Sari la conținut

Sex in masina

crina

va place sexul in masina?  

12 membri au votat

1. 1. va place sexul in masina?

• da , foarte mult
      16
    • nu , deloc
      10

Postări Recomandate

Postat

Am incercat si este o experienta dragutza, si este si foarte excitant daca tot suntem la capitolul dezvaluiri Si nu trebuie sa fie masina mare, se poate sta si in spate si atunci este mai frumos, problema este cu geamurile care se aburesc......................

Postat
Am incercat si este o experienta dragutza' date=' si este si foarte excitant daca tot suntem la capitolul dezvaluiri Si nu trebuie sa fie masina mare, se poate sta si in spate si atunci este mai frumos, problema este cu geamurile care se aburesc......................[/quote']e mai bine sa se abureascain cazul asta nu se mai vede de afara:D
Postat

Si cate povesti stiu de la alti prieteni in legatura cu sexul in masina, am prieteni tare nebuni care imi povestesc cu lux de detalii ce si cum, si cand ma gandesc ma apuca rasul. Ca i-a apucat ziua in amiaza mare cand mergeam cu masina ca ei vor sa faca sex, au parcat masina si au inceput, mi-a povestit el ca se uita lumea pe langa si se mai opreau unii dar ei nu aveau treaba cel putin asa mi-a povestit el.

Postat

Am incercat si IMI PLACESi cel mai mult mi-a placut Nu in masina, ci PE masina Adica pe capota din fata este absolut super excitant si nu am facut-o acolo din lipsa de spatiu ci chiar atunci ne-a venit (era noapte) si a fost super dragutz.Apoi cea mai nebuna faza in masina a fost intr-o dimineata foarte devreme , pe la 4 cand ne intorceam de la discoteca si ne-am oprit la un semafor si nune-am mai putut abtine pana acasa.Acuma bine, era foarte devreme si nu au trecut decat 3 masini care ne-au ocolit frumusel si apoi la a 5-a sau cine stie cata schimbare de semafor ne-am dus si noi acasa

Postat
Ati incercat vreodata???
Nu stiu daca as fi in stare ca sunt foarte pudica si nu as vrea sa ma vada cineva intr-un astfel de moment .Eu acasa nu faceam dragoste daca nu aveam faluzelele trase .Nu stiu poate in timp nu o sa mai fiu asa inhibata si o sa aiba si sotul cu cine sa-si puna in practica fanteziile ....ca daca nu gaseste el .:D:D:D
Postat

De ce sa fi pudica? Surprised mai ales cu sotul tau,pai eu stiam ca goliciunea in sine...te incita,posturile mai indecente..chestioarele care te jeneaza putin...lasa timiditatea,intr-un cuplu nu ai nevoie de asa ceva...te jenezi cu corpul tau?si sa fi nitel grasuta nu e mare lucru,in fond el te iubeste si te-a luat asa..e mereu langa tine fara sa-l deranjeze si clar nu ai vrea sa-si satisfaca curiozitatile in alta parte

Postat

si eu am fost pudica la inceput cu sotul meu, nu puteam face dragoste decat cu lumina stinsa, si culmea, atunci aratam foarte bine, iar acum ca sunt de-o tona ala mi-e ultimul meu gand...

Postat

Da aveti dreptate nu stiu de ce nu mi-am invins timiditatea .Suntem de 5 ani impreuna si ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu el .Avem 3 ani si ceva de cand ne-am inceput viata sexuala si eu tot evit sa ma stranga in brate in public sau sa ma sarute .Si cu alte locuri unde am putea sa facem dragoste am mai spus sotul are o mie de ideei dar eu nu stiu daca as fi instare sa fac asta intr-un loc public .Sa va povestesc faza cu masina ....Eram amandoi era seara ,am fost mers cu el pe traseu il stresam cu faza cu gagicile care le ia el la ocazie si l-a un momedat eram pe drum de camp si era seara cand veneam incoace si a oprit masina si a inceput sa ma sarute ...sa ajuns pana mai departe cand la un momendat a trecut o masina pe langa noi si m-am oprit si nu am mai vrut sa continui .Am plecat acasa si mult timp ma batut la cap cu faza a sta ....ca seara oricum nu se vedea in masina ..ca eram departe de casa si nu crede ca m-ar fi vazut cineva cunoscut si multe altele .Ce sa spun decat ca sunt inhibata cand e vorba ca m-ar putea vedea cineva .Cu lumina aprinsa acasa mai incercam dar cu jaluzelele trase daca e seara ....am o obsesie cu jaluzelele .Nu stiu poate in timp nu o sa mai fiu asa de inhibata .Pana cresc baieti mei am timp sa scap de timiditate

Vizitator costy
Reputație: 0
Postat

pentru ca nu se specifica ce fel de masina, pot sa va spun ca am incercat, intr-adevar nu " in " ci " impreuna cu " masina ....de spalat ( nu va ganditi inca la ciudatenii )eram student, si la o petrecere la un coleg am intalnit o amica; ne placeam amandoi, ne cunoscusem cu 3 luni inainte la 2 Mai, unde si ratasem, cum se spune " la mustata ", posiblitatea inlantuirii corpurilor.asa ca la acea petrecere, luati de valul simturilor, amintirilor si a consumului de drog lichid, a bluesurilor care ne-au facut " tineri si nelinistiti " pe moment , ne-am hotarat sa incercam un dormitor.Primul ocupat, al doilea inchis, al treilea nu exista, ca atare, pe holul unde eram in momentul respectiv am inceput sa ne sarutam, ne-am spijinit usor de masina de spalat care era parcata in acel hol, si usor usor , asa cum se spune in Decameronul, << l-am bagat pe dracu' in iad >>.Pot sa vad spun ca nu am fost deranjati, spre norocul nostru, iar pot sa va spun ca satisfactia a fost la fel cu cea obtinuta intr-un pat, chiar mai deosebita, pentru ca totul a fost completat la un moment dat de traseul pe care-l luase masina de spalat si de scartaitul pe care-l faceau rotitele.Oricum, sper sa nu va faceti o parere gresita despre mine. eram tanar, aveam 20 de ani, si inca nu stiam utilitatea exacta o ociectelor electrocasnice

Postat

Eu am incercat de toate in masina...ma rog depinde si de masina. Sa enumar: capra, umeri -craci, fata in genunchi pe bacheta din spate, el pe scaunul soferlui ea cu fata la el, sau cu spatele ceva de genul ea cu volanul intre picioare, capra pe bancheta din spate, fata peste el dar intr-o pozitie gen lateral...Depinde de masina....depinde muuuuult

Postat

Ma eu nush da e cam incomod in masina sincer acuma. E hot ideea si mai ales daca esti undeva unde s-ar putea sa te mai si prinda careva... da eu ce vanatai am avut in genunchi dupa o noapte de-asta, Dumnezeu cu mila :lol: ... Putine pozitii chiar reusesc.

Postat

Sincera sa fiu nu am incercat in masina pana acum si nici nu ma tenteaza...exista multe alte locuri pline de adrenalina,oricum,daca voi ziceti ca ii fain,inseamna ca asa ii...eu una insa nu vreau sa incerc,nu mi se pare comod si sunt genul care prefera comoditatea.

Postat

da...eu am piele in masiuna ...chiar daca e dacie...negru cu roshu...:Dshi nah...ce sa zic...e interesant ca ar putea sa te prinda cineva...eu am facut o treaba din asta in spatele blocului...ziua mare...:)...cam frica fetei...dar ia placut mai mult asha...stii...senzatia aia.

Postat

Well , eu nu am incercat niciodata sexul in masina :) O singura data stiu ca eram la ziua unei prietene si m-am dus sa iau ceva din masina unui preieten , iubitul meu a venit , am stat , ne-am sarutat si ne-am pipait , da' nimic mai mult. :D Si oricum , cred ca nu voi incerca , cel putinnu acum cand vor fi 100 de grade

Postat

Pana acum n-am incercat in noua masinuta ce o am.Are si aer conditionat,dar nu stiu cat de comod este s-o faci intr-un astfel de vehicul.Poate asa intr-o noapte cu vreo fata,pe fuga cand n-ai alt loc.Altfel si eu sunt comod,prefer locuri mai relaxante.Cat despre pozitii,ar fi multe.Daca am facut vreodata sex in masina? Da,cand aveam Dacie si agatam cate o fata.Era tare frumos,parca as vrea sa se repete acele vremuri! Nu ca n-as fi multumit acum,dar era mai mult..."romantism"...si dureri de genunchi si sale...

Postat

de cand am un jeep-utz cu tapiteria din piele, am reusit sa-i testez capacitatea de a face sex in el, cu ea pusa capra pe bancheta din spate, oral tot acolo, el deasupra cu fata la mine si multe altele, cu bancheta spate rabatata si sex in toata regula...o minunatie, recomand cu drag masinutza si proprietara baietilor ce vor sa testeze.

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

de incercat intradevar dar nu e nici pe departe o experienta dintre cele mai tari... spatiul e problema.. mai ales daca ea e mai inalta asa .. peste 1,70

• Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Pfuai de pula noastra:( ai inceput sa dezgropi si topice?

Esti dus,sa-mi bag al dreaq =))

Sufera de "galbeneala".....Aza ai grija sa nu faci icter. =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...