noemi1234 Reputație: 1950 Postat Ianuarie 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Ianuarie 31 Bună dimineața! ☕️☀️ ❤️ 🍭Disponibila pentru programări ! 🍭Ultima zi la voi în oraș ! 4
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Ianuarie 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Ianuarie 31 ❌Indisponibilă❌
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 4 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 4 🥀Hello dragilor 🍭 🌸De luni voi fi disponibilă la voi în oraș !🌸 ❣️ Locație:Coresi ❣️ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex anal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala,corporala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀 Cadou: 🌺️🥀Oral si normal 200/400🌺 🌺️🥀1h30-500 🌺 🌺🥀👉Anal +100(in funcție de marime) 🌺🌺️3 ore -1000 lei ,doar dupa ora 18:00 🌺 🌺 Finalizarea orala ,faciala sau corporală este inclusă în preț !🌺 ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe WhatsApp ,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! ❌️❌️❌ 5
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 7 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 7 Bună dimineața tuturor ☕️🥰 🌺Disponibila de la 11:00 pentru programari! 🥰❤️ 5
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 8 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 8 Disponibilă începând cu ora 12:00 🥰 3
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 9 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 9 Bună dimineața ☕️☀️ 5
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 10 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 10 Bună dimineața dragilor !☕️☀️ 🌺Disponibila pentru programări doar astăzi și mâine ! 🌺O zi frumoasă tuturor! 3
noemi1234 Reputație: 1950 Postat Aprilie 12 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Aprilie 12 ❌Indisponibilă ❌ 🌺Pe data viitoare 🌺
palosulgros Reputație: 6043 Postat Aprilie 13 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Aprilie 13 Am ajuns la ea iar înainte să fie indisponibila... S-a schimbat ea puțin de când nu am nai mai fost, dar nu și atitudinea ei super mișto. Am vrut anal la început, când discutam pe WhatsApp dar i-a intervenit ceva, însă după ce mi-a zis că mă poate primi in costumația din ultimele poze și are și o codiță albă pe care o baga în fund, nu puteam să nu mă mai duc. Bloc mai greu de găsit, dar te duce acolo google maps și te ajută domnișoara, însă ultra modern e apartamentul e recent terminat. Cum am scris mai sus, m-a primit în fustă de piele / lac, tocuri inalte, ciorapi cu bandă, și o codiță albă. După dușul de rigoare am început eu cu oral la ea, așa sub codiță a fost ceva interesant s-o fac, apoi urma ea, nu prea deep, stil mai soft, dar cu atenție la împrejurări și priviri și zâmbet către mine. La normal am început capră, după aia cunea lateral, când am făcut misionar a zis să nu mă opresc și s-a terminat tremurând și cu gemete... Abia puteam să mă abțin să nu mă termin, o întrebam însă, unde să mă termin, a zis in gură, asta m-a făcut să mai rezist. Am mai continuat puțin într-o poziție cred, dar după asta m-a terminat foarte profesional lângă pat, cu priviri în sus. După finalizare am avut o discuție ușoară și plăcută, am făcut duș și am luat rămas bun. Pentru 200 roni merita din plin, o recomand în continuare! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum