Sari la conținut

Ruxy Nr 0748691840

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 16 minute, Babuinu89 a spus:

Mooa nu mai fiți răi 🥺,ce vă mai place scandalurile 🤦‍♂️🤦‍♂️

Nu este vorba de a fii rai... Dar trebuiesc taxate fetele care ne înjura, se joaca cu preturile luându-ne de fraieri, au servicii nasoale, comportament uratet etc... despre asta este forumul, nu? 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
57 minutes ago, extraterestru78 said:

Nu este vorba de a fii rai... Dar trebuiesc taxate fetele care ne înjura, se joaca cu preturile luându-ne de fraieri, au servicii nasoale, comportament uratet etc... despre asta este forumul, nu? 

Le taxezi dar ele șterg comentariile .

Vor sa aibă topic cu disponibilitate și recenzii pozitive .

Cum apare ceva ce nu e pe placul lor hop delete ura și la gara .

Mie deja două comentarii mi-a șters .

Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
Acum 6 minute, Motorolla a spus:

Le taxezi dar ele șterg comentariile .

Vor sa aibă topic cu disponibilitate și recenzii pozitive .

Cum apare ceva ce nu e pe placul lor hop delete ura și la gara .

Mie deja două comentarii mi-a șters .

Eu n am sters nimic nici nu poti sa stergi pe bune acuma🤣😅mai incearca sa mai scrii o data ce ai vrut…

Link spre comentariu
1 oră în urmă, extraterestru78 a spus:

Nu te am injurat niciodata nici nu te cunosc , de ce am servicii nasoale ca nu practic anal?

Link spre comentariu

Cum naiba nu a fost discreta si e de evitat ca a zis ca are rednaus copil( fara nume, fara numar de tel, fara adresa, fara nimic personal )..???

E prima la care merg cand vin acasa, sa vad ce e de capul ei( servicii si customer service 😁 ), iar restul futangiilor cu experienta, ar trebui sa stiti ca daca nu are o recenzie naspa de la un membru cu experienta atunci e de incercat, mai ales ca Arata foarte bine, si este dintre putinele care se expun si cu fata..

Imi pare rau ca rednaus a fost nemultumit de lipsa programarii sau ca ruxy nu I a raspuns, dar nu mi se pare ca ar fi de evitat din cauza Asta.. 

Cat priveste vocabularul si agresivitatea, sper sa fie agresiva si la pat.. 🤣🤣🤣

Poop ruxy, see u soon!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Reputație: 0
Acum 43 minute, dlgeo69 a spus:

Cum naiba nu a fost discreta si e de evitat ca a zis ca are rednaus copil( fara nume, fara numar de tel, fara adresa, fara nimic personal )..???

E prima la care merg cand vin acasa, sa vad ce e de capul ei( servicii si customer service 😁 ), iar restul futangiilor cu experienta, ar trebui sa stiti ca daca nu are o recenzie naspa de la un membru cu experienta atunci e de incercat, mai ales ca Arata foarte bine, si este dintre putinele care se expun si cu fata..

Imi pare rau ca rednaus a fost nemultumit de lipsa programarii sau ca ruxy nu I a raspuns, dar nu mi se pare ca ar fi de evitat din cauza Asta.. 

Cat priveste vocabularul si agresivitatea, sper sa fie agresiva si la pat.. 🤣🤣🤣

Poop ruxy, see u soon!

Aici sa știi ca îți dau dreptate. Am avut contre puternice cu o fata de aici. Ehh... După ce s-au aliniat planetele și ne-am văzut, în prima recenzie mi-am cerut scuze pentru tot. Și pana acum deja am 3 vizite, ba chiar abia aștept sa se întâmple și a 4-a

Link spre comentariu
9 minutes ago, JamesHunt said:

Aici sa știi ca îți dau dreptate. Am avut contre puternice cu o fata de aici. Ehh... După ce s-au aliniat planetele și ne-am văzut, în prima recenzie mi-am cerut scuze pentru tot. Și pana acum deja am 3 vizite, ba chiar abia aștept sa se întâmple și a 4-a

Asta zic, fratilor, sa o judecam dupa prestatie!

Iar sa terminam cu faptul ca a fost indiscreta sau ceva de genul asta.

A zis ca are copil, inseamna ca IL cunoaste, ca a fost la ea, sau l a confundat cu vreun idiot( sunt foarte multi din astia, insistenti, indragostiti, care vor sa le ia de neveste, care vor sa chattuiasca cu ele, stresanti) si poate si de aici raectia agresiva!

Sa nu facem.prea mult off topic, si sper sa fie ceva recenzii pana o vizitez eu..!

Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt
Acum 5 minute, Andi. a spus:

Buna,Ruxy!

La Sibiu nu ai de gand sa vii?

Doar asa,ca sa fie meniul complet

Chiar imi era dor de replica asta!

Hai ca vin eu cu desertul : ești pestele ei!

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Andi. a spus:

Buna,Ruxy!

La Sibiu nu ai de gand sa vii?

Doar asa,ca sa fie meniul complet

Sa stii ca la asta ma gandeam zilele astea🤣🤣🤣…chiar o sa vin dar nu pot sa ti zic exact cand . Poate pe saptamana viitoare cine stie , tinem legatura🥰

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator cello69
La 27/10/2022 la 03:03, Ruxy1 a spus:

Domani inizio dalle 13:00 fino a tarda notte, tipo 4-5 del mattino, ma non ho un luogo per alcuni giorni, posso viaggiare solo verso la tua posizione, in un hotel, pensione, ecc. Per messaggi su whatsapp o messaggi normali, rispondo lì il più veloce!! 🥰

079EB11F-00CC-4052-B34A-2D5076E083C2.jpeg

Sei bellissima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...