzia ta, nu prea imi vine sa fac si eu...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, hateru_ a spus:

Intrebam si io asa...am incercat deja si nu suntem compatibili...

Citind recenzia ta, nu prea imi vine sa fac si eu...

Cite-o data e bine sa mai ieși din tipare si targhete autoimpuse, pt a descoperii ca poate fi bine si in afara zonei de confort. 😜

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
4 hours ago, Flx01 said:

Cite-o data e bine sa mai ieși din tipare si targhete autoimpuse, pt a descoperii ca poate fi bine si in afara zonei de confort. 😜

Zi pe romaneste ca nu m-am prins 🤨

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...