Sari la conținut

Raluca- 0768758500

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut!

Am fost la doamna in topic. Arata cam diferit de pozele din anunt, dar am zis sa dau o incercare si sa dau recenzie aici. 300 ora total.

Am contactat-o pe whatsapp, raspuns cat de cat prompt, mi-a zis sa vin la ea. Incepand cu o ora inainte de vizita, ma tot contacta sa ma intrebe cat mai am pana ajung. M-a intalnit in haine de afara, posibil ajunse in apartament fix inaintea mea. In apartament nu exista incalzire, si avea ochiul de la plita aprins ca sa faca cald in casa(lol). 

Ca si actiune, mi-a zis ca face total(oral, normal, anal), oralul este decent, ON.  La NP, doar sta pe spate sau in capra si nu misca deloc; a incercat sa ma mangaie pe la sfarsitul primului numar pe piept, dar nu s-a simtit implicata mai deloc. La AP, a zis ca mai bine sa trecem la NP dupa 2 minute, moment in care mi-a trecut cheful si nu am mai putut face a doua finalizare in NP si nici handjob-ul oferit de ea si facut pe graba. 

Note:

ON - 7

NP: 5

AP: 2

GFE: 0

Aspect: 5

Concluzie: nu revin. Si nici nu recomand, aveti grija ca nu e ce trebuie. Money wasted.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...