moshion Reputație: 786 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7, 2014 Salut, in cautare de experiente noi am vizitat-o pe domnisoara. Sun, imi comunica preturile- 100nr/180 ora..ca si locatie te ghideaza spre blocul citadin din Bucsinescu spre pd de fier. Ajung la locatie...in realitate ma baga printre blocuri la un camin social, ceva de genu...unde cred ca activeaza si tanti aia nebuna de scoate cutitul la oameni. Ca si aspect fata e chiar ok; are in jur de 1,65 50kg, draguta la chip...pare a fi o pustoaica de liceu. Din clipa in care i`am dat banutii s-a schimbat treaba; a tinut sa ma anunte (nu inteleg de ce) ca ea e maritata si ca nu-i place sa se futa..dar asta e..Se dezbraca la foc automat...incepe cu un oral chinuit si mecanic (uitai, nu face oral NP)...o invit deasupra....zice ca NU...ca-i mare si o doare... ok...zic mama iedului...se poate? Nu ca e mare si o doare...pana la urma de fapt ea vrea sa faca oral ...si ala vai de mama lui cu 100/nr... Ok zic...asa nu se poate...si chinuit accepta misionar...problema e ca in garsoniera aia era doar o canapea care nu avea mai mult de 50 de cm latime..mda...contorsionism nu alta... vad ca nu e de stat...finalizez eu cumva si plec. Concluzii:Aspect: 8 (genul pustoaica de liceu)GFE: 1 (dupa ce i-ai dat banii poti sa pleci,n-ai ce disuta cu ea...parca ea te plateste,nu accepta fk)Locatie: 1 (eu inteleg ca e loc de futut, dar si ala are ca si necesitate un pat sau ceva...2 scanduri erau mai confortabile decat ce avea ea acolo...baie ioc)Oral:2 (doar protejat si fara nici o implicare...nu a auzit/nu vrea sa auda de oo sau altceva)Normal: 2 (contorsionism din partea mea..din partea ei moarte clinica,doar o pozitie si aia daca insisti) Ca si precizare, cand am coborat de la ea era la scara un nene care mi-a atras atentia "sa nu alunec pe gheata" , acelasi nene pe care-l vazusem cu un etaj mai sus de domnisoara,pe scari...cand am urcat la ea; din punctul meu de vedere clar ..biban. Concluzie: NU recomand decat poate la "de evitat" Minte la telefon ca face si drege, la fata locului zice nu la tot. Zona extrem de dubioasa.. Pestele/"sotul" prea evident. Si cu siguranta e asa evident ca sa nu i-o tragi peste ochi dupa ce i-ai dat banul si ea zice NU la tot si toate Eu nu revin, nu recomand nimanui sub nici o forma.Spor la aventuri mai placute. 14
gogetter Reputație: 18 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 28, 2014 Am fost la fata asta, nu-i rău în căutarea, dar prea multe taxe ascunse și un loc murdar absolut. Ea nici măcar nu avea tesuturi dupa ce am ejaculat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum