Sari la conținut

Small Sara 😍 0734304391

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

Bună ziua ......colegi ! După multe insistente la numărul Sarei, iam scris pe Watsup după care am primit un răspuns rapid și bineînțeles am prins-o libera spre norocul meu! Ajuns la locație curata , ma deschide o domnișoară care arata supeeeeeerb, într-un compleu de era sa leșin! Invitat inauntru, 2....3 povesti (ai cu cine) întins frumos pe pat, ea sa întins peste mine cu o tandrețe de toate zilele!practic ma luat pierdut😊😊😊 și fără sa îmi dau seama eram în acțiune! A început cu un oral lent, umed foarte atenta, am cerut un 69 ca nu mai rezistam sa o vad întinsă peste mine , o priveliște frumoasa curata parfumata! Pus prezervativ.....a urmat un Dogy cu gemete asa de placute... nu țipete ca și alea nasoale.dupa un misionar la care și-a deschis larg picioarele....aici sa terminat tor pentru mine😂😂😂! Nu sa mai putut face nimic în privința asta!am terminat cu viteza😂😂!!!acum note nu vreau sa dau! Deși per total sa știți ca fata e de 9.5! Nu vreau sa zic 10 ca nimeni nu va fi de 10! Stat o ora, deranjul a fost 300 lei. Eu unul , am sa revin de câte ori am sa pot! E genul de femeie cu care chiar te poți simții bine! Totuși dau note ca mulți vor fii curioși doar de note și nu vor citi ce am scris!

Locație 8.5

Aspect 9.5

On 9

Np9.5

Gfe 9.5

Sara! Sper sa te obișnuiești în orășelul nostru! Sunt oameni frumoși aici.....dar mai sunt și (labe triste) pe care sper sa le ignori! 🤩🤩🤩😘😘

• Like 3
  • Inimioara 2
  • pisicuts a schimbat titlul în Small Sara 😍 0734304391
  • Oras:Aleea Viitorului
Postat
Acum 9 minute, Raull42 a spus:

Bună ziua ......colegi ! După multe insistente la numărul Sarei, iam scris pe Watsup după care am primit un răspuns rapid și bineînțeles am prins-o libera spre norocul meu! Ajuns la locație curata , ma deschide o domnișoară care arata supeeeeeerb, într-un compleu de era sa leșin! Invitat inauntru, 2....3 povesti (ai cu cine) întins frumos pe pat, ea sa întins peste mine cu o tandrețe de toate zilele!practic ma luat pierdut😊😊😊 și fără sa îmi dau seama eram în acțiune! A început cu un oral lent, umed foarte atenta, am cerut un 69 ca nu mai rezistam sa o vad întinsă peste mine , o priveliște frumoasa curata parfumata! Pus prezervativ.....a urmat un Dogy cu gemete asa de placute... nu țipete ca și alea nasoale.dupa un misionar la care și-a deschis larg picioarele....aici sa terminat tor pentru mine😂😂😂! Nu sa mai putut face nimic în privința asta!am terminat cu viteza😂😂!!!acum note nu vreau sa dau! Deși per total sa știți ca fata e de 9.5! Nu vreau sa zic 10 ca nimeni nu va fi de 10! Stat o ora, deranjul a fost 300 lei. Eu unul , am sa revin de câte ori am sa pot! E genul de femeie cu care chiar te poți simții bine! Totuși dau note ca mulți vor fii curioși doar de note și nu vor citi ce am scris!

Locație 8.5

Aspect 9.5

On 9

Np9.5

Gfe 9.5

Sara! Sper sa te obișnuiești în orășelul nostru! Sunt oameni frumoși aici.....dar mai sunt și (labe triste) pe care sper sa le ignori! 🤩🤩🤩😘😘

“Mare domn “ :)) te pup Multumesc frumos 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 minute, Raull42 a spus:

Locație 8.5

Aspect 9.5

On 9

Np9.5

Gfe 9.5

Deci  pe whatsapp răspunde că la telefon nu vrea ,Ok

• Like 1
Postat

Fata nu răspunde când e ocupata...și e greu de prins! Încearcă watsup! 

Postat
Acum 2 ore, javradick a spus:

Deci  pe whatsapp răspunde că la telefon nu vrea ,Ok

Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi ….

• Telefon: 0770960405
  • Telefon: 0770960405
Postat
1 oră în urmă, SmallSara202 a spus:

Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi ….

Nu baga in seama fraierii:)). In general baimarenii is de treaba cu mici exceptii pe care le vezi

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, SmallSara202 a spus:

Draga mea miai zis să te sun pe la 15⁰⁰ și nu ai mai răspuns, dacă îmi ziceai să-ți scriu pe whatsapp așa făceam ce răutate vezi tu treaba asta sau unde îi răutatea?

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, Lica23 a spus:

Nu baga in seama fraierii:)). In general baimarenii is de treaba cu mici exceptii pe care le vezi

Cum eu am reușit sa ajung la tine, asa o sa ajungă tot omul care vrea sa fie alături! Cum eu am insistat...poate sa insiste și altu! Asa ca .....bo stres bby! Eu abia aștept sa te revăd! O sa sun pana îmi descarc bateria dacă e cazul!!😊😊😊😊!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 ore, Lica23 a spus:

Apoi băi Lica23 "RECIPROCA "

• Like 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat
Acum 10 ore, SmallSara202 a spus:

O zi frumoasa va doresc 🥰Disponibilă pentru programări 

Cât poposești la noi? 

Postat
Acum 1 oră, putzulica flocoasa a spus:

Tot sun si tot ii scriu si pe whatsup si degeaba ca nu raspunde

Cine știe de ce oare 😶

Postat

Am vizitat-o pe Sara în urmă cu doar câteva zile. Fără să intru în prea multe detalii pot să spun că am gasit o fată cu un bun simț extraordinar, un caracter frumos cum nu se găsește pe toate gardurile. 

Deși nu-mi place să dau note, pot să spun ca totul a fost de 9,5, ca  deh, vorba aia, de 10 nu e nimeni,

• Inimioara 1
Postat

Perfecta dreptate colegu! Săptămâna viitoare ajung și eu la Baia Mare! Sper sa o mai găsesc....ca doamne.......bine mai poate fi în patul ei! 

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 ore, raadduu a spus:

Am vizitat-o pe Sara în urmă cu doar câteva zile. Fără să intru în prea multe detalii pot să spun că am gasit o fată cu un bun simț extraordinar, un caracter frumos cum nu se găsește pe toate gardurile. 

Deși nu-mi place să dau note, pot să spun ca totul a fost de 9,5, ca  deh, vorba aia, de 10 nu e nimeni,

Acum 3 ore, Raull42 a spus:

Perfecta dreptate colegu! Săptămâna viitoare ajung și eu la Baia Mare! Sper sa o mai găsesc....ca doamne.......bine mai poate fi în patul ei! 

Vă multumesc frumos 🥰

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Dacă tot am chemat-o in oraș era păcat sa nu trec pe la ea.Am fost acuma seara,fetița a trecut testarea cu brio,frumușică îngrijită tot ce vreți voi.Hogeacul nu-l mai descriu pt ca mulți îl cunoaște-ți dar e ok.Acțiune și din astea nu va descriu dar tot ce e de spus ca e de bine spre wow.Dacă ar include și FK in meniu ar fi 10 dar fără Fk ii dau 9,50.Orașul nostru categoric merita fete de genul asta.Sara are toate recomandările mele așa ca cei care știți sa apreciați o femeie mergeți cu încredere.

Postat
Acum 12 ore, danezudan a spus:

Dacă tot am chemat-o in oraș era păcat sa nu trec pe la ea.Am fost acuma seara,fetița a trecut testarea cu brio,frumușică îngrijită tot ce vreți voi.Hogeacul nu-l mai descriu pt ca mulți îl cunoaște-ți dar e ok.Acțiune și din astea nu va descriu dar tot ce e de spus ca e de bine spre wow.Dacă ar include și FK in meniu ar fi 10 dar fără Fk ii dau 9,50.Orașul nostru categoric merita fete de genul asta.Sara are toate recomandările mele așa ca cei care știți sa apreciați o femeie mergeți cu încredere.

Multumesc 🥰

Disponibilă pentru programări pentru ultimele 3 zile 

Postat

Sper sa revi cât de curând! Sa încerci sa te obișnuiești la noi...ne est tare draga...deși eu nu am apucat decât o singura data sa ajung la tine! 🤩🤩🤩😘😘😘❤️❤️❤️

• Like 2
Postat
Acum 31 minute, Raull42 a spus:

Sper sa revi cât de curând! Sa încerci sa te obișnuiești la noi...ne est tare draga...deși eu nu am apucat decât o singura data sa ajung la tine! 🤩🤩🤩😘😘😘❤️❤️❤️

O sa revin că sunteți foarte drăguți toți 🥰

• Like 2
Postat
Acum 22 ore, putzulica flocoasa a spus:

Buna sara,oare pe sambata mai esti in baia mare?

Sunt pana duminica inclusiv 😇

Postat

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Sara si pot spune ca merita fiecare bănuț, o fata cu un corp superb si atitudine nota 10 din partea mea 🙈❤ 

De revenit cu siguranta cand mai vine la Baia Mare.

• Inimioara 1

Postat

E de 10* frumoasa, corp excelent. Când ma întorc din Polonia sunt la tine fata mea. Putin speriata ca o filmez cu telefonul pentru ca așteptăm un apel important dar mi-a atras atenția cu respect. În 40min ma omorât. Nu ai ce sa ii reproșezi din nici un punct de vedere . Te pup fata mea! Sti tu cine iti scrie.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...