Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 11, 2022 Postat Mai 11, 2022 🍌💋Buna ,ma numesc Alina !Am 23 de ani,1.76 înălțime ,sunt o roșcata senzuala și sexi,curată ,deschisă la fantezii .Sunt o domnișoară caldă, prietenoasă, sunt inteligentă și îmi place să întâlnesc bărbați interesanți și să mă conectez în mai multe feluri decât fizic. ❤️🍑Sunt o fată foarte pasională și distractivă ,Îmi place sa seduc, sa rad și am tone de energie 😉 sunt o femeie elegantă care vrea să-si petreacă timpul cu domni care apreciază o experiență prietenească plăcută și satisfăcătoare. De asemenea, sunt provocatoare și afectiva, precum și sexy și erotica. Sper să te văd în curând aici in apartamentul meu .Pozele sunt 100%reale.😈💋❤️ ▪️Servicii ▪️ 🍑Normal proptejat 🍑Oralul in funcție de igiena 🍑Fantezii 🍑Diferite poziții 🍑Masaj erotic sau relaxare 🍑Fk(in funcție de igiena și compatibilitate ,extra 50 de lei ) 🍑Finalizare orală/faciala extra 50 de lei ▪️Prețuri▪️ 🍌🎁150 Finalizarea 🍌🎁300 ora Locație :Bulevardul Decebal -Bloc C 💋Lângă cofetăria Alex 💋
alin244 Reputație: -12 Postat Mai 11, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Mai 11, 2022 Draga Alina noi ăștia de la Deva suntem mai prosti? Pe Timișoara FK nu costa nimic chiar așa fraieri suntem? 2
patriotul11 Reputație: 174 Postat Mai 12, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Mai 12, 2022 Imi cer scuze ca intervin alin24 dar numai acum iti dai seama in ce oras traim ,eu am mai semnalat mai multe aspecte vis a vis de preturi si servicii care in Deva fie sunt contra cost fie sunt mai scumpe fata de preturile fetelor pe alte orase si mi-am luat de pachet. Sa ai bafta Ali sanatate la colegi si portofele pline sa ne bucuram de voi 2
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 Acum 11 ore, alin244 a spus: Draga Alina noi ăștia de la Deva suntem mai prosti? Pe Timișoara FK nu costa nimic chiar așa fraieri suntem? O sa coste si acolo data viitoare !🥳💋💋💋😏😏❤️🔥👅
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Mai 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2022 Acum 3 ore, Aliai a spus: O sa coste si acolo data viitoare !🥳💋💋💋😏😏❤️🔥👅 Si cred ca o sa fie coada la tine ca oameni sunt fraieri sa puna botu la tine 2 1
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 Acum 9 minute, Dumitru777 a spus: Si cred ca o sa fie coada la tine ca oameni sunt fraieri sa puna botu la tine Nu știu ,rămâne de văzut 😁😁😜😜😜💋👅👅👅
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Mai 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2022 Acum 3 ore, Aliai a spus: Nu știu ,rămâne de văzut 😁😁😜😜😜💋👅👅👅 Adevarul este ca esti si vrun fotomodel,mai bine las o asa ca este mai Ok Multa baftă 2 1
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Mai 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2022 Vezi ca rasu asta nu ai a tau ai prea fals si sa nu ajungi sa iti ghioraie marele de la foame ca daca o sa se trezească lumea o sa fie nasol de tine credema 3 1
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 Acum 33 minute, Dumitru777 a spus: Vezi ca rasu asta nu ai a tau ai prea fals si sa nu ajungi sa iti ghioraie marele de la foame ca daca o sa se trezească lumea o sa fie nasol de tine credema Stai liniștit !💋
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Mai 12, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2022 Acum 3 ore, Aliai a spus: Stai liniștit !💋 Eu chiar sunt linistit 2 1
dreamto Reputație: -9 Postat Mai 12, 2022 Oras:Harghita Oras:Harghita Postat Mai 12, 2022 Ai cumva draga si frumoaso Alina sa ne faci o vizita in Harghita? Am fi dornici sa te vizitam in Miercurea Ciuc. 1
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 Acum 42 minute, dreamto a spus: Ai cumva draga si frumoaso Alina sa ne faci o vizita in Harghita? Am fi dornici sa te vizitam in Miercurea Ciuc. Posibil ca o sa va vizitez !💋💋💋
dreamto Reputație: -9 Postat Mai 12, 2022 Oras:Harghita Oras:Harghita Postat Mai 12, 2022 Abia astept 😍🥰 1
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 ❤️Eu cu colega mea Larisa avem surprize,surprizepentru voi 🥰🥰👅👅🍑🍑🍑 👅👅👅Noi împreuna facem și show lesbi ,careinclude (sărutări pe buze ,sărutări corporale,limbuțelee,folosirea jucăriilor ,mângâieri,masaj ,finalizare orală ,dus in 3,anal,69)🥳🥳🥳❤️❤️❤️❤️🍑🍑🍑👅👅👅 Deschise la fantezii ,ne jucam cu jucăriile noastre ❤️🔥❤️🔥 PRET 🎉🎁500 de lei ora pentru ficare 🎁👅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum