Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Sunt selectivă ! 😊 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Mai 20, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Mai 20, 2022 Acum 18 minute, Ralu2022 a spus: Sunt selectivă ! 😊 Scrii "în funcție de igienă". Primești și împuțiți, flocoși, dacă acceptă să poarte punga? 😁 1
Proford Reputație: 144 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Acum 33 minute, Ralu2022 a spus: Nu din partea tuturor..... 😋 Păi și noi cum știm ? Eu pun accent pe fk și on. Dacă risc și nu ,, corespund " e aiurea rău.
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Acum 4 ore, Pagubitul a spus: Scrii "în funcție de igienă". Primești și împuțiți, flocoși, dacă acceptă să poarte punga? 😁 Cred că te-ai dus deja cu gândul prea departe ,scuze ! Nu îmi stă în caracter sa jignesc ,atât poți ,atât zici! 🙄 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Are potențial "asta mica și rea" 😌😌 Și nici somn nu prea are 😛😛
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, dyerseve a spus: Are potențial "asta mica și rea" 😌😌 Destul pentru toți cei care o fac pe inteligenții pe aici😊 ! Te 😘
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Acum 3 minute, Ralu2022 a spus: Destul pentru toți cei care o fac pe inteligenții pe aici😊 ! Te 😘 Aa nu este și cazul meu..eu nu sunt inteligent..doar sarac 😌😌🙈
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Chiar acum, dyerseve a spus: Aa nu este și cazul meu..eu nu sunt inteligent..doar sarac 😌😌🙈 Nu am zis că este și cazul tau 😊doar a celor care nu au ce face și comentează aiurea în tramvai! 😊😘
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, Ralu2022 a spus: Nu am zis că este și cazul tau 😊doar a celor care nu au ce face și comentează aiurea în tramvai! 😊😘 Da..și saraci și pretenții.. A da..stiu ca nu sunt inteligent..oricum mulțumesc pentru remember 😌😌😛🙈 PS. Nu pune la suflet ce spune bili..păgubitul.. doar spune și el oful .. Tu concentrează-te la pretențiile săracilor 😛🤣
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Acum 4 ore, Pagubitul a spus: Scrii "în funcție de igienă". Primești și împuțiți, flocoși, dacă acceptă să poarte punga? 😁 Daca tu ai primit astfel de persoane ,nu toată lumea face asta🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 20, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 20, 2022 Acum 6 minute, dyerseve a spus: Da..și saraci și pretenții.. A da..stiu ca nu sunt inteligent..oricum mulțumesc pentru remember 😌😌😛🙈 PS. Nu pune la suflet ce spune bili..păgubitul.. doar spune și el oful .. Tu concentrează-te la pretențiile săracilor 😛🤣 Nu pun la suflet ,doar că vorbește în necunoștință de cauza ,atât! 😊
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Acum 1 minut, Ralu2022 a spus: Nu pun la suflet ,doar că vorbește în necunoștință de cauza ,atât! 😊 Ma tu ești simpatica..🐒💖💖 Acum ca ne am împrietenit..nu cumva ai și ceva în servicii de genul..reducere pentru elevi și studenți,pentru veterani de război,pentru persoane nevoiașe ..am voucher din ala de 50 euro de la stat..se accepta?
spopescu Reputație: 1444 Postat Mai 20, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 20, 2022 Acum 37 minute, dyerseve a spus: Ma tu ești simpatica..🐒💖💖 Acum ca ne am împrietenit..nu cumva ai și ceva în servicii de genul..reducere pentru elevi și studenți,pentru veterani de război,pentru persoane nevoiașe ..am voucher din ala de 50 euro de la stat..se accepta? Am și eu,dar te las pe tine să încerci primul.Acum despreț treabă cu"oral neprotejat în funcție de igiena"Adică cum?Dacă e nespălat la pula, pune balonașul și au dispărut și mirosuri și tot și poate să își facă treabă? Eu cred că o fată care se respecta nu primește astfel de specimene și nici nu se apuca de treabă după ce clientul, indiferent cât de curat ar fi nu trecea pe la dus.Eu cel puțin chiar daca vin îmbăiat de acasă tot fac un dus scurt, fie și măcar numai cs să vadă de fata și să nu aibă rețineri.
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Acum 8 ore, spopescu a spus: Am și eu,dar te las pe tine să încerci primul.Acum despreț treabă cu"oral neprotejat în funcție de igiena"Adică cum?Dacă e nespălat la pula, pune balonașul și au dispărut și mirosuri și tot și poate să își facă treabă? Eu cred că o fată care se respecta nu primește astfel de specimene și nici nu se apuca de treabă după ce clientul, indiferent cât de curat ar fi nu trecea pe la dus.Eu cel puțin chiar daca vin îmbăiat de acasă tot fac un dus scurt, fie și măcar numai cs să vadă de fata și să nu aibă rețineri. Neața! Să ne înțelegem odată pentru totdeauna cu chestia ORAL NEPROTEJAT ÎN FUNCTIE DE IGIENA ! ASTA INSEAMNA : 1 - SA FIE CURAT (IMBAIAT) BAIA MEA E DISPONIBILA SI PENTRU DE ASEMENEA 2- SA NU AIBA IRITATII ETC 3-PRIMUL LUCRU CARE IL FAC EU PERSONAL CAND IMI VINE CLIENTUL ,INTREB DACA ARE NEVOIE LA BAIE PENTRU REIMPROSPATARE IAR CEI CARE AU TRECUT PE LA MINE 😊POT CONFIRMA ,AU FOST PERSOANE DE AICI CARE IMI CUNOSC PROCEDURA CU CONTROLUL ,SA SPUN ASA 😊! VERIFIC INAINTE DE A MA APUCA DE *TREABA* IAR DACA ARE IRITATIE ,BUBITE SAU CEVA DE GENUL ,MA SCUZ ELEGANT SI IL POFTESC SA PLECE ! TIN FOARTE MULT LA SANATATEA MEA IAR PRAGUL LOCATIEI NU IL TRECE ORICINE ,SA FIE TREABA CLARA PENTRU TOTI!😊 DECI ,INCHEIATI ODATA SUBIECTUL CA NU E CAZUL SA O LUNGIM ATAT!😊🤗 1
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Multi au rămas un pic surprinși dar totodată incantati☝️ când au văzut cum procedez eu înainte de a mă apucă de treabă😊 și după , fiind foarte atenta la prezervativ și schimbandu-le constant daca mi se pare ceva in neregula!Nu știu procedura altor fete dar eu așa procedez ☝️ Sunt o fata prea cu bun simt sa mai spun altele aici! Va 😘
spopescu Reputație: 1444 Postat Mai 21, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Mai 21, 2022 1 oră în urmă, Ralu2022 a spus: Multi au rămas un pic surprinși dar totodată incantati☝️ când au văzut cum procedez eu înainte de a mă apucă de treabă😊 și după , fiind foarte atenta la prezervativ și schimbandu-le constant daca mi se pare ceva in neregula!Nu știu procedura altor fete dar eu așa procedez ☝️ Sunt o fata prea cu bun simt sa mai spun altele aici! Va 😘 Nu știu la ce fete te referi tu căci eu nu ma duc decât la cele care procedează ca ține.Oricum eu unul nu concep să fac sex fără dusul dinainte.De vre o doua ori mi s a întâmplat să mi se spună că nu mai are prosoape uscate,am plecata și nu am mail devenit.Ca o concluzie sunt de acord cu tot ce spui tu și dacă voi găsi o fereastră între Rebeca și Andreea de cate m am atasat Acum că tuxy 07 e plecata te vizitez.Succes îți urez.
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Acum 19 minute, spopescu a spus: Nu știu la ce fete te referi tu căci eu nu ma duc decât la cele care procedează ca ține.Oricum eu unul nu concep să fac sex fără dusul dinainte.De vre o doua ori mi s a întâmplat să mi se spună că nu mai are prosoape uscate,am plecata și nu am mail devenit.Ca o concluzie sunt de acord cu tot ce spui tu și dacă voi găsi o fereastră între Rebeca și Andreea de cate m am atasat Acum că tuxy 07 e plecata te vizitez.Succes îți urez. Nu am făcut referire la anumite fete ,ci am spus că nu știu cum procedează *alte fete*! Fiecare face cum consideră ! Te aștept cu drag! Mulțumesc ! 😊
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 10 ore, spopescu a spus: Am și eu,dar te las pe tine să încerci primul.Acum despreț treabă cu"oral neprotejat în funcție de igiena"Adică cum?Dacă e nespălat la pula, pune balonașul și au dispărut și mirosuri și tot și poate să își facă treabă? Eu cred că o fată care se respecta nu primește astfel de specimene și nici nu se apuca de treabă după ce clientul, indiferent cât de curat ar fi nu trecea pe la dus.Eu cel puțin chiar daca vin îmbăiat de acasă tot fac un dus scurt, fie și măcar numai cs să vadă de fata și să nu aibă rețineri. Aștept plafonarea..ajutorul de stat întâi.. banii din elicopter trebuie sa vina..eu sunt exemplul de leneș care aștept banii de pomana ..dacă unii tot plătesc taxe și impozite..măcar sa fie alții care primesc pomana ... Acum 1 oră, Ralu2022 a spus: Multi au rămas un pic surprinși dar totodată incantati☝️ când au văzut cum procedez eu înainte de a mă apucă de treabă😊 și după , fiind foarte atenta la prezervativ și schimbandu-le constant daca mi se pare ceva in neregula!Nu știu procedura altor fete dar eu așa procedez ☝️ Sunt o fata prea cu bun simt sa mai spun altele aici! Va 😘 Dacă îți aduc o lupa...îmi faci reducere .. ca tot ne cunoaștem acum 😛
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Mai 21, 2022 Acum 11 ore, Ralu2022 a spus: Daca tu ai primit astfel de persoane ,nu toată lumea face asta🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Eu dezavuez cauciucul interpus în relațiile sexuale: ori corespunde inclusiv dpdv igienic, ori nu. Ce e aia "... protejat dacă nu corespunde igiena"? Adică prin plastic stai să își bage ștromeleagul în tine pe toate părțile chiar dacă e brânzos, soios și bănos? 🤔 Așa se înțelege. Nu mai bine condiționezi de igiena impecabilă de la început?
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Acum 54 minute, dyerseve a spus: Aștept plafonarea..ajutorul de stat întâi.. banii din elicopter trebuie sa vina..eu sunt exemplul de leneș care aștept banii de pomana ..dacă unii tot plătesc taxe și impozite..măcar sa fie alții care primesc pomana ... Dacă îți aduc o lupa...îmi faci reducere .. ca tot ne cunoaștem acum 😛 Fără reduceri!🤣🤣🤣🤣 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Chiar acum, Ralu2022 a spus: Fără reduceri!🤣🤣🤣🤣 🐒🐒😈😈😈 Hai sa facem schema împrumut pentru nunti,botez,cununii facem pe numele tău.. facem și love..și eu rămân cu banii...tu cu ratele 🤣🤣
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Acum 38 minute, Pagubitul a spus: Eu dezavuez cauciucul interpus în relațiile sexuale: ori corespunde inclusiv dpdv igienic, ori nu. Ce e aia "... protejat dacă nu corespunde igiena"? Adică prin plastic stai să își bage ștromeleagul în tine pe toate părțile chiar dacă e brânzos, soios și bănos? 🤔 Așa se înțelege. Nu mai bine condiționezi de igiena impecabilă de la început? Așa înțelegi tu ! Nu e problema mea cat ești tu de receptiv/a la ce am scris eu în legătură cu igiena!😊☝️Am mai explicat dar se pare că nu citești tot! Evita topicul meu că nu e cazul sa ne luam in contre aici! Mersi de înțelegere ! 🙂
Ralu2022 Reputație: 49 Postat Mai 21, 2022 Oras:PLOIESTI Oras:PLOIESTI Postat Mai 21, 2022 Acum 10 minute, dyerseve a spus: 🐒🐒😈😈😈 Hai sa facem schema împrumut pentru nunti,botez,cununii facem pe numele tău.. facem și love..și eu rămân cu banii...tu cu ratele 🤣🤣 Facem invers ,ce spui? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Acum 7 minute, Ralu2022 a spus: Facem invers ,ce spui? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mai..ce sa zic..măcar rămân...cu o partida de love..deci chiar pe minus nu ies 😛
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Mai 21, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Mai 21, 2022 Acum 9 minute, Ralu2022 a spus: Așa înțelegi tu ! Nu e problema mea cat ești tu de receptiv/a la ce am scris eu în legătură cu igiena!😊☝️Am mai explicat dar se pare că nu citești tot! Evita topicul meu că nu e cazul sa ne luam in contre aici! Mersi de înțelegere ! 🙂 Acum am citit toate poveștile. Dacă nu aici, atunci unde vrei să ne luăm la contre? 😄 Hai să ne contrăm pe alte teme: sex esofagian, de exemplu. Ai gag reflex? Cât timp poți să nu respiri? Cam 2 minute ar fi suficient să produci o ejaculare memorabilă, în majoritatea cazurilor. Acum 19 minute, dyerseve a spus: 🐒🐒😈😈😈 Hai sa facem schema împrumut pentru nunti,botez,cununii facem pe numele tău.. facem și love..și eu rămân cu banii...tu cu ratele 🤣🤣 E garantat de stat, da-l dracului! Restul datoriilor le facem pe firme, să dea în judecată administratorul 😎.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum