Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 10 minutes ago, laury said: Ce Mos nebun frate….asta in timp ce fute poate sa faca un avc clar. 😄 Nu fute, asta-i problema , are bani , dar nu ma satisface sexual
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 Uite ca s-a potolit când i-am postat poze și Nr de tel ( oricum era postat la lista de tepari , nu de mine ) astfel nu se poate ! Am fost la poliție , interesați -va la poliție ! Subiect închis !
laury Reputație: 24072 Postat Mai 18, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 18, 2022 Acum 16 minute, Bruneta168 a spus: Nu fute, asta-i problema , are bani , dar nu ma satisface sexual Il bagi la cunni pana transpira…i as lua tarif triplu…asa ca de 80 ani…😄😄😄 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 8 minutes ago, laury said: Il bagi la cunni pana transpira…i as lua tarif triplu…asa ca de 80 ani…😄😄😄 Nici măcar atât nu știe știu ca nu am procedat bine , dar măcar sa-l potolesc un pic și sa ma lase in pace , dacă astfel nu merge … atâția bărbați au avut programări și nu au putut urca din cauza ăstuia … nu mi-i se pare normal …. Sunt obligată sa-mi schimb programul ptr astfel nu se poate !
Postări Recomandate