Raull42 Reputație: 286 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 14, 2022 Bună ziua ......colegi ! După multe insistente la numărul Sarei, iam scris pe Watsup după care am primit un răspuns rapid și bineînțeles am prins-o libera spre norocul meu! Ajuns la locație curata , ma deschide o domnișoară care arata supeeeeeerb, într-un compleu de era sa leșin! Invitat inauntru, 2....3 povesti (ai cu cine) întins frumos pe pat, ea sa întins peste mine cu o tandrețe de toate zilele!practic ma luat pierdut😊😊😊 și fără sa îmi dau seama eram în acțiune! A început cu un oral lent, umed foarte atenta, am cerut un 69 ca nu mai rezistam sa o vad întinsă peste mine , o priveliște frumoasa curata parfumata! Pus prezervativ.....a urmat un Dogy cu gemete asa de placute... nu țipete ca și alea nasoale.dupa un misionar la care și-a deschis larg picioarele....aici sa terminat tor pentru mine😂😂😂! Nu sa mai putut face nimic în privința asta!am terminat cu viteza😂😂!!!acum note nu vreau sa dau! Deși per total sa știți ca fata e de 9.5! Nu vreau sa zic 10 ca nimeni nu va fi de 10! Stat o ora, deranjul a fost 300 lei. Eu unul , am sa revin de câte ori am sa pot! E genul de femeie cu care chiar te poți simții bine! Totuși dau note ca mulți vor fii curioși doar de note și nu vor citi ce am scris! Locație 8.5 Aspect 9.5 On 9 Np9.5 Gfe 9.5 Sara! Sper sa te obișnuiești în orășelul nostru! Sunt oameni frumoși aici.....dar mai sunt și (labe triste) pe care sper sa le ignori! 🤩🤩🤩😘😘 3 2
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 14, 2022 Acum 9 minute, Raull42 a spus: Bună ziua ......colegi ! După multe insistente la numărul Sarei, iam scris pe Watsup după care am primit un răspuns rapid și bineînțeles am prins-o libera spre norocul meu! Ajuns la locație curata , ma deschide o domnișoară care arata supeeeeeerb, într-un compleu de era sa leșin! Invitat inauntru, 2....3 povesti (ai cu cine) întins frumos pe pat, ea sa întins peste mine cu o tandrețe de toate zilele!practic ma luat pierdut😊😊😊 și fără sa îmi dau seama eram în acțiune! A început cu un oral lent, umed foarte atenta, am cerut un 69 ca nu mai rezistam sa o vad întinsă peste mine , o priveliște frumoasa curata parfumata! Pus prezervativ.....a urmat un Dogy cu gemete asa de placute... nu țipete ca și alea nasoale.dupa un misionar la care și-a deschis larg picioarele....aici sa terminat tor pentru mine😂😂😂! Nu sa mai putut face nimic în privința asta!am terminat cu viteza😂😂!!!acum note nu vreau sa dau! Deși per total sa știți ca fata e de 9.5! Nu vreau sa zic 10 ca nimeni nu va fi de 10! Stat o ora, deranjul a fost 300 lei. Eu unul , am sa revin de câte ori am sa pot! E genul de femeie cu care chiar te poți simții bine! Totuși dau note ca mulți vor fii curioși doar de note și nu vor citi ce am scris! Locație 8.5 Aspect 9.5 On 9 Np9.5 Gfe 9.5 Sara! Sper sa te obișnuiești în orășelul nostru! Sunt oameni frumoși aici.....dar mai sunt și (labe triste) pe care sper sa le ignori! 🤩🤩🤩😘😘 “Mare domn “ :)) te pup Multumesc frumos
