Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 23, 2022 Chiar acum, Roxxxanaa a spus: nu știu dacă mi ai citit comentariul de mai sus in care am zis ca au fost domni calumea și de treaba care au stat și câte 35 de minute la o finalizare! 😉 Ok atunci ca să nu-i fie atâtea discuți pune din nou lista cu servici și spune cit este finalizarea și nu o sa mai fie atâtea discuți. Oricum nu sunt mulți care stau 30 de minute sa fim serioși dar prin o finalizare 20 de minute nu prea se încumetă multi sa te viziteze . Multă bafta 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 23, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 23, 2022 Acum 11 minute, Dolaru_arad a spus: 35 pffff , au rupt norma ! 😂😂😂 De acuma ora are 30 de minute bronele :)) și 30’ se face la jumate ca e o noua regula europeană :)) va fi Nebunie la 15’ ai sa vezi tu , bătaie pe oferta asta :)))🤣🤣🤣 eu deja vreau sa fac book pe ultimele locuri libere dacă se poate … sau e varianta sa ieși după primul nr și așa faci economie :))
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 23, 2022 Acum 4 minute, zerrcore a spus: De acuma ora are 30 de minute bronele :)) și 30’ se face la jumate ca e o noua regula europeană :)) va fi Nebunie la 15’ ai sa vezi tu , bătaie pe oferta asta :)))🤣🤣🤣 eu deja vreau sa fac book pe ultimele locuri libere dacă se poate … sau e varianta sa ieși după primul nr și așa faci economie :)) Sper ca are la usa robotel cu bilete de ordin sa nu ne puerdem randu ‘ 😂😂😂😂Tot mai scurta e ora la fetele astea ce vin de pe afara si cred ca aici sunt prosti 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 23, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 23, 2022 Acum 4 minute, Dolaru_arad a spus: Sper ca are la usa robotel cu bilete de ordin sa nu ne puerdem randu ‘ 😂😂😂😂Tot mai scurta e ora la fetele astea ce vin de pe afara si cred ca aici sunt prosti Totu’ se trage de la variola maimutei ;)))🤣🤣🤣 vezi ca pe oras revine o fata care sapt trecută a dispărut din cauza locație 🤣🤣🤣acu dispare din cauza concurentei , bai nene ce se înverșunează unele nai văzut așa ceva , mai nou IUBITII din Ared uri și din Adora park merg cu trotinete Bolt și Lime sau ce nume au și cu taxiul :))) spor la mălai fetelor ne bucurăm de atâta lux și opulenta din țările străine revenite la noi 🤣
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 23, 2022 Autor Postat Mai 23, 2022 Acum 35 minute, Dolaru_arad a spus: 35 pffff , au rupt norma ! 😂😂😂 Eu zic sa-ți vezi de afacerea ta, ca deja te întinzi cam mult cu gluma!
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 23, 2022 Acum 1 minut, Roxxxanaa a spus: Eu zic sa-ți vezi de afacerea ta, ca deja te întinzi cam mult cu gluma! Ok sa nu mai fie atâta certa nu faci tu o actualizare de preturi ca asa o sa continui cu cearta pana mâine. Și după așteptăm recenziile.
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 23, 2022 Autor Postat Mai 23, 2022 La 16.05.2022 la 15:56, Roxxxanaa a spus: 🌟normal 🌟oral (neprotejat in functie de igiena) 🌟69, diferite pozitii 🌟dus impreuna, masaj, mangaieri 🌟nu fac fk, nici CIM 🌻150 finalizarea 🌻250 ora 1
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 23, 2022 1 oră în urmă, Roxxxanaa a spus: Ești superba
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 23, 2022 Autor Postat Mai 23, 2022 Acum 2 ore, Norocel123 a spus: Ești superba Îți mulțumesc și te aștept pe la mine!🥰
pnk112 Reputație: 1 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Dupa ce iti inchei activitatea la Arad , faci si o vizita pe la Constanta ? Cand doresti tu ..
Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 24, 2022 Acum 19 ore, Roxxxanaa a spus: Îți mulțumesc și te aștept pe la mine!🥰 O sa vin chiar mai făcut curios
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 24, 2022 Autor Postat Mai 24, 2022 Buna dragilor, astazi este ultima zi in orașul vostru! Va mai aștept cu programări pana la ora 01:00🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum