Sari la conținut

🥀Noemi bruneta slim 🥀0735727208

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Hello dragilor ❣️

️De mâine sunt disponibila la voi in oraș ,începând cu ora 13:00

👉Serviciile :

🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala

🥀finalizare orala, faciala,corporala 

🥀masaj de relaxare (doar la ora)

🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);

🥀GirlFriend Experience

🥀 Cadou:

🥀Oral si normal 200/400

🥀👉Anal +100

️3 ore -1000 lei  ,doar dupa ora 18:00 

Finalizarea orala ,faciala sau corporala este inclusa în preț! 

Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! 

️0732973734

Point Blur_Oct222023_163858.jpg

• Like 2
  • Inimioara 6
Postat
Acum 3 ore, phoenix26 a spus:

Buna. Pentru câte zile o să fi disponibilă?

Pana vineri o sa fiu în oraș! ❣️😘

• Telefon: Xxxx
  • Telefon: Xxxx
Postat
Acum 10 ore, noemi1234 a spus:

Pana vineri o sa fiu în oraș! ❣️😘

Doar pînă vineri...că de luni mi se face dor de tine și de pisii.

• Haha 1
Postat

Bună dimineața ❣️🌞

❣️Disponibilă de la 10:00 ❣️

❣️O zi frumoasa tuturor ❣️🌞

Postat

Frecventez forumul de ceva timp, e un fel de ziar pe care il citesc…las prima recenzie abia acuma ca sa mai aduc niste ++ domnisoarei in cauza din dorinta inclinarii balantei spre pro. Contul asta are un an( tocmai am vazut la notificari bulina dupa o lunga perioada in care nu m-am logat) iar celalalt creat cu ani buni urma sa pierdut cu tot cu mail de recuperare(oricum nu scrisesem)…asta pt cine doreste explicatii sau are dubii despre anumite detalii logistice internautice.

Poate in trecut ar fi trebuit lasat un “gand” bun unor fete( Precum Sara) insa in mare sa scris cam tot ce trebuia unde a fost cazul…( Lidia, Paula, Rebeca Alina*cea frumusica tare cu locatie in avangarden) 

Pentru mine conteaza in primul rand aspectul ca de actiune sa tot avut parte,  si oricum asta e primul lucru ce atrage iar daca esti baiat ok se muleaza lucrurile. Am luat si ceva tzepe dupa unele recenzi dar aici poate e vorba si de gusturi, experiențe,  asadar

…Nu as vrea sa dau note, nu sunt(suntem) acreditati pt asta de vreo institutie acreditata ce ofera diploma in aprofudari sociologice, socio-umane, insa voi puncta usor estimativ un grad de comparatie.

Comunicare

- blanaaa, sociabila si glumeata inca de la mesaje…evident sfantu’ wapp dupa cum este specificat in descriere

Locatie/ Zona:

-cunoscutul cartier unde se merge pe alee cu telefonul in mana si ochii in asfalt deslusind adresa daca nu sti numarul si domnisoara mai da si locatia gresita ( nu a fost cazul aici -alta  experienta ….buna , @Carinasw 😅🙃) …coresi dar blocul usor accesibil locuri de parcare daca este nevoie, decente.

Aspect/Interactiune 

Am vazut unele note mici pentru aspect, in viziunea mea mult prea mici dar hei… gusturile.

Daca te intalnesti undeva noaptea in club si iti fura privirile ai cam alerga dupa ea sa faci cinste cu un pahar…

Tenul este masliniu, un bronz fain de constanta din mijlocul veri- sa zic asa iar la atingere catifelat ca la asiatice( d’alea faine - pt cunoscatori vorbind😉) . Intrat pe usa am si uitat sa ma descalt ca fata sa intors  cu spatele si m-am dus magnet spre ea cu ochii privind fundul. Purta lenjerie rosie, not my tipe insa poate merge anti-deochi. 
Socializat la o tigara unde preia initiativa conversatiei pentru a crea un minim grad de confort necesar, deci … de aici vin ++ in caz ca erau uitate. Interiorul este potrivit si baia bine echipata cu cele necesare, adica un teanc de prosoape  mici si mari curate si impachetate, nu unul de fața pe care abia il vezi. 
  La “ desfarurarea actiunii” nu as vrea sa detaliez prea mult insa pot oferii detaii ori repere precum sincronizarea gandurilor,  la pozitii ce ma facut sa ma simt rasfatat, nu a fost ceva mecanic. A urmat si de runda urmatoare mai intensa decat prima, cu privelistea din oglinda  de nu mai sti cum sa schimbi canalele. Este un mare + pentru gradul de comfort creat, jovialitate in pat( apropiat de cel al Lidiei ) dupa cum se mai scrisese cateva pagini in urma …

Pentru mine este de revazut cand se iveste ocazia( some unfinished bussines 😅) printre putinele pe care le-as revizita… dupa cum a fost mentionat mai sus

** scuzele de rigoare pentru eventuale greseli in scriere, vezi ora postarii

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, Xtz200 a spus:

Frecventez forumul de ceva timp, e un fel de ziar pe care il citesc…las prima recenzie abia acuma ca sa mai aduc niste ++ domnisoarei in cauza din dorinta inclinarii balantei spre pro. Contul asta are un an( tocmai am vazut la notificari bulina dupa o lunga perioada in care nu m-am logat) iar celalalt creat cu ani buni urma sa pierdut cu tot cu mail de recuperare(oricum nu scrisesem)…asta pt cine doreste explicatii sau are dubii despre anumite detalii logistice internautice.

Poate in trecut ar fi trebuit lasat un “gand” bun unor fete( Precum Sara) insa in mare sa scris cam tot ce trebuia unde a fost cazul…( Lidia, Paula, Rebeca Alina*cea frumusica tare cu locatie in avangarden) 

Pentru mine conteaza in primul rand aspectul ca de actiune sa tot avut parte,  si oricum asta e primul lucru ce atrage iar daca esti baiat ok se muleaza lucrurile. Am luat si ceva tzepe dupa unele recenzi dar aici poate e vorba si de gusturi, experiențe,  asadar

…Nu as vrea sa dau note, nu sunt(suntem) acreditati pt asta de vreo institutie acreditata ce ofera diploma in aprofudari sociologice, socio-umane, insa voi puncta usor estimativ un grad de comparatie.

Comunicare

- blanaaa, sociabila si glumeata inca de la mesaje…evident sfantu’ wapp dupa cum este specificat in descriere

Locatie/ Zona:

-cunoscutul cartier unde se merge pe alee cu telefonul in mana si ochii in asfalt deslusind adresa daca nu sti numarul si domnisoara mai da si locatia gresita ( nu a fost cazul aici -alta  experienta ….buna , @Carinasw 😅🙃) …coresi dar blocul usor accesibil locuri de parcare daca este nevoie, decente.

Aspect/Interactiune 

Am vazut unele note mici pentru aspect, in viziunea mea mult prea mici dar hei… gusturile.

Daca te intalnesti undeva noaptea in club si iti fura privirile ai cam alerga dupa ea sa faci cinste cu un pahar…

Tenul este masliniu, un bronz fain de constanta din mijlocul veri- sa zic asa iar la atingere catifelat ca la asiatice( d’alea faine - pt cunoscatori vorbind😉) . Intrat pe usa am si uitat sa ma descalt ca fata sa intors  cu spatele si m-am dus magnet spre ea cu ochii privind fundul. Purta lenjerie rosie, not my tipe insa poate merge anti-deochi. 
Socializat la o tigara unde preia initiativa conversatiei pentru a crea un minim grad de confort necesar, deci … de aici vin ++ in caz ca erau uitate. Interiorul este potrivit si baia bine echipata cu cele necesare, adica un teanc de prosoape  mici si mari curate si impachetate, nu unul de fața pe care abia il vezi. 
  La “ desfarurarea actiunii” nu as vrea sa detaliez prea mult insa pot oferii detaii ori repere precum sincronizarea gandurilor,  la pozitii ce ma facut sa ma simt rasfatat, nu a fost ceva mecanic. A urmat si de runda urmatoare mai intensa decat prima, cu privelistea din oglinda  de nu mai sti cum sa schimbi canalele. Este un mare + pentru gradul de comfort creat, jovialitate in pat( apropiat de cel al Lidiei ) dupa cum se mai scrisese cateva pagini in urma …

Pentru mine este de revazut cand se iveste ocazia( some unfinished bussines 😅) printre putinele pe care le-as revizita… dupa cum a fost mentionat mai sus

** scuzele de rigoare pentru eventuale greseli in scriere, vezi ora postarii

Multuu,data viitoare sa nu uiți de sticla aia de vin !🤣

Te  pup și te îmbrățișez cu drag ❣️🍭

Postat

Bună dimineața dragilor ❣️

Disponibilă de la 11:00 ❣️

️Doar 2 zile voi mai fi în frumosul vostru oraș

❣️Programari pe whatsapp ❣️

Screenshot_20230925_175915_WhatsApp.jpg.a5ccc59fa13b0ac9c6316e9b621f8587.jpg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

❣️Hello dragilor ❣️

❣️Astăzi este ultima zi la voi in oraș ❣️

❣️Doar câteva locuri disponibile ❣️

Va pup și vă îmbrățișez cu drag pe toți ❣️🌞😘🤗

• Inimioara 1
Postat

️Indisponibilă

Pe data viitoare drăguți mei ❣️

❣️Vă pup și vă îmbrățișez cu drag ❣️

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Am fost ieri la această domnișoară după programare pe whatsapp, dar nu am rămas deoarece după părerea mea nu seamănă deloc cu pozele postate aici. 

Nu este bronzată, așa e tenul ei, negru. Nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci faptul că nu este deloc slim. Eu voiam ceva slim, cum precizează în anunț, dar ea este orice dar nu slim. 

Îmi pare rău că am pierdut timpul cu ea.

Succes! 

• Like 1
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, agentulms a spus:

Am fost ieri la această domnișoară după programare pe whatsapp, dar nu am rămas deoarece după părerea mea nu seamănă deloc cu pozele postate aici. 

Nu este bronzată, așa e tenul ei, negru. Nu asta m-a deranjat cel mai tare, ci faptul că nu este deloc slim. Eu voiam ceva slim, cum precizează în anunț, dar ea este orice dar nu slim. 

Îmi pare rău că am pierdut timpul cu ea.

Succes! 

Chiar nu știi ce ai pierdut 😉.

Îți spun că se merita, îmi pare nespus de rău, ca nu sunt în Ro, ca altfel o revizitam.

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat
Acum 12 ore, noemi1234 a spus:

️Indisponibilă

Pe data viitoare drăguți mei ❣️

off... aveam de gând să te vizitez astăzi.
dacă vii pentru o perioade atât de scurte, s-ar putea că pierzi chiar pe clienții care te ar aprecia cel mai mult... băieții seriorși au o viață, carieară... 

• Minus 1
Postat

❣️Hello tuturor ❣️

❣️Marți ajung la voi in oraș ❣️

Revin luni cu toate detaliile necesare!

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

❣️Hello ❣️

Pana la urma ajung de luni ❣️

❣️Deschid la birou începând cu ora 12:00❣️

❣️Programari doar pe whatsapp❣️

Point Blur_Nov112023_193931.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat

❣️Hello ❣️

Start programari ❣️

👉Serviciile :

🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii

🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala

🥀finalizare orala, faciala,corporala 

🥀masaj de relaxare (doar la ora)

🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);

🥀GirlFriend Experience

🥀 Cadou:

🥀Oral si normal 200/400

🥀👉Anal +100

️3 ore -1000 lei ,doar dupa ora 18:00 

Finalizarea orala ,faciala sau corporala este inclusa în preț! 

Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi !

️0732973734

IMG-20231112-WA0021.jpg

• Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 23.10.2023 la 13:38, noemi1234 a spus:

❣️❣️Locuri disponibile de la 18:00❣️❣️

Screenshot_20231022_123034_WhatsApp.jpg

Laptopul ala ce priveliște deosebita are.

• Haha 1
Postat

❣️Locuri disponibile începând cu ora 15:00 ❣️

Programari doar pe whatsapp!❣️

Postat

Bună dimineața ❣️🌞

Disponibilă de la 11:00! 

Programari doar pe whatsapp!❣️

️4 zile în oraș

Postat

Bună dimineața ❣️

Locuri disponibile de la ora 12:00 ❣️

❣️O zi frumoasa tuturor ❣️

PointBlur_Oct112022_202500.jpg.01e7c320951975ae9bba651d53baae7b.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor 

Am fost azi la Noemi si pot spune că am fost placut surprins de ea .

Joviala si zambareata pe toată durata. 

On foarte bun cu atenție la 00 

Np si Ap foarte bune , stie sa se miște,  se implica, se vede ca ii place 

Note 10 cu felicitări 

Ps: Noemi dara viitoare vin cu sticla de vin , promit, ca sa imi iau revanșa. Te pupă  Codiță 

• Mersi 1
Postat
Acum 16 ore, goga_mare a spus:

Salutare tuturor 

Am fost azi la Noemi si pot spune că am fost placut surprins de ea .

Joviala si zambareata pe toată durata. 

On foarte bun cu atenție la 00 

Np si Ap foarte bune , stie sa se miște,  se implica, se vede ca ii place 

Note 10 cu felicitări 

Ps: Noemi dara viitoare vin cu sticla de vin , promit, ca sa imi iau revanșa. Te pupă  Codiță 

Mulțumesc frumos ,aștept sa îți iei revanșa! 

Te pup și te îmbrățișez cu drag ❣️

Postat

❣️Hello❣️

Locuri disponibile de la ora 16;00 

❣️O zi frumoasa tuturor ❣️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...