javradick Reputație: 507 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 14, 2022 Acum 17 minute, Raull42 a spus: Bună ziua ......colegi ! După multe insistente la numărul Sarei, iam scris pe Watsup după care am primit un răspuns rapid și bineînțeles am prins-o libera spre norocul meu! Ajuns la locație curata , ma deschide o domnișoară care arata supeeeeeerb, într-un compleu de era sa leșin! Invitat inauntru, 2....3 povesti (ai cu cine) întins frumos pe pat, ea sa întins peste mine cu o tandrețe de toate zilele!practic ma luat pierdut😊😊😊 și fără sa îmi dau seama eram în acțiune! A început cu un oral lent, umed foarte atenta, am cerut un 69 ca nu mai rezistam sa o vad întinsă peste mine , o priveliște frumoasa curata parfumata! Pus prezervativ.....a urmat un Dogy cu gemete asa de placute... nu țipete ca și alea nasoale.dupa un misionar la care și-a deschis larg picioarele....aici sa terminat tor pentru mine😂😂😂! Nu sa mai putut face nimic în privința asta!am terminat cu viteza😂😂!!!acum note nu vreau sa dau! Deși per total sa știți ca fata e de 9.5! Nu vreau sa zic 10 ca nimeni nu va fi de 10! Stat o ora, deranjul a fost 300 lei. Eu unul , am sa revin de câte ori am sa pot! E genul de femeie cu care chiar te poți simții bine! Totuși dau note ca mulți vor fii curioși doar de note și nu vor citi ce am scris! Locație 8.5 Aspect 9.5 On 9 Np9.5 Gfe 9.5 Sara! Sper sa te obișnuiești în orășelul nostru! Sunt oameni frumoși aici.....dar mai sunt și (labe triste) pe care sper sa le ignori! 🤩🤩🤩😘😘 Deci pe whatsapp răspunde că la telefon nu vrea ,Ok 1
Raull42 Reputație: 286 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 14, 2022 Fata nu răspunde când e ocupata...și e greu de prins! Încearcă watsup!
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 14, 2022 Acum 2 ore, javradick a spus: Deci pe whatsapp răspunde că la telefon nu vrea ,Ok Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi ….
Lica23 Reputație: 84 Postat Iunie 14, 2022 Telefon: 0770960405 Oras:Baia Mare Telefon: 0770960405 Oras:Baia Mare Postat Iunie 14, 2022 1 oră în urmă, SmallSara202 a spus: Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi …. Nu baga in seama fraierii:)). In general baimarenii is de treaba cu mici exceptii pe care le vezi 1
javradick Reputație: 507 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 15, 2022 Acum 8 ore, SmallSara202 a spus: Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi …. Draga mea miai zis să te sun pe la 15⁰⁰ și nu ai mai răspuns, dacă îmi ziceai să-ți scriu pe whatsapp așa făceam ce răutate vezi tu treaba asta sau unde îi răutatea? 1
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 15, 2022 Bună dimi 😘disponibilă pentru programări
Raull42 Reputație: 286 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 15, 2022 Acum 15 ore, Lica23 a spus: Nu baga in seama fraierii:)). In general baimarenii is de treaba cu mici exceptii pe care le vezi Cum eu am reușit sa ajung la tine, asa o sa ajungă tot omul care vrea sa fie alături! Cum eu am insistat...poate sa insiste și altu! Asa ca .....bo stres bby! Eu abia aștept sa te revăd! O sa sun pana îmi descarc bateria dacă e cazul!!😊😊😊😊! 1
javradick Reputație: 507 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 15, 2022 Acum 15 ore, Lica23 a spus: Nu baga in seama fraierii:)). In general baimarenii is de treaba cu mici exceptii pe care le vezi Apoi băi Lica23 "RECIPROCA " 1
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 16, 2022 O zi frumoasa va doresc 🥰Disponibilă pentru programări
dutica31 Reputație: 4 Postat Iunie 16, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iunie 16, 2022 Acum 10 ore, SmallSara202 a spus: O zi frumoasa va doresc 🥰Disponibilă pentru programări Cât poposești la noi?
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iunie 17, 2022 Tot sun si tot ii scriu si pe whatsup si degeaba ca nu raspunde
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 17, 2022 Acum 1 oră, putzulica flocoasa a spus: Tot sun si tot ii scriu si pe whatsup si degeaba ca nu raspunde Cine știe de ce oare 😶
raadduu Reputație: 2 Postat Iunie 21, 2022 Postat Iunie 21, 2022 Am vizitat-o pe Sara în urmă cu doar câteva zile. Fără să intru în prea multe detalii pot să spun că am gasit o fată cu un bun simț extraordinar, un caracter frumos cum nu se găsește pe toate gardurile. Deși nu-mi place să dau note, pot să spun ca totul a fost de 9,5, ca deh, vorba aia, de 10 nu e nimeni, 1
Raull42 Reputație: 286 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 22, 2022 Perfecta dreptate colegu! Săptămâna viitoare ajung și eu la Baia Mare! Sper sa o mai găsesc....ca doamne.......bine mai poate fi în patul ei! 1
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 22, 2022 Acum 13 ore, raadduu a spus: Am vizitat-o pe Sara în urmă cu doar câteva zile. Fără să intru în prea multe detalii pot să spun că am gasit o fată cu un bun simț extraordinar, un caracter frumos cum nu se găsește pe toate gardurile. Deși nu-mi place să dau note, pot să spun ca totul a fost de 9,5, ca deh, vorba aia, de 10 nu e nimeni, Acum 3 ore, Raull42 a spus: Perfecta dreptate colegu! Săptămâna viitoare ajung și eu la Baia Mare! Sper sa o mai găsesc....ca doamne.......bine mai poate fi în patul ei! Vă multumesc frumos 🥰
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2022 Postat Iunie 22, 2022 Dacă tot am chemat-o in oraș era păcat sa nu trec pe la ea.Am fost acuma seara,fetița a trecut testarea cu brio,frumușică îngrijită tot ce vreți voi.Hogeacul nu-l mai descriu pt ca mulți îl cunoaște-ți dar e ok.Acțiune și din astea nu va descriu dar tot ce e de spus ca e de bine spre wow.Dacă ar include și FK in meniu ar fi 10 dar fără Fk ii dau 9,50.Orașul nostru categoric merita fete de genul asta.Sara are toate recomandările mele așa ca cei care știți sa apreciați o femeie mergeți cu încredere.
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 23, 2022 Acum 12 ore, danezudan a spus: Dacă tot am chemat-o in oraș era păcat sa nu trec pe la ea.Am fost acuma seara,fetița a trecut testarea cu brio,frumușică îngrijită tot ce vreți voi.Hogeacul nu-l mai descriu pt ca mulți îl cunoaște-ți dar e ok.Acțiune și din astea nu va descriu dar tot ce e de spus ca e de bine spre wow.Dacă ar include și FK in meniu ar fi 10 dar fără Fk ii dau 9,50.Orașul nostru categoric merita fete de genul asta.Sara are toate recomandările mele așa ca cei care știți sa apreciați o femeie mergeți cu încredere. Multumesc 🥰 Disponibilă pentru programări pentru ultimele 3 zile
Raull42 Reputație: 286 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 23, 2022 Sper sa revi cât de curând! Sa încerci sa te obișnuiești la noi...ne est tare draga...deși eu nu am apucat decât o singura data sa ajung la tine! 🤩🤩🤩😘😘😘❤️❤️❤️ 2
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 23, 2022 Acum 31 minute, Raull42 a spus: Sper sa revi cât de curând! Sa încerci sa te obișnuiești la noi...ne est tare draga...deși eu nu am apucat decât o singura data sa ajung la tine! 🤩🤩🤩😘😘😘❤️❤️❤️ O sa revin că sunteți foarte drăguți toți 🥰 2
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iunie 23, 2022 Buna sara,oare pe sambata mai esti in baia mare?
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 24, 2022 Acum 22 ore, putzulica flocoasa a spus: Buna sara,oare pe sambata mai esti in baia mare? Sunt pana duminica inclusiv 😇
nosurrender96 Reputație: 4 Postat Iunie 24, 2022 Postat Iunie 24, 2022 Am vizitat-o si eu pe domnisoara Sara si pot spune ca merita fiecare bănuț, o fata cu un corp superb si atitudine nota 10 din partea mea 🙈❤ De revenit cu siguranta cand mai vine la Baia Mare. 1
Swescoooo Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Postat Iunie 24, 2022 E de 10* frumoasa, corp excelent. Când ma întorc din Polonia sunt la tine fata mea. Putin speriata ca o filmez cu telefonul pentru ca așteptăm un apel important dar mi-a atras atenția cu respect. În 40min ma omorât. Nu ai ce sa ii reproșezi din nici un punct de vedere . Te pup fata mea! Sti tu cine iti scrie. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